Benim de 2 gun kaldi ama erken yapip hayal kirikligi yasamayayim diye sabirla bekliyorum :)Kızlar gunaydin ovoluasyon testi yapsam mi ne dersiniz?? 3 gün kaldi . Elimde normal test de yokk
Merhaba, az kalmis sizin de, stres kacinilmaz maalesef, insan ister istemez surekli merak ediyor :)Merhaba hanımlar, ben de katıldım aranıza. Ara ara sessizce takip ediyordum
BAT 3 Mart
Herkese stressiz bekleyişler...
Hadi hayirlisi olsun insİnşallah canım. Sabah yapar yapmaz buraya koşacağım zaten umarım iyi haberlerle gelirim ama kendimi kötüye de hazırlıyorum açıkçası büyük bir yıkım olmayacak
Ben de zor tutuyorum kendimi bi belirtin car mi ??Benim de 2 gun kaldi ama erken yapip hayal kirikligi yasamayayim diye sabirla bekliyorum :)
Walla bende regl belirtisi de dahil hicbir belirti yok, sizde durum nasil?Ben de zor tutuyorum kendimi bi belirtin car mi ??
Sanirim Benim de sadece regl belirtisi var.Walla bende regl belirtisi de dahil hicbir belirti yok, sizde durum nasil?
En iyisi sabirla beklemek, test yapmayinca da regl olmayinca da umit var nasilsa :)Sanirim Benim de sadece regl belirtisi var.
Haklisin:) hakkimizda hayırlısi olsun insaallahEn iyisi sabirla beklemek, test yapmayinca da regl olmayinca da umit var nasilsa :)
AminHaklisin:) hakkimizda hayırlısi olsun insaallah
Belirtin varmiydi?Bugün bat günüm
Sabah test yaptım negatif çıktı
Zaten öyle bekliyodum ama yine de bi acaba diyo insan
Belirtin varmiydi?
Teşekkürler canım bakıyım ben bi :)Sağol canım amin insallah yaptir araştır ama her merkez iyi bakmiyormus bosu bosuna zahmete girme
Ben goremedim canim yaaArkadaşlar fotoğrafın renkleriyle oynadım
Bi bakar mısınız?
Herhalde en son aklımı kaybettim test diye diye sanki çiZgi varmış gibi görüyorum
Eki Görüntüle 2115804
Ben goremedim canim yaa
Bu bekleyisleri meraki yok etmenin bir yolu olmali insan kafayi yicek beklerken. Son 1 hafta gecmek bilmiyor ya. Dusunmuyorum diyor insan zaten adet olcam diyo artık diger aya kaldi diyor. 10 dk sonra gene acaba mi diyor:)) :))) umut guzel şey:)sabah yaptım fotoğrafını çektim negatif diye. az önce atıcaktım bi daha bakayım dedim.
testi resmen gözüme sokacak kadar yaklaştırınca artık gölgesini mi görüyorum bilmem
kafayı yedim, olmayan şeyler görüyorum ya
10 dkdan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın yazıyor zaten. her türlü negatif. artık kabullenip adet olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?