Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebiş haberleri alsakta bizde motive olsak :) benim ne bat belli ne bi belirti var sadece bu sabak bide dün akşam kasıklarda şişme ve iğne batması gibi acı oldu.

Yok canm ilk gebelikteki gibi gün aşırı birliktelik yaşıyoruz.Folik asit kullaniyormusun.bende hipotiroidi ve d vitamini anemisi var inşallah hamiş kalabilirim umutsuzum
Folik asit kullanıyorm cnm insülinim yüksek ilaç kullanıyorum norml seviyede şuan ovulasyonla TKİP ediyorum cnm bide gün aşırı birliktelik nasip inşallah

Folik asit kullanıyorm cnm insülinim yüksek ilaç kullanıyorum norml seviyede şuan ovulasyonla TKİP ediyorum cnm bide gün aşırı birliktelik nasip inşallah
Vicdan azabı çekiyorum folikasit e başlamadım henüz pazartesi ilk işim almak olucak.peki gün aşırı birliktelik ile test tutuyor mu

Kızlar bugün adetin 11. Günü hafif yumurtlama akıntısı geldi bugün şimdi yumurta çatladı mı geç mi kaldım yoksa çatlicak mı oluyor

bence biz çok sabırsızız çok acele ediyoruz
kendine zaman tanı adete kadar yapma başka test diycem ama kendim sabredemedim söylemesi kolay

Yok canım bekliyorum adete kadar bi de bu aralar inanılmaz şekilde kalbim hızlı atıyor gece uykudan uyandırıyor ve birkaç kez ölçtüm 110 üstü çıkıyor hep. Yarın bi doktora görüncem sanırım pek iyi bi durum değil gibi. Göğüs kafesime baskı yapıyor

Kızlar 3 ay doğum kontrol hapı kullandım ben dr. Vermişti. Pko olduğum için hormonlarım düzelsin diye bu ay kullanmıyorum. Ortalama bi adet düzenim vardı acaba o şekilde mi devam eder düzen yoksa hapın kurduğu düzen mi? Bat ı ne zaman beklemeliyim

Sen bugün gebelik testi yptın mu cnm bat bugün senin değil mi

evet arkadaşım daha adet olmadım.
test de yaptım bi daha ekliyorum sayfaya.
normal halinde pek bişey görünmüyordu ben de renkleriyle oynayınca sanki hafif bi çizgi görüyor gibiyim.
ya da atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…