Hadi inşallah :)Benim de BAT 26 Subat, regl belirtisi de dahil hicbir belirti yok su an.
Hadi inşallah :)
Benim de 15 Mart batCanım Bnmde 19 mart destek olalım birbirimize
Ovulasyon testi ypıyormusn cnmBenim de 15 Mart bat
Yok canm ilk gebelikteki gibi gün aşırı birliktelik yaşıyoruz.Folik asit kullaniyormusun.bende hipotiroidi ve d vitamini anemisi var inşallah hamiş kalabilirim umutsuzumOvulasyon testi ypıyormusn cnm
Folik asit kullanıyorm cnm insülinim yüksek ilaç kullanıyorum norml seviyede şuan ovulasyonla TKİP ediyorum cnm bide gün aşırı birliktelik nasip inşallahYok canm ilk gebelikteki gibi gün aşırı birliktelik yaşıyoruz.Folik asit kullaniyormusun.bende hipotiroidi ve d vitamini anemisi var inşallah hamiş kalabilirim umutsuzum
Vicdan azabı çekiyorum folikasit e başlamadım henüz pazartesi ilk işim almak olucak.peki gün aşırı birliktelik ile test tutuyor muFolik asit kullanıyorm cnm insülinim yüksek ilaç kullanıyorum norml seviyede şuan ovulasyonla TKİP ediyorum cnm bide gün aşırı birliktelik nasip inşallah
Folik asidin faydası var duyduğum kadarıyla bnm ilk gebeliğim olacak inşallh 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadımVicdan azabı çekiyorum folikasit e başlamadım henüz pazartesi ilk işim almak olucak.peki gün aşırı birliktelik ile test tutuyor mu
İnşallah canm dualarım seninleFolik asidin faydası var duyduğum kadarıyla bnm ilk gebeliğim olacak inşallh 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım
Öncesinde görmediysen yeni çatlıck olabilir cnmKızlar bugün adetin 11. Günü hafif yumurtlama akıntısı geldi bugün şimdi yumurta çatladı mı geç mi kaldım yoksa çatlicak mı oluyor
Kaç gün var?
4 günüm kaldı canım
Sen bugün gebelik testi yptın mu cnm bat bugün senin değil mibence biz çok sabırsızız çok acele ediyoruz
kendine zaman tanı adete kadar yapma başka test diycem ama kendim sabredemedim söylemesi kolay
bence biz çok sabırsızız çok acele ediyoruz
kendine zaman tanı adete kadar yapma başka test diycem ama kendim sabredemedim söylemesi kolay
Takip ediyorum yeni gördüm artabilir sanırım çatlayacak oluyor demi bu akşamı değerlendireyim o zamanÖ
Öncesinde görmediysen yeni çatlıck olabilir cnm
Sen bugün gebelik testi yptın mu cnm bat bugün senin değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?