- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
Sağol canım cevap verdiğin için bana öyle gelmiş olabilir :)Ben de göremedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım cevap verdiğin için bana öyle gelmiş olabilir :)Ben de göremedim.
öylemi oluyo canım anladım. 1 aydır nerdeyse hergün geliyo bıktım artık bugün kesildi yarın yine gelir kesinCanım aslında bu ara kanamalar yumurtalıklarla değil rahmin içiyle alakalı
Ayy sağol canım hadi inşaAllah yarın tekrarlarım inşaAllah vardır bugün çok akıntım başladı adet öncesi kuru olurum normalde zımpara gibi inşaAllah ikimizinde vardır diğer kızlarında inşaAllah sen sabah test yapacak mısın gelmezseBir tek ben mi görüyorum
@dennisgo cum iyi görür.
Ben gördüm canım vala bilmiyorum görmesem söylemem
Oh oh ne güzel aman olmasınYok canımmmm bir şey yok daha
Yapacağım canım inşallah vardır bebişlerAyy sağol canım hadi inşaAllah yarın tekrarlarım inşaAllah vardır bugün çok akıntım başladı adet öncesi kuru olurum normalde zımpara gibi inşaAllah ikimizinde vardır diğer kızlarında inşaAllah sen sabah test yapacak mısın gelmezse
Ben göremedim ama canım telefonda bazen gözükmüyor canlı ile bir degilKızlar nolur bi bakın var mı bişi ben mi psikolojik olarak görüyorum Eki Görüntüle 2087754
Tamm cnm güncelledimnaz2018 yeni bat 29 Ocak :)
Foto gelmediiBana da bakın kızlar bugün sabah yaptım
Nerde canımBana da bakın kızlar bugün sabah yaptım
GeldiFoto gelmedii

Bebiş var canim.hadi hayırlı olsun.
Göremedim canım ben deKızlar nolur bi bakın var mı bişi ben mi psikolojik olarak görüyorum Eki Görüntüle 2087754
Sen hamilesin canım MaşaAllah[QUOTE="dlkbbkistyr, post: 54141677, member: 785300"Eki Görüntüle 2087764 Eki Görüntüle 2087764

Ayy ciddi mi inşallah yaa silik ya tereddutteyimSen hamilesin canım MaşaAllah![]()