Ben de öğretmenimaynen aliskanlik iste

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öğretmenimaynen aliskanlik iste

canım ya ben kür yapıyordum biliyorsundur belki eşim de bana yapma bu kürleri dedi sana da kür yapalım dedim :) olacağı varsa olur bunlarla uğraşmak istemiyorum dedi hevesimi kırdı. hatta ağladım baya. :/Her durumda bu süreçte kilo vermek iyidir ben de yazdan beri epey kilo verdim. Ne kadar düşük kilo ile kalsak o kadar iyi.. bence en iyisini yapmışsın
neden heyecan yok diyeceğim ama belki böylesi daha iyidir en azından stres de yapmazsın canım.
12.gün baya silik çıkmış ovu testi yapmaya devam et ama 11: gün çatlama olmuş canım bence
12.gün baya silikleşmiş lh bu kadar düşmesi normal değil bence demek ki çatlamış canmmT koyu görünen günler var ama hiç birisinde c kadar ya da ondan daha koyu olmamış. Yumurtamak için t nin daha koyulaşacak olması gerekmez mi?
Eşin de haklı canım ne diyeyim. Öğrencileri de sıkıntılıdır öyle okulların.Allah yardımcin olsun canim.
Esim endüsttiyi duyunca ben seni o okula göndermem dedi.hepsi erkek ve çok olaylı bi okul.
Biz doğudayiz canim.okulun önüne mayın döşemişlerdi gećen sene.okulum kapısınin önünde koca bi çukur.onun icin aklı bende kalir diye yok dedi.
Başka okul da kalmadi zaten.hepsine sözlesmeli atandi.
İnşallahOgretmen odasi olmus burasi :)) yakinda insallah izin mevzularini konusmaya baslariz kizlar
Ayy ne kadar çok öğretmen var:) senin branş neBen de öğretmenim![]()
Hocam diyesim geldiBen de ogretmenim kizlar. Ne guzel meslektaslarla denk gelmek
canım bal tarçın çörek e ne kadar devam edeceksinKızlar şimdi baktım 12. Gün silik belli olmuş ben devam edeyim hem testlere hem çalışmalara bu ay bal çörek otunu yapıyorum bir de çakşır suyu içiyorum belki yumurtlama birden fazla olabilir![]()
Bugün son akşam bitiyor 12. Gün de bırakıyoruz. Yalnız bir şey dikkatimi çekti testte 11. Gün koyu 12. Gün belli silik ikisi de sabah ilk idrar yine kafam karıştı çatlamış gibi sanki.canım bal tarçın çörek e ne kadar devam edeceksin
Çakşır kökünün suyu mu otunun mu. Otunu içme sakın.Kızlar şimdi baktım 12. Gün silik belli olmuş ben devam edeyim hem testlere hem çalışmalara bu ay bal çörek otunu yapıyorum bir de çakşır suyu içiyorum belki yumurtlama birden fazla olabilir![]()
aslında ovu testlerinin sabah ilk idrarla yapılması önerilmiyor canım :/Bugün son akşam bitiyor 12. Gün de bırakıyoruz. Yalnız bir şey dikkatimi çekti testte 11. Gün koyu 12. Gün belli silik ikisi de sabah ilk idrar yine kafam karıştı çatlamış gibi sanki.
Erken mı yumurtladın benımde 11 bugun genelde 16 17 de koyulasıyor bende hergun ıncır ve havuc yıyorumBugün son akşam bitiyor 12. Gün de bırakıyoruz. Yalnız bir şey dikkatimi çekti testte 11. Gün koyu 12. Gün belli silik ikisi de sabah ilk idrar yine kafam karıştı çatlamış gibi sanki.
Aaa öyle mi. Ne zaman yapılmalı. Bende öyle biliyordum.aslında ovu testlerinin sabah ilk idrarla yapılması önerilmiyor canım :/
Uyandıktan bıkac saat sonrasını onerıyolar 10 ıle aksam 8 9Aaa öyle mi. Ne zaman yapılmalı. Bende öyle biliyordum.
Uyandıktan bıkac saat sonrasını onerıyolar 10 ıle aksam 8 9
O zaman 16 sına kadar yumurtlama olabilir teste devam. Bende bu hafta bekliyorum bir iki güne olur sanırım yumurtlama.ikinci çizgi koyulaşmaya başladı ama herhangi bir yumurtlama belirtim yok.Benm ucuncu ayım normalde 27 gunde bır oluyorum cnm ama gecen ay 45 gun gelmedı adetım 4 5 ayda bır duzenım bozuluyor gecen ay yumurtlamam olmadı yumurtqm gelırtı yumurtalıgın ıcınde kaldı 11. Gunum 15.gunde progestan ılaca baslıcam ınankı batım nezaman olcak bılmıyorum buay ama rn gec 30 ıcakta olmam şazım daha yumurtlamadım
Canım eşinin öyle demesi bu konuya senden daha az önem vermesi ile alakalı değil bence. Eğer size doktor bir sorundan dolayı tedavi önerse bence eşin ona harfiyen uyardı sanırım, burada önemli olan bence bu. Sen kendin de diyorsun daha önce yapmadım diye bu konuya önem vermediğin için mi yapmadın? O zaman eşinle aynı yerdeydiniz. Fakat burada birbirimizi çok etkiliyoruz. Sen fayda gördüğünü söyleyen insanları okudukça kürlere başlamış olabilirsin ama demek ki eşin öyle düşünmüyor. Hamile kalmayı da gerçekten onlar mı sağlıyor bilemeyiz. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle eşin nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalısınız ve kesinlikle umutsuz olumsuz düşüncelere yer vermemelisiniz. En güzel kür pozitif düşünce :))canım ya ben kür yapıyordum biliyorsundur belki eşim de bana yapma bu kürleri dedi sana da kür yapalım dedim :) olacağı varsa olur bunlarla uğraşmak istemiyorum dedi hevesimi kırdı. hatta ağladım baya. :/
12.gün baya silik çıkmış ovu testi yapmaya devam et ama 11: gün çatlama olmuş canım bence
12.gün baya silikleşmiş lh bu kadar düşmesi normal değil bence demek ki çatlamış canmm
Uyandıktan bıkac saat sonrasını onerıyolar 10 ıle aksam 8 9Aaa öyle mi. Ne zaman yapılmalı. Bende öyle biliyordum.
ındırO zaman 16 sına kadar yumurtlama olabilir teste devam. Bende bu hafta bekliyorum bir iki güne olur sanırım yumurtlama.ikinci çizgi koyulaşmaya başladı ama herhangi bir yumurtlama belirtim yok.
Canım eşinin öyle demesi bu konuya senden daha az önem vermesi ile alakalı değil bence. Eğer size doktor bir sorundan dolayı tedavi önerse bence eşin ona harfiyen uyardı sanırım, burada önemli olan bence bu. Sen kendin de diyorsun daha önce yapmadım diye bu konuya önem vermediğin için mi yapmadın? O zaman eşinle aynı yerdeydiniz. Fakat burada birbirimizi çok etkiliyoruz. Sen fayda gördüğünü söyleyen insanları okudukça kürlere başlamış olabilirsin ama demek ki eşin öyle düşünmüyor. Hamile kalmayı da gerçekten onlar mı sağlıyor bilemeyiz. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle eşin nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalısınız ve kesinlikle umutsuz olumsuz düşüncelere yer vermemelisiniz. En güzel kür pozitif düşünce :))
Aynen oyle cnm dogruAynen Laboquick ovulasyon testi prospektusu de sabah 10 11 gibi bi tane yapip 8 saat sonra ikinciyi oneriyor ki tam olarak yakalanabilsin