Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

inşallah benide az önce aradılar kalitesi yüksek olan 4 embriyom kalmış onlar donduruldu bi türlü 4ü geçemiyorum transferde ta nisanda bekle dur şimdi bu iş gerçekten ömrümü yedi
Yaaa 4 bana göre cok iyi bir sayi üzülme bende 4 kalsa düğün bayram olurrrr

Kizlar benide aradilar ilerlemesi gayet guzel gidio bugun ileri evreye gecicez yarin seni kontrol icin cagiririz buyuk ihtimalle ona gore transfer gunun belli olur dedi. Cok sukur azalmamis tekrar, insallah boyle devam eder
Gözünüz aydın, ne güzel haberler. İnşallah transfer de böyle güzel ilerler, güzel sonuçlanır

Maşallah çok güzel gitti sizin süreç, inşallah böyle tamamlanır 2 embriyo da yarına güzelce çıkar Çok sevindim sizin adınıza.

inşallah benide az önce aradılar kalitesi yüksek olan 4 embriyom kalmış onlar donduruldu bi türlü 4ü geçemiyorum transferde ta nisanda bekle dur şimdi bu iş gerçekten ömrümü yedi
Canim 4.gunde 6.taneydi demi senin 5.gune 2 tanesi elenmiş mi oldu....4 te.az.defil tabi ama haklısın uzuluyor insan azaldıkça sağlık olsun bak hic te kalmayabilirdi

Benim 2 side devam ediyor ama elenebilir demek bugun zatrn embriyolog dedi elenmeler 5.gune geçerken olur genelde dedi insallah oype birdey olmaz yaa hepi topu 2 tane zaten

Öyle gerçekten. Benim arkadaşımın 29 yumurtası toplandı sadece 2 tanesi 5. Güne gitti. Kaliteside pek iyi değildi 4bc ile hamile kaldı. Geriyede embriyosu kalmadı ama sonuç aldı gerisi önemli değil
Böyle moral yükselten örnekler çok iyi geliyor benim gibi daha tedavinin en başında olan insanlara İnşallah hepimiz bir şekilde olumlu sonuç alırız kucağımız boş kalmaz hepimize güç sabır diliyorum

Öyle gerçekten doktor bana diyordu düşük kaliteler tutuyor falan diye inanmıyordum illa yaşayan birilerini görmem gerekiyormuş. Bı arkadaşımda 3bb ile hamile kaldı yeterki genetiği iyi olsun. 5. güne gitmesi yeterli. Benim 3ab tutmadı mesela. Kısmet

Sevinmek yok yani bize
Senin 3.gunu bekledigin gb bende yarinda guzel olursa ilerlicek insallah diorum. Elenme ihtimalide var yani. Allahim korktugumuza ugrastmasin

Kızlar embriyolog esimi aramis bugun 5. Gunumuzdu 1 tane kalmis dondurmuslar ama transfer yapilicak durumda degilmis o da esimde yarim yamalak bisey anlatamadi zaten transfer edilemicek yumurta neden dondurulur ki bir fikri olan varmi?
Hic bilmiorum canim ama 5.gune gelmis ne guzel orta kalite falansa o yuzden mi dondurmak istediler bilmiorum ki

evet 4.günde 6taneydi 5.günde elenmeler olabiliyor malesef banada öyle demişti ve 4 e düştü ama belli olmaz inşallah senin ikiside kalır

Hic bilmiorum canim ama 5.gune gelmis ne guzel orta kalite falansa o yuzden mi dondurmak istediler bilmiorum ki
Valla bende hic anlamadimki yani yeterli hucre sayisina gelmemis sanirim ama buna ragmen dondurmalarindaki maksadi anlamadim yarin doktor cagirdi artik o aydinlatir beni sanirim

Sevinmek yok yani bize
Senin 3.gunu bekledigin gb bende yarinda guzel olursa ilerlicek insallah diorum. Elenme ihtimalide var yani. Allahim korktugumuza ugrastmasin
Iste ben 3 ten 4 gelirse tamamdir diyordum ama embriyolog onemli olan bu gece bugun elemeler olabilir dedi sıktı canimi insallah elenmezler canim

Iste ben 3 ten 4 gelirse tamamdir diyordum ama embriyolog onemli olan bu gece bugun elemeler olabilir dedi sıktı canimi insallah elenmezler canim
Insallah
Kalanlar elimizde olur ve bize sıkı sıkı tutunurlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…