Yaaa 4 bana göre cok iyi bir sayiinşallah benide az önce aradılar kalitesi yüksek olan 4 embriyom kalmış onlar donduruldu bi türlü 4ü geçemiyorumtransferde ta nisanda bekle dur şimdi bu iş gerçekten ömrümü yedi
Insallah canimAyy insallah canim hepsi de gider 5 esenin cok az kaldi
teşekkür ederimGözün aydın canımcanım 4 az mı ? Maşallah çok iyi bence
Gözünüz aydın, ne güzel haberler. İnşallah transfer de böyle güzel ilerler, güzel sonuçlanırKizlar benide aradilar ilerlemesi gayet guzel gidio bugun ileri evreye gecicez yarin seni kontrol icin cagiririz buyuk ihtimalle ona gore transfer gunun belli olur dedi. Cok sukur azalmamis tekrar, insallah boyle devam eder❤
Maşallah çok güzel gitti sizin süreç, inşallah böyle tamamlanır 2 embriyo da yarına güzelce çıkarGünaydın kizlarrr☺
2 embriyom da guzel ilerliyormusinanmiyoum yarini bekleyeceğiz dedi...bu gece elemeler olabilir genelde 4.gun den 5 e geçerken elemeler olabiliyor dedi ama simdi guzeller dedi Eger bu gece de gerileme vs olmazsa gercekten sahane labratuvar diyebilirim
Cok teşekkür ederim canım inşallah yaa oype olursa mucize olacakMaşallah çok güzel gitti sizin süreç, inşallah böyle tamamlanır 2 embriyo da yarına güzelce çıkarÇok sevindim sizin adınıza.
Canim 4.gunde 6.taneydi demi senin 5.gune 2 tanesi elenmiş mi oldu....4 te.az.defil tabi ama haklısın uzuluyor insan azaldıkça sağlık olsun bak hic te kalmayabilirdiinşallah benide az önce aradılar kalitesi yüksek olan 4 embriyom kalmış onlar donduruldu bi türlü 4ü geçemiyorumtransferde ta nisanda bekle dur şimdi bu iş gerçekten ömrümü yedi
Böyle moral yükselten örnekler çok iyi geliyor benim gibi daha tedavinin en başında olan insanlaraÖyle gerçekten. Benim arkadaşımın 29 yumurtası toplandı sadece 2 tanesi 5. Güne gitti. Kaliteside pek iyi değildi 4bc ile hamile kaldı. Geriyede embriyosu kalmadı ama sonuç aldı gerisi önemli değil
Öyle gerçekten doktor bana diyordu düşük kaliteler tutuyor falan diye inanmıyordumBöyle moral yükselten örnekler çok iyi geliyor benim gibi daha tedavinin en başında olan insanlaraİnşallah hepimiz bir şekilde olumlu sonuç alırız kucağımız boş kalmaz hepimize güç sabır diliyorum
Sevinmek yok yani bizeCanim 4.gunde 6.taneydi demi senin 5.gune 2 tanesi elenmiş mi oldu....4 te.az.defil tabi ama haklısın uzuluyor insan azaldıkça sağlık olsun bak hic te kalmayabilirdi
Benim 2 side devam ediyor ama elenebilir demek bugunzatrn embriyolog dedi elenmeler 5.gune geçerken olur genelde dedi insallah oype birdey olmaz yaa hepi topu 2 tane zaten
Hic bilmiorum canim ama 5.gune gelmis ne guzel orta kalite falansa o yuzden mi dondurmak istediler bilmiorum kiKızlar embriyolog esimi aramis bugun 5. Gunumuzdu 1 tane kalmis dondurmuslar ama transfer yapilicak durumda degilmis o da esimde yarim yamalak bisey anlatamadi zaten transfer edilemicek yumurta neden dondurulur ki bir fikri olan varmi?
evet 4.günde 6taneydi 5.günde elenmeler olabiliyor malesef banada öyle demişti ve 4 e düştü ama belli olmaz inşallah senin ikiside kalırCanim 4.gunde 6.taneydi demi senin 5.gune 2 tanesi elenmiş mi oldu....4 te.az.defil tabi ama haklısın uzuluyor insan azaldıkça sağlık olsun bak hic te kalmayabilirdi
Benim 2 side devam ediyor ama elenebilir demek bugunzatrn embriyolog dedi elenmeler 5.gune geçerken olur genelde dedi insallah oype birdey olmaz yaa hepi topu 2 tane zaten
Valla bende hic anlamadimki yani yeterli hucre sayisina gelmemis sanirim ama buna ragmen dondurmalarindaki maksadi anlamadim yarin doktor cagirdi artik o aydinlatir beni sanirimHic bilmiorum canim ama 5.gune gelmis ne guzel orta kalite falansa o yuzden mi dondurmak istediler bilmiorum ki
Insallah canim yaaaevet 4.günde 6taneydi 5.günde elenmeler olabiliyor malesef banada öyle demişti ve 4 e düştü ama belli olmaz inşallah senin ikiside kalır
Iste ben 3 ten 4 gelirse tamamdir diyordum ama embriyolog onemli olan bu gece bugun elemeler olabilir dedi sıktı canimiSevinmek yok yani bize
Senin 3.gunu bekledigin gb bende yarinda guzel olursa ilerlicek insallah diorum. Elenme ihtimalide var yani. Allahim korktugumuza ugrastmasin
InsallahIste ben 3 ten 4 gelirse tamamdir diyordum ama embriyolog onemli olan bu gece bugun elemeler olabilir dedi sıktı canimiinsallah elenmezler canim
Iste ben 3 ten 4 gelirse tamamdir diyordum ama embriyolog onemli olan bu gece bugun elemeler olabilir dedi sıktı canimiinsallah elenmezler canim
Masallah canimm cok iyii insallah iyi kalite embriyolarin olur bir suruuuMerhaba kızlar .. benimde dün opu vardı 24 yumurta toplandı .bugün aradılar 15 i döllenmiş. Çok heyecanlıyım . Hepimizin hakkın da hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?