Evet hamile kaldığım için hiç böyle bir sürece gireceğimi düşünmemiştim.. benimle aynı zamanda düşük yapan arkadaşım tekrar hamile kaldı, şimdi doğuracak neredeyse.. kısmet böyleymiş ne yapalım..Sen hamile kalabilmişsin canım, bu bile iyi bir gelişme. İnşallah tüp bebek olumlu sonuçlanacaktır.Ben kaç yıldır kimyasal olarak dahi hiç hamile kalmadım
AHAhHoca'nın inadını biliyorsun
evet benim orda 4.tedavim 5.gün yarın bakalım inşallah 6 sı da gider hepside iyi dedi bugün embriyologSende mi memorial desin canim. 6 si da 5.gune geldi mi müthiş.birsey bu
benim önceki tedavimde düşük olduğu için dr histereskopi yapacak sonra transffer olacakOyle mi, bugun kacinci gundeler.
Evet taze olcak 5.gune herbiri ilerler insallah.
Sana doktor mu dedi sen mi istedin dondurulmus olmasini
Cok sevindimevet benim orda 4.tedavim 5.gün yarın bakalım inşallah 6 sı da gider hepside iyi dedi bugün embriyolog
Gözün aydın aysuncum çok sevindimGünaydın kizlarrr☺
2 embriyom da guzel ilerliyormusinanmiyoum yarini bekleyeceğiz dedi...bu gece elemeler olabilir genelde 4.gun den 5 e geçerken elemeler olabiliyor dedi ama simdi guzeller dedi Eger bu gece de gerileme vs olmazsa gercekten sahane labratuvar diyebilirim
Insallah canim yaa☺ 2 tane oldugu icin oyle üzülmüştüm kiGözün aydın aysuncum çok sevindimbak gördün mü? Hiç de korktuğun gibi olmadı ve olmayacak
İlerleyecekler sen gönlünü ferah tutInsallah canim yaa☺ 2 tane oldugu icin oyle üzülmüştüm kiyazin 6 dan 1 kalmıştı onu da pek begenmiyotdu embriyolog gene de dondurdular ve transfer olmuştum...Eeee 6 da 1 kaldi ise 2 de belkide hiç kalmayacak diye cok üzülmüştüm su an gercekten inanamıyorum insallah yarına da giderler sagliklica
Anladim canim son tedavin olur ve kucagina alirsin insallahbenim önceki tedavimde düşük olduğu için dr histereskopi yapacak sonra transffer olacak
Hadi insallah ikiside sana kalir. Yumurtalar 6dan 2ye inerek stres yaptirdi ama en kalitelileri kaldi demek kiGünaydın kizlarrr☺
2 embriyom da guzel ilerliyormusinanmiyoum yarini bekleyeceğiz dedi...bu gece elemeler olabilir genelde 4.gun den 5 e geçerken elemeler olabiliyor dedi ama simdi guzeller dedi Eger bu gece de gerileme vs olmazsa gercekten sahane labratuvar diyebilirim
Sabr cım gözün aydın çok sevindimKizlar benide aradilar ilerlemesi gayet guzel gidio bugun ileri evreye gecicez yarin seni kontrol icin cagiririz buyuk ihtimalle ona gore transfer gunun belli olur dedi. Cok sukur azalmamis tekrar, insallah boyle devam eder❤
Amin insallah canim❤Sabr cım gözün aydın çok sevindimİnşallah 5. Güne ilerler ve herşey yolunda gider
Her yönüyle tam bir sabır işiAmin insallah canim❤
Ne zormus beklemek gece bile uyansam ilk aklima gelen sey oluyo
Kesinlikle oyle igneler hizlica gecmisti. Asil stres simdiymis ilerledi ilerlicek dusuncesi..Her yönüyle tam bir sabır işiAllah emeklerimiz boşa çıkarmasın bu ay müjdemizi alalım inşallah
inşallah benide az önce aradılar kalitesi yüksek olan 4 embriyom kalmış onlar donduruldu bi türlü 4ü geçemiyorumAnladim canim son tedavin olur ve kucagina alirsin insallah
Gözün aydın canıminşallah benide az önce aradılar kalitesi yüksek olan 4 embriyom kalmış onlar donduruldu bi türlü 4ü geçemiyorumtransferde ta nisanda bekle dur şimdi bu iş gerçekten ömrümü yedi
Ayy insallah canim hepsi de gider 5 eKizlar benide aradilar ilerlemesi gayet guzel gidio bugun ileri evreye gecicez yarin seni kontrol icin cagiririz buyuk ihtimalle ona gore transfer gunun belli olur dedi. Cok sukur azalmamis tekrar, insallah boyle devam eder❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?