5. Günde bölünmesi çekirdek sayısı mı azmış acaba yani ondan olablr bnm ilkinde hiç embriyom dondurlmadı 6. Güne kadr beklettiler bölünmesi yavaş dediler dolduramadı dediler 2. Sinde 1 tane 3. Gün embriyom oldu o da negatif oldu şimdi tekrar başka Bi hastenede ve dr da deniyorum yarın toplamam var inşallah bu sefer nasip olurKızlar embriyolog esimi aramis bugun 5. Gunumuzdu 1 tane kalmis dondurmuslar ama transfer yapilicak durumda degilmis o da esimde yarim yamalak bisey anlatamadi zaten transfer edilemicek yumurta neden dondurulur ki bir fikri olan varmi?
Bizede en basindan beri zaten anormal ilerliyo yavas kalitesiz diyolardi ama simdi boyle bi yumurtayi dondurmanin nedenini hic anlayamadim5. Günde bölünmesi çekirdek sayısı mı azmış acaba yani ondan olablr bnm ilkinde hiç embriyom dondurlmadı 6. Güne kadr beklettiler bölünmesi yavaş dediler dolduramadı dediler 2. Sinde 1 tane 3. Gün embriyom oldu o da negatif oldu şimdi tekrar başka Bi hastenede ve dr da deniyorum yarın toplamam var inşallah bu sefer nasip oluristeyen herkse yardım etsin Allah ım
Ay bende şok oldum canımBenim eşimde sperm testinde herşey normal çıktı. Hiç bı doktorda DNA hasarina baktirin demedi. Sperm testi iyiyse bakmıyorlar ne yazikki. Ben yinede dinlemedim düzen laboratuvarda DNA hasar testi yaptırdım ve DNA hasarı yüzde 90 çıktı çok yuksek.Bunu doktorlara diyince şaşırdılar o zaman mikroçip yapalım dediler Baktirmasak yönlendiren yok yani. Birde ne gerek var diye kızıyorlardi. Neyse takviyelerle hasarı yüzde 8 e düşürdük hoş hala sonuç alamadım ama hiç değilse 5. Güne gidiyor embriyolar diyorum. İlk denemem kimyasal oldu. Yani büyük ihtimal embriyo bozuk. Doktorumda genetiği sağlam olursa bu kez tutar diyor. Bu işler dipsiz kuyu gibi tutan kurtuluyor tutmayan sürünmeye devam. Allah hepimize en kısa sürede evlat versin.
Ay çok çok sevindim canımGünaydın kizlarrr☺
2 embriyom da guzel ilerliyormusinanmiyoum yarini bekleyeceğiz dedi...bu gece elemeler olabilir genelde 4.gun den 5 e geçerken elemeler olabiliyor dedi ama simdi guzeller dedi Eger bu gece de gerileme vs olmazsa gercekten sahane labratuvar diyebilirim
Sona yaklaştın iyice, çok heyecanlıKizlar benide aradilar ilerlemesi gayet guzel gidio bugun ileri evreye gecicez yarin seni kontrol icin cagiririz buyuk ihtimalle ona gore transfer gunun belli olur dedi. Cok sukur azalmamis tekrar, insallah boyle devam eder❤
Evet canım. Sebepsiz kısırlık deniyordu doktor hasarı görünce çocuk olmama sebebini açıklar, spermin yapısı bozulmuş dedi. Hasar düşünce tedaviye başladığımız için yüksekken 5. Güne gidermiydi bilmiyorum. (Kaliteleri iyi ama içeriği nasıl bilmiyoruz tabi.) Bazı DNA hasarları düzelmiyor. Bizimki düzeldi neyseki. Meslek yüzünden oluyor dendi. Eşim polis olduğu için stres çok. Gece uyku düzeni yok. Çok fazla cihazlara, telsizlere maruz kalıyorlar falan... Sizin hasar olmaması çok güzel az olsun bişey olmaz seçerler her türlü.Ay bende şok oldum canımyani sayı iyiyken dna hasarı bu kadar yüksekte olabiliyor demek ki. Bizim sayı düşük ama hasarimiz yok, benim merkez sayı az diye istemişti bizde yaptırdık. Neyse ki siz sorunu cozmussunuz dna hasarını çözünce daha kaliteli ve çok mu embriyo oldu peki
Canım bu dur, kötü düşünme inşallahIste ben 3 ten 4 gelirse tamamdir diyordum ama embriyolog onemli olan bu gece bugun elemeler olabilir dedi sıktı canimiinsallah elenmezler canim
Canım çok üzüldüm süreceBizede en basindan beri zaten anormal ilerliyo yavas kalitesiz diyolardi ama simdi boyle bi yumurtayi dondurmanin nedenini hic anlayamadimRabbim emeklerinizi bosa cikarmasin son olsun insaallah hayirlisiyla kavusun evladiniza
Sizin aslında başka sorun yoksa belki doğal yolla olurdu, hasarı çözünce. Bende hasarı cozdugunuze inanılmaz sevindim, bazen çok zor oluyormuş bu işleri halletmek. Evet bizde şükür hasar yok, ciddi varikoselimiz var ama sperm sececekler nasilsa diyerek ameliyatı erteledikEvet canım. Sebepsiz kısırlık deniyordu doktor hasarı görünce çocuk olmama sebebini açıklar, spermin yapısı bozulmuş dedi. Hasar düşünce tedaviye başladığımız için yüksekken 5. Güne gidermiydi bilmiyorum. (Kaliteleri iyi ama içeriği nasıl bilmiyoruz tabi.) Bazı DNA hasarları düzelmiyor. Bizimki düzeldi neyseki. Meslek yüzünden oluyor dendi. Eşim polis olduğu için stres çok. Gece uyku düzeni yok. Çok fazla cihazlara, telsizlere maruz kalıyorlar falan... Sizin hasar olmaması çok güzel az olsun bişey olmaz seçerler her türlü.
Ah malesef hasar düşünce doğal yolla 6 ay denedik olmadı. Belki olur ama ne zaman kısmetSizin aslında başka sorun yoksa belki doğal yolla olurdu, hasarı çözünce. Bende hasarı cozdugunuze inanılmaz sevindim, bazen çok zor oluyormuş bu işleri halletmek. Evet bizde şükür hasar yok, ciddi varikoselimiz var ama sperm sececekler nasilsa diyerek ameliyatı erteledikhepimiz için hayırlısı bakalim
İyi yapmışsınız beklemeyerek, zaman hızlı geçiyor ve hepimiz uzun süredir bebek istediğimiz için artık vakit kaybetmek istemiyoruz. Bizim ameliyat olsa da doğal gebelik şansı yok canim, sayı çok düşük. Sadece genel sağlığıni düzeltmek için eşim ameliyat olucak. İnsallah hepimiz hamile kalırızAh malesef hasar düşünce doğal yolla 6 ay denedik olmadı. Belki olur ama ne zaman kısmetSizinde varikosel ameliyatı sonrası doğal olabilir. İns hepimizin tutsun biran önce
Takviye vs hic kullanmadim cunku aslinda tedaviye baslama sebebimiz esim denizci ve surekli bir arada olamiyoruz beklemek istemiyoruz diyeydi yoksa yoktor evet esinin sprem sayisinda azlik var ama kendiliginden hamile kalabilirsin demisti hatta gittigim diger doktorlarda. Opu ya kadar her sey yolundaydi her gittigimde doktor yumurtalarin cok guzel gelisiyor vs diyodu taa ki opu ya kadar ben catlama ignesini yanlislikla erken vurmusum normalden gec toplandi yumurtalarim doktor igne zarar vermis olabilir yumurtalara ama sebebi igne degilse isimiz cok zor dedi yani ben aslinda keyfi ciktigim bu yolda su an kocaman bi problemin icinde buldum kendimi malesefCanım çok üzüldüm sürecehiç takviye kullandın mı opu öncesi? Bakalım doktor bu duruma ne diyecek, tuhaf olmuş gerçekten
Caniimm masaallah gozun aydinn hayirli sonuclar alirsin insaallah cok coook sevindimmKizlarrrr
2 yumurtanın 2 side blast olmus ve donduruldular kalitesi herseyi gayet güzel dediler.gercektrn inanamıyorum ama gercektrn nasil oldu...yazın 6 da 1 kalmisti ona da pek iyi degil demislerdi..
Simdi 2 toplandi 2 side blast oldu inanamıyorum Allahim bin şükürkıza cok teşekkür ettim labratuvariniza size cok teşekkürler dedim cok sevindim yaa
İnşallah canım aminnn . Allah'ım hepinize nasip etsin evlatMasallah canimm cok iyii insallah iyi kalite embriyolarin olur bir suruuu
Canim benim cok teşekkürlerCaniimm masaallah gozun aydinn hayirli sonuclar alirsin insaallah cok coook sevindimm
çok sevindimmmmmmmmm. Darısı diğer toplamaya inşallahKizlarrrr
2 yumurtanın 2 side blast olmus ve donduruldular kalitesi herseyi gayet güzel dediler.gercektrn inanamıyorum ama gercektrn nasil oldu...yazın 6 da 1 kalmisti ona da pek iyi degil demislerdi..
Simdi 2 toplandi 2 side blast oldu inanamıyorum Allahim bin şükürkıza cok teşekkür ettim labratuvariniza size cok teşekkürler dedim cok sevindim yaa
zor bir süreç olmuş canım. Rabbim bir dahaki tedavinde güzel sonuçlar versin inşallah. İlaç ne kullandın canım.Takviye vs hic kullanmadim cunku aslinda tedaviye baslama sebebimiz esim denizci ve surekli bir arada olamiyoruz beklemek istemiyoruz diyeydi yoksa yoktor evet esinin sprem sayisinda azlik var ama kendiliginden hamile kalabilirsin demisti hatta gittigim diger doktorlarda. Opu ya kadar her sey yolundaydi her gittigimde doktor yumurtalarin cok guzel gelisiyor vs diyodu taa ki opu ya kadar ben catlama ignesini yanlislikla erken vurmusum normalden gec toplandi yumurtalarim doktor igne zarar vermis olabilir yumurtalara ama sebebi igne degilse isimiz cok zor dedi yani ben aslinda keyfi ciktigim bu yolda su an kocaman bi problemin icinde buldum kendimi malesefcok uzun anlattim canim kusura bakma
InsallahSona yaklaştın iyice, çok heyecanlıİnşallah sag salim bebesini al gel
Canim gozun aydin cok sevindim masallahKizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?