Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Beni nie aramadilar hala ya 3 gundur 10 gb ariyolardi ses yok hala. Ruyamda bile 10bucuk olmus aramadilar hala diodum uyandim bucuga gelio saat gercekten arayan yok
Bisi mi oldu die dusunmeden edemiorum su an. Oylede olsa ararlardi diorum. E o zmn nie aranmadim diorum

Canim gozun aydin cok sevindim masallah
5.gun dondurulduguna gore 5.gun transfer olur yani. Bende bi sonraki gune transfer kayar mi ki diodum, bilmiorum ya
Evet canim transfer 5.gun oluyor ararlar daha merak etme beni bir gün 2 ye dogru aramislardi..bor sey olmamıştır.korkma

Evet canim transfer 5.gun oluyor ararlar daha merak etme beni bir gün 2 ye dogru aramislardi..bor sey olmamıştır.korkma
Ne bilim ogleden sonra cagircaklardi bide. Hadi gel die mi aricaklar birden. Hayirlisiyla bi aranip guzel seyler duysaydim. Korkmadan edemiorum su an

Aradilar simdi guzel gidio hersey yolunda dedi.
Kontrole yarin gelirsin git gel olmasin rahim durumu istenilen gibiyse yarin transferin olucak dedi. Gec araninca korktum fln dedim su an endiselencek bi durum yok ama bugun eleme olabilir bu her embriyoda bekledigimiz bisi ki sagliklilari gorebilelim dedi. Transfer icin saati gun icinde tekrar aricaklarmis

Hadi gözün aydin canım senin bugün 4.gun müydü

arkadaşlar da yorumlar ama pko değilsen doz düşük canım. benim de ilk denemem de o sebeple sadece tek yaşadı.
Banada oyle geldi. Bazi doktorlar cok hormon yuklemek istemiomus belki o yuzdendir. Bide gelisimi ultrasonda guzel gorundugu icin dozu artirmamis olabilir.

Banada oyle geldi. Bazi doktorlar cok hormon yuklemek istemiomus belki o yuzdendir. Bide gelisimi ultrasonda guzel gorundugu icin dozu artirmamis olabilir.
Aramalarına çok sevindim canım. Heyecanla bekliyoruz biz de yarını senin adına. Hormon yüklemek istemiyorlar da olumsuz sonuç olunca hiç sahiplenmiyorlar. Ben hocam niye böyle oldu dedim. Vücudunu tanıdık, ikincide güzel olacak dedi. Doktor değiştirdim doğal olarak. Şuan gittiğim doktor da meslektaşlarım ile ilgili olumsuz değerlendirme yapmak hoşuma gitmiyor, ama bu dozla imkansızmış zaten dedi.

Deneme olarak goruyolar vucudunu tanidik ne demekmis. Maddi manevi yorduk seni demiolar da tanidik diyolar.
Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi
Saol canim❤ yarinda kandil insallah guzel gecer hersey bebisler bize sıkı sıkı tutunur

arkadaşlar da yorumlar ama pko değilsen doz düşük canım. benim de ilk denemem de o sebeple sadece tek yaşadı.
Cok sasirdim kizlar su an soylediginize simdi yoldayim doktora gidiyorum bunuda sorucam mutlaka eger bu sebeptense emeklerime cok uzulurum maddi manevi cok yipratici bi surec ve kimse denek degil yani

Cok sasirdim kizlar su an soylediginize simdi yoldayim doktora gidiyorum bunuda sorucam mutlaka eger bu sebeptense emeklerime cok uzulurum maddi manevi cok yipratici bi surec ve kimse denek degil yani
söylesen de kabul etmezler canım. Ben forumda araştıra araştıra anlamıştım. Sonradan diğer doktor da teyit etti.

Benim doktorum da şansa bırakmak istemedim onun için yüksek doz başladım sana dedi bir önceki kontrolde, 300’er kullandım iğneleri, bakalım kaliteleri nasıl olacak yumurtaların

Çok sevindim senim adına gözün aydın sıra transferde, inşallah o zaman da güzel haberlerini alırız

Kizlar doktorla gorusmem bitti. Uzun protokol uygulanicakmis bu sefer vitamin detoks yuruyus ve yoga 2 ay boyunca tup bebek kocuyla bir yol izleyecekmisim bunun nisan ayinda toplama islemi olucakmis. Dondurulan yumurtam cc kaliteymis transfer etmicem cok kotu kalitesi ama dondurduk dedi Ne dusunuyorsunuz bosa vakit kaybimi sizce doktor degistirmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…