- 26 Mart 2018
- 28.477
- 128.090
- 598
bunların hepsi ayrı ücrete mi tabi canım? NeredesinKizlar doktorla gorusmem bitti. Uzun protokol uygulanicakmis bu sefer vitamin detoks yuruyus ve yoga 2 ay boyunca tup bebek kocuyla bir yol izleyecekmisim bunun nisan ayinda toplama islemi olucakmis. Dondurulan yumurtam cc kaliteymis transfer etmicem cok kotu kalitesi ama dondurduk dediNe dusunuyorsunuz bosa vakit kaybimi sizce doktor degistirmeliyim
Hicbir sey demediler ucretle ilgili. İstanbuldayim ali osman koyuncuoglu ozel muaynane yani hastane falan degil esra erola cikan bi doktor var belki bilirsiniz o istebunların hepsi ayrı ücrete mi tabi canım? Neredesin
Ben olsam doktoru değiştirmeyecek bile olsam başka doktorlarla da bir görüşürdüm.. teolog’un dediği gibi bunların ayrı bir ücrete tabi olup olmayacağı da önemli- ki öyledir diye düşünüyorum yoga vs.. böylr olunca da ben soğuyorum durumdan- yani tamam zaten ne paralar veriyoruz, gözümüzde olmuyor ama e hadi bu olmadı o zaman şimfi bunları yapalım diye yeni paketler sunmaları sinirlendiriyor beni. Siz bilirsiniz tabi yine de, doktorun iletişiminden memnunsanız, ısındıysanız bir de böyle denersinizKizlar doktorla gorusmem bitti. Uzun protokol uygulanicakmis bu sefer vitamin detoks yuruyus ve yoga 2 ay boyunca tup bebek kocuyla bir yol izleyecekmisim bunun nisan ayinda toplama islemi olucakmis. Dondurulan yumurtam cc kaliteymis transfer etmicem cok kotu kalitesi ama dondurduk dediNe dusunuyorsunuz bosa vakit kaybimi sizce doktor degistirmeliyim
aaa evet biliyorum canım. Sen bilirsin ama Şişli Memorialden memnun olan çok kişi var forumdaHicbir sey demediler ucretle ilgili. İstanbuldayim ali osman koyuncuoglu ozel muaynane yani hastane falan degil esra erola cikan bi doktor var belki bilirsiniz o iste
Yani bu doktora basladigimda cok umutluydum pozitif bi enerjisi var insanin icini karartmiyor ama surecin uzamasi canimi sıkmadı degil sabirsizim sanirim birazBen olsam doktoru değiştirmeyecek bile olsam başka doktorlarla da bir görüşürdüm.. teolog’un dediği gibi bunların ayrı bir ücrete tabi olup olmayacağı da önemli- ki öyledir diye düşünüyorum yoga vs.. böylr olunca da ben soğuyorum durumdan- yani tamam zaten ne paralar veriyoruz, gözümüzde olmuyor ama e hadi bu olmadı o zaman şimfi bunları yapalım diye yeni paketler sunmaları sinirlendiriyor beni. Siz bilirsiniz tabi yine de, doktorun iletişiminden memnunsanız, ısındıysanız bir de böyle denersiniz
canım maddi manevi emek veriyoruz. Sabırsız olmak da en doğal hakkımız.Yani bu doktora basladigimda cok umutluydum pozitif bi enerjisi var insanin icini karartmiyor ama surecin uzamasi canimi sıkmadı degil sabirsizim sanirim biraz
Ay cok karisik kafam hayirlisi olur insaallahaaa evet biliyorum canım. Sen bilirsin ama Şişli Memorialden memnun olan çok kişi var forumda
canım maddi manevi emek veriyoruz. Sabırsız olmak da en doğal hakkımız
Maddi olarak bir sürü fedakarlıkla özel doktorlara gidiyoruz, zaten süreç her anlamda yorucu, aa bu sefer böyle olmadı hadi şunu yapalım o zaman denilmesi benim de canımı sıkıyor, bu seneple doktoruma bana önerebileceğiniz ne vars önerin ben ona göre ilerleyeyim sonradan parça parça önümr çıkarmayın demiştim. Bu öngürüyü sağlamaları için en iyi doktor olsun diyoruz, özele gidiyoruz. Bence her türlü sorgulama hakkınız. Maddi durumunuz elveriyorsa başka doktorlarla da bir görüşün durumunuzu bence, hepsi aynı veya benzer yöntemi önerirse içiniz rahat ilerlersiniz. Bu arada vitaminleri kullanmaya başlayın geç olmadan, arı sütü de önermişti bana doktorum yumurta kalitesi için..Yani bu doktora basladigimda cok umutluydum pozitif bi enerjisi var insanin icini karartmiyor ama surecin uzamasi canimi sıkmadı degil sabirsizim sanirim biraz
Ayy ne guzel haber bu boyleEki Görüntüle 2785007
Kızlar kan sonucum 123 çıktı transferin 6. Günü
5. Gün embriyosu çift embriyo transferi
Rabbim hepinizin pozitif sonuç almasını nasip etsin tüm gebelerinki de sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim darısı tüm bekleyenlerin pozitif görmelerine inşallahAyy ne guzel haber bu boyle
Allahim saglikla degerinin artmasini da nasip etsin insallah
6.gun kimisi erken dio test icin ama gayet guzel cikmis sonucun cok sevindim canim hayirli olsun❤
Dualarımda olacaksın hayatım ayrılmamak üzere kavuşmanızı temenni ederimYarin 4 te transfer oluyorum kizlar insallah
Hayırlı haberlerini bekliyoruz sımsıkı tutunur inşallahYarin 4 te transfer oluyorum kizlar insallah
Insallah canimm cok saol Rabbim herbirimize bu duyguyu yasamayi nasip etsin cift cizgiler gorelim insallahÇok teşekkür ederim canım benim darısı tüm bekleyenlerin pozitif görmelerine inşallah
Dualarımda olacaksın hayatım ayrılmamak üzere kavuşmanızı temenni ederim
Insallah insallahHayırlı haberlerini bekliyoruz sımsıkı tutunur inşallah
adetin gelmesi için çok sabırsızlanıyorum ben de başlamak istiyorum zaman geçmek bilmiyor
Kesinlikle canim labratuvari cok iyidir oranin...kizima orda kavuştum ben wimdi imkanım oraya yetmediği için gidemiyorum ama istanbulda olsam baska.merkez.dusunmezdim bileaaa evet biliyorum canım. Sen bilirsin ama Şişli Memorialden memnun olan çok kişi var forumda
canım maddi manevi emek veriyoruz. Sabırsız olmak da en doğal hakkımız.
Etikili oldumu peki bu vitaminler ari sutu vs. senin sorunun neydi canim doktor bana yumurta kalitesinin dusuklugu cok zor iyilestirilebilen bisey hatta cogu zaman imkansiz dedi 22 yumurta varken nasil 1 tane saglikli cikmaz kabul edemiyorumMaddi olarak bir sürü fedakarlıkla özel doktorlara gidiyoruz, zaten süreç her anlamda yorucu, aa bu sefer böyle olmadı hadi şunu yapalım o zaman denilmesi benim de canımı sıkıyor, bu seneple doktoruma bana önerebileceğiniz ne vars önerin ben ona göre ilerleyeyim sonradan parça parça önümr çıkarmayın demiştim. Bu öngürüyü sağlamaları için en iyi doktor olsun diyoruz, özele gidiyoruz. Bence her türlü sorgulama hakkınız. Maddi durumunuz elveriyorsa başka doktorlarla da bir görüşün durumunuzu bence, hepsi aynı veya benzer yöntemi önerirse içiniz rahat ilerlersiniz. Bu arada vitaminleri kullanmaya başlayın geç olmadan, arı sütü de önermişti bana doktorum yumurta kalitesi için..
Yaa oylemi diyosunuzz bide orayami gitsem acaba? Doktorunuz kimdi ve probleminiz neydiki?Kesinlikle canim labratuvari cok iyidir oranin...kizima orda kavuştum ben wimdi imkanım oraya yetmediği için gidemiyorum ama istanbulda olsam baska.merkez.dusunmezdim bile
Canim benim esimde sayi ve hiz problemi vardi..Yaa oylemi diyosunuzz bide orayami gitsem acaba? Doktorunuz kimdi ve probleminiz neydiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?