Memorial 12 bin degilmiydi9750 idi memorial 10500 olmus ocakta da gelebilir dedi
İstanbul oyle ben ankara memorial le gidiyorum canim 10500 yeni olmusMemorial 12 bin degilmiydi
Aynı benim eşimde öyleYa doğal yolla 10 yılda hamile kalamadım ki 2 ay da mi olqcakEsim cok inaniyor olacağına ama
AA demekki şehir şehir farklı bide ocakta tekrar gelebilir diyorlar buradaİstanbul oyle ben ankara memorial le gidiyorum canim 10500 yeni olmus
Rabbim kolaylık versin canım. Sağlıklı yumoşların, kaliteli embriyoların olsun inşallahYarın yumoşlarım toplanacak sabah 8 de hastanede olucaz eşimde tese olacak bize dua eder misiniz inşallah sağlıklı embriyolarımız olur
Rabbim yardımcın olsunYarın yumoşlarım toplanacak sabah 8 de hastanede olucaz eşimde tese olacak bize dua eder misiniz inşallah sağlıklı embriyolarımız olur
Ayy hadii guzel haberlerle gel canim benim insallah hepsi toplanır ve sagliklica embriyo olurlwrYarın yumoşlarım toplanacak sabah 8 de hastanede olucaz eşimde tese olacak bize dua eder misiniz inşallah sağlıklı embriyolarımız olur
Evet farkli sehirlerde farklı fiyat oluyor demek kiAA demekki şehir şehir farklı bide ocakta tekrar gelebilir diyorlar burada
Bizdede erkek kafası olsa hayat güzel olsahepsi aynı demek ki
Benim eşimde 6 yıldır umudu doğal yolda..Hahaha valla ya o kafalar bizde olsa kesin hamileydikHem de ikiz ikiz... hiç birsey takmiyorlar ki kafaya...Neymis sayi birazcık artmış kesin hemde ocağa kalmadan bebek geliyormus
Biraz da işlerine geliyorBenim eşimde 6 yıldır umudu doğal yolda..
Hiç şans vermemisiz doğal yola
Son 1 senedir tüp yapıyorum düşün
Biraz da işlerine geliyorDoğal ayağıyla bol bol gönülleri hoş oluyor
Amin inşallah hepimizin emekleri karşılıksız kalmasın inşallahRabbim kolaylık versin canım. Sağlıklı yumoşların, kaliteli embriyoların olsun inşallah
Biraz da işlerine geliyorDoğal ayağıyla bol bol gönülleri hoş oluyor
Canim mutlaka haber ver heyecanla bekliyoruzAmin inşallah hepimizin emekleri karşılıksız kalmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?