Hayırlı olsun, inşallah pozitif haberinizi de alırız en kısa zamandaYarin 4 te transfer oluyorum kizlar insallah
Yani bu doktora basladigimda cok umutluydum pozitif bi enerjisi var insanin icini karartmiyor ama surecin uzamasi canimi sıkmadı degil sabirsizim sanirim biraz
Ayyyyyyy simdi gördüm bi daha bi daha baktimEki Görüntüle 2785007
Kızlar kan sonucum 123 çıktı transferin 6. Günü
5. Gün embriyosu çift embriyo transferi
Rabbim hepinizin pozitif sonuç almasını nasip etsin tüm gebelerinki de sağlıkla ilerlesin inşallah
Canim ben bir önceki tedavimde kullanmıştım onu...ama tedaviden bir süre önce başlanması gereken vitamin bunlar..kızlar merhaba ben de başladım tüp bebeğe 3.denemedeyim. sizlere bisey sormak istyrum .yaşayanlar bana yazabilirler mi ltfenembriyolarıniz yunurta kalitesi yüzünden belirli günden sonra ilerlemeyip,yumurta kalitesi için omepa q10 kullanıp sonuç alan var mi?ltfen
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın hangi merkezdeydin kaçıncı tedavinEki Görüntüle 2785007
Kızlar kan sonucum 123 çıktı transferin 6. Günü
5. Gün embriyosu çift embriyo transferi
Rabbim hepinizin pozitif sonuç almasını nasip etsin tüm gebelerinki de sağlıkla ilerlesin inşallah
kaç embriyo dediler en son peki yarın mı belli olacak inşallah sımsıkı tutunurlar sanaYarin 4 te transfer oluyorum kizlar insallah
Ayyyy hadi guzel haberlerle gel insallah guzel pozitif haberini de aliriz canimmmYarin 4 te transfer oluyorum kizlar insallah
bende 4 tedavimde de kullandım omepa q10 adetin 3.günü ilk kontrolle başladım her seferinde gel görki olmayınca olmuyor takviye olayına ben çok inanmıyorum açıkçasıkızlar merhaba ben de başladım tüp bebeğe 3.denemedeyim. sizlere bisey sormak istyrum .yaşayanlar bana yazabilirler mi ltfenembriyolarıniz yunurta kalitesi yüzünden belirli günden sonra ilerlemeyip,yumurta kalitesi için omepa q10 kullanıp sonuç alan var mi?ltfen
Dondurmak icinde bizden bi ucret talep etmediler ne zaman istiyolarki dondurma ucretini acaba kafam corba oldu gercekten
benim 4embriyom donduruldu dün 2si tedavi ücretine dahil diğer 2si için bugün ücreti gönderdim seninde tedaviye dahil oldugu için istememiş olabilirlerDondurmak icinde bizden bi ucret talep etmediler ne zaman istiyolarki dondurma ucretini acaba kafam corba oldu gercekten
Gercekten labratuvar cok onemli sanirim 22 yumurtadan 1 tane bile saglam cikmamasi hic mantikli gelmiyorCanim benim esimde sayi ve hiz problemi vardi..
Ozamanlar...
Bugun ise bende sayi azlığı var ozaman 6 idi şimdi 2 oldu...ama ozamanda memorialde 6 4 blast olmustu bugun de 2 de 2 ben labratuvarlarinin iyi olduğunu düşünüyorum..
Amin canım benimAyyyyyyy simdi gördüm bi daha bi daha baktimAllahim cok cok sevindim yaaa Allahim saglikla kucağına almayı nasip etsin canimmmmm
benimde 15yumurtadan 8i işleme alındı 6sı döllendi 4 ü 5.güne gitti yani her zaman elenerek gidiyor malesefGercekten labratuvar cok onemli sanirim 22 yumurtadan 1 tane bile saglam cikmamasi hic mantikli gelmiyor
Teşekkür ederimhayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın hangi merkezdeydin kaçıncı tedavin
Teşekkür ederimilk tedavim, adana - bülent haydardedeoğlu doktorum özel bir poliklinin
ne güzel maşallah sorun neydi pekiTeşekkür ederimilk tedavim, adana - bülent haydardedeoğlu doktorum özel bir poliklinik
Benim 3 doğal gebeliğim var canım rahmimde perde varmış hep düşük yaptım sonra ameliyat oldum babam vefat etti çok stresli süreçlerden geçince artık stresten olacağı varsa da olmuyordu beklemek istemedim doktoruma geldim tüp bebek tedavisi aldım inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu defane güzel maşallah sorun neydi peki
Amin insallahHayırlı olsun, inşallah pozitif haberinizi de alırız en kısa zamanda
Evet tabiki elemeler olacaktir ama en azindan 1-2 tane kalsaydi iyiydibenimde 15yumurtadan 8i işleme alındı 6sı döllendi 4 ü 5.güne gitti yani her zaman elenerek gidiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?