Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Amin saol canım 6 adet sperm çok az geldi bana daha önce 50 - 55 çıkmıştı bakalım tese ne olacak
Hiç öyle düşünme bak benim arkadaşımın eşinin Bülent trasta 2 tane çıktı 2 si dollendi ve koyuldu ikizi oldu.. nasip bu isler sen kalbini hiç bozma. Nasibimse ne varsa o olacak

Hiç öyle düşünme bak benim arkadaşımın eşinin Bülent trasta 2 tane çıktı 2 si dollendi ve koyuldu ikizi oldu.. nasip bu isler sen kalbini hiç bozma. Nasibimse ne varsa o olacak
Evet Rabbim bir adet spermle nasip ediyor önemli olan kaliteli olması rahim dinlendirme yapacaklarmış artık önümüzdeki ayı beklicez transfer için ama tabi öncelik döllenip döllenmemelerinin takibinde

Evet Rabbim bir adet spermle nasip ediyor önemli olan kaliteli olması rahim dinlendirme yapacaklarmış artık önümüzdeki ayı beklicez transfer için ama tabi öncelik döllenip döllenmemelerinin takibinde
Çikan spermle canlı sperm ise çok iyi neden olmasın Rabbim büyük. Bizde tese olduk daha 1 ay olmadı. Onun stresinin ne demek olduğunu bilirim. Allah'ım yardim etsin. Insaallah hayrlisyla pozitifi görürsünüz

Burada bir arkadaş vardı iğnelere başladıktan sonra herşeye ağladığını söylemişti bendede olmuştu merak ettiğim gonalf kaç doz kullandığı kimdi hatırlayamadım çünli ben gonalf 225 kullandım ilk tedavi de ve rüzgar esse ağlıyodum şimdi 150 kullandım çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım acaba gonalf dozuna göre depresyonamı sokuyor merak ettim

Bende Bugün kromozom analizi ve trombofoli paneli için kan verdim hastanede .2 aya çıkarmış .Eşimde yaptırmıştı zaten genetik testlerini birde eşime Sperm DNA hasarı testi yaptıracağız önümüzdeki ay .Kaç aydır o kadar çok takviye kullanıyor hala düşmediyse TESE ile Sperm alınabilir bakalım

dna hasarı diyarbakır da yapılıyor mu canım? biz de 3 ayın sonunda kontrol amaçlı tekrar yaptıracağız.

dna hasarı diyarbakır da yapılıyor mu canım? biz de 3 ayın sonunda kontrol amaçlı tekrar yaptıracağız.
Canım Ankara’ya gönderiliyor bir kaç hastane yapıyor .Açıkcası bizden istenmedi Ankara’daki Prof. Da o kadar takviye kullandığımız için gerek duymadı sanırım ama biz yaptırmak istiyoruz .Bir doktorun yazısını okudum tedaviye rağmen düzelmiyorsa hasar o zaman TESE yapılır düşmüşse TESE de de aynı yapıda sperm çıkar bir anlamı olmaz yazmış .Bizde yeni tedaviye başlarken bütün testler olsun öyle İstanbul’a gidelim istiyoruz .Doktor sonuca göre spermlerin nasıl alınacağını seçer herhalde .

biz Adanada yaptırdık ama o da Ankaraya gitti. Diyarbakır da örnek alıyorlarsa eşim adanaya gitmesin diye merak ettim

biz Adanada yaptırdık ama o da Ankaraya gitti. Diyarbakır da örnek alıyorlarsa eşim adanaya gitmesin diye merak ettim
Yapılıyor canım .Bahceci yapıyor birde Memorial yapıyor .Ama siz yine de gitmeden bir arayın biz birkaç hastaneye daha soracağız . C Capanin Gururu Teyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…