Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Benden de istediler de hastane yapmyormus..onu da özelde yaptiricam mecbur 350 tl dediler

Kızlar merabaa. Tüp bebekten önce yaptırılması gereken testler nelerdir? Bikez tüp bebek yapıldı ve dıs gebelk oldu bende. Ocak subat gibi genelk düşünmeye baslıcam. Genetiğe gittim. Eşimden tek tüp benden iki tüp kan alındı. Baska neler yaptırmalıyım sizce. Doktorlar hiçbiseyw gerek yok diyor ama yinede yapılması gerekenleri beklerken yaptırıyım diyorm

ilk denemende kaç yumurtan oldu canım, kaçı döllendi. Ona göre birşey söylemek daha rahat olur.

ilk denemende kaç yumurtan oldu canım, kaçı döllendi. Ona göre birşey söylemek daha rahat olur.
Altı yumurta oldu. Dördü döllendi. Son gün üç kaldı demislerdi. Sonra iki kaldı dendi. İki embriyo transver edildi. 3. Gün embriyosu verildi.
yalnz gittiğm doktor saolsun hep 3. Gün embriyosu transver edermis. Bunuda baska doktora kontrole gidince öğrendim ben. Cok umursamazdı. Dıs gebelk tanısı kondu. Metotreksat iğne yaptırdı ve beta 1800 küsürdü. Bir hafta sonra betaya baktır dedi. Kadın sallamadı bile saolsun beni

Merhaba canim cok gecmis olsun ve de hosgeldin..
Ben de yeni negatif aldim ve de ocakta gene düşünüyoruz...bi cok tahlili var onlara gerek yok ama prolaktin ve tsh değişkendir ve de önemli onlari ywptir gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…