Tese sonucu için arayacaklarmış bekliyorumIste beklemek en zor olanı insallah gizel haberler alırız canim benim..
Tese de ne olmuş soylediler mi
Benden de istediler de hastane yapmyormus..onu da özelde yaptiricam mecbur 350 tl dedilerBende Bugün kromozom analizi ve trombofoli paneli için kan verdim hastanede .2 aya çıkarmış .Eşimde yaptırmıştı zaten genetik testlerini birde eşime Sperm DNA hasarı testi yaptıracağız önümüzdeki ay .Kaç aydır o kadar çok takviye kullanıyor hala düşmediyse TESE ile Sperm alınabilir bakalım
Aradilar miTese sonucu için arayacaklarmış bekliyorum
Malesef sonucu söyledilerde benmi anlamadım narkozdanAradilar mi
Anladim canim yarin bakalim jnsallah hepsi dollenmislerdir hemen yazMalesef sonucu söyledilerde benmi anlamadım narkozdanyarın arıcam ben bakalım ne olmuş
3 tane döllenmiş inşallah gelişimleri iyidirAnladim canim yarin bakalim jnsallah hepsi dollenmislerdir hemen yaz
İnşallah 5.güne kadar sağ salim ulaşırlar canım benim. Taze transfer mi yapacaklar?3 tane döllenmiş inşallah gelişimleri iyidir
Donduracaklarmışİnşallah 5.güne kadar sağ salim ulaşırlar canım benim. Taze transfer mi yapacaklar?
Opu için havuz düşünmediler mi canım. Yumurta daha fazla olması için.Donduracaklarmış
Hayır düşünmedilerOpu için havuz düşünmediler mi canım. Yumurta daha fazla olması için.
Hadi insallah iyi devam ederler3 tane döllenmiş inşallah gelişimleri iyidir
Insallah canim 3.gunu belleyecegiz hepsi ilerler insallahTesede 15_20 adet çıkmış donduracak kalitede değilmiş inşallah bu sefer tutar yoksa en az 6 ay deneyemeyeceğiz
Amin inşallahInsallah canim 3.gunu belleyecegiz hepsi ilerler insallah
Dualarımız seninle canım benim.Tesede 15_20 adet çıkmış donduracak kalitede değilmiş inşallah bu sefer tutar yoksa en az 6 ay deneyemeyeceğiz
Allah razı olsunDualarımız seninle canım benim.
ilk denemende kaç yumurtan oldu canım, kaçı döllendi. Ona göre birşey söylemek daha rahat olur.Kızlar merabaa. Tüp bebekten önce yaptırılması gereken testler nelerdir? Bikez tüp bebek yapıldı ve dıs gebelk oldu bende. Ocak subat gibi genelk düşünmeye baslıcam. Genetiğe gittim. Eşimden tek tüp benden iki tüp kan alındı. Baska neler yaptırmalıyım sizce. Doktorlar hiçbiseyw gerek yok diyor ama yinede yapılması gerekenleri beklerken yaptırıyım diyorm
Altı yumurta oldu. Dördü döllendi. Son gün üç kaldı demislerdi. Sonra iki kaldı dendi. İki embriyo transver edildi. 3. Gün embriyosu verildi.ilk denemende kaç yumurtan oldu canım, kaçı döllendi. Ona göre birşey söylemek daha rahat olur.
Merhaba canim cok gecmis olsun ve de hosgeldin..Kızlar merabaa. Tüp bebekten önce yaptırılması gereken testler nelerdir? Bikez tüp bebek yapıldı ve dıs gebelk oldu bende. Ocak subat gibi genelk düşünmeye baslıcam. Genetiğe gittim. Eşimden tek tüp benden iki tüp kan alındı. Baska neler yaptırmalıyım sizce. Doktorlar hiçbiseyw gerek yok diyor ama yinede yapılması gerekenleri beklerken yaptırıyım diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?