Bi cok ta vitamin takviye verdi..sen ne kullanıyorsun verdi mi birsey kullan diyeKızlar merabaa. Tüp bebekten önce yaptırılması gereken testler nelerdir? Bikez tüp bebek yapıldı ve dıs gebelk oldu bende. Ocak subat gibi genelk düşünmeye baslıcam. Genetiğe gittim. Eşimden tek tüp benden iki tüp kan alındı. Baska neler yaptırmalıyım sizce. Doktorlar hiçbiseyw gerek yok diyor ama yinede yapılması gerekenleri beklerken yaptırıyım diyorm
Ben de de 13 folikül sayarken sadece 7 yumurta toplandı, 4ü döllendi, 1 tanesi yaşadı. Transferim tutmadı. Sonra doktor değişikliği yaptım, o da ilaç dozumu görünce çok düşük bununla yine iyi 7 yumurtan oluşmuş dedi. Tabiki bireysel bir durum ancak yine de aklında bulunsun kuzum. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç zaten. Son gittiğim doktor embriyolar yaşamayınca dna hasar testi istedi eşimden canım. Hasar orta çıkınca takviyeler verdi. Ocakta tekrar hasar testi yaptıracak. Düşmüşse tüp bebeğe başlayacağız tekrarAltı yumurta oldu. Dördü döllendi. Son gün üç kaldı demislerdi. Sonra iki kaldı dendi. İki embriyo transver edildi. 3. Gün embriyosu verildi.
yalnz gittiğm doktor saolsun hep 3. Gün embriyosu transver edermis. Bunuda baska doktora kontrole gidince öğrendim ben. Cok umursamazdı. Dıs gebelk tanısı kondu. Metotreksat iğne yaptırdı ve beta 1800 küsürdü. Bir hafta sonra betaya baktır dedi. Kadın sallamadı bile saolsun beni
Siz gonal f ne kadar kullandınzBen de de 13 folikül sayarken sadece 7 yumurta toplandı, 4ü döllendi, 1 tanesi yaşadı. Transferim tutmadı. Sonra doktor değişikliği yaptım, o da ilaç dozumu görünce çok düşük bununla yine iyi 7 yumurtan oluşmuş dedi. Tabiki bireysel bir durum ancak yine de aklında bulunsun kuzum. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç zaten. Son gittiğim doktor embriyolar yaşamayınca dna hasar testi istedi eşimden canım. Hasar orta çıkınca takviyeler verdi. Ocakta tekrar hasar testi yaptıracak. Düşmüşse tüp bebeğe başlayacağız tekrar
150 doz kullandım canım. 7 gün sürdü zaten. Yani 1 kalem 900lü bitti, 2. Kalemden 1 doz kullandım sadece. Pco olanlar bile benden yüksek kullanmıSiz gonal f ne kadar kullandınz
Malesf hiçbise vermedi. Bi daha gitmicem zaten o doktora. Baksa doktora muayne oldum. Yeşillik tüketmem gerektiğini, balık , brokoli vs tüketmem gerektiğini söyledi. Beslenme eğitimi verildi kısaca.Bi cok ta vitamin takviye verdi..sen ne kullanıyorsun verdi mi birsey kullan diye
Senin de az olmuş canım. Aynı doktorla mi devam edeceksin?Bende bu şekilde kullandım. Daha fazla verilebilinirdi aslnda. En azından daha cok yumurta olurdu belki. Dondurulmus yumurta kalabilirdi
Kan değerlerine göre doz ayarliyorlar canım benim hep 325 di gonal-F ve ayrıca cetrotice iğne kullandım birgün gonalf 350 cikardi ertesi gün tekrar 325 düşürdü her sabah kan kahlili verdinmi ona göre doz ayarı yapıyorlardı150 doz kullandım canım. 7 gün sürdü zaten. Yani 1 kalem 900lü bitti, 2. Kalemden 1 doz kullandım sadece. Pco olanlar bile benden yüksek kullanmı
Her gün kan verdim canım. Değerlerim de hep normal aralıktaydı. Nitekim çok az yumurta oluştu. Cetrotide ben de kullandım. Doktor değiştirdim. Inşallah bu kez güzel sonuçlar elde edebilirim.Kan değerlerine göre doz ayarliyorlar canım benim hep 325 di gonal-F ve ayrıca cetrotice iğne kullandım birgün gonalf 350 cikardi ertesi gün tekrar 325 düşürdü her sabah kan kahlili verdinmi ona göre doz ayarı yapıyorlardı
Yumurta sayısının pek önemi yok önemli olan kaliteli olması 11 yumurtam oldu 6 tane toplandi 5 tanesi dollendi yanımdaki 2 arkadaşın 15 tane toplandi hemsireye neden benimki az dediğimde sayi önemli değil kalitesi önemli kafana takma dedi 15 yumurtanın 15 ninde boş çıktığını gördük burda dedi benim 5 yumurtada kaliteliydi 15 yumurtası olan arkadaşların da 3. Güne 4 yumurtası kalmıştıHer gün kan verdim canım. Değerlerim de hep normal aralıktaydı. Nitekim çok az yumurta oluştu. Cetrotide ben de kullandım. Doktor değiştirdim. Inşallah bu kez güzel sonuçlar elde edebilirim.
Zaten derdim sayıdan ziyade yaşamasıydı canım. 7 yumurtanın 4ü döllendi. Sadece 1 tanesi 5. Güne gitti. O da tutmadı. Böyle olunca aklımda bir sürü soru kaldı. Acaba hiç yaşayan yok muydu? Transfer edilen yaşıyor muydu vsYumurta sayısının pek önemi yok önemli olan kaliteli olması 11 yumurtam oldu 6 tane toplandi 5 tanesi dollendi yanımdaki 2 arkadaşın 15 tane toplandi hemsireye neden benimki az dediğimde sayi önemli değil kalitesi önemli kafana takma dedi 15 yumurtanın 15 ninde boş çıktığını gördük burda dedi benim 5 yumurtada kaliteliydi 15 yumurtası olan arkadaşların da 3. Güne 4 yumurtası kalmıştı
Yumurta kalitesi 3. Günde iyiyse taze transfer yapıyorlar benim taze olacaktı birinci ve ikinci kalite iki.embriyo şeklinde ben kendimi hazır hissetmedigim için 3 günde dondurdumZaten derdim sayıdan ziyade yaşamasıydı canım. 7 yumurtanın 4ü döllendi. Sadece 1 tanesi 5. Güne gitti. O da tutmadı. Böyle olunca aklımda bir sürü soru kaldı. Acaba hiç yaşayan yok muydu? Transfer edilen yaşıyor muydu vs
Transferin ne zaman olacak canımYumurta kalitesi 3. Günde iyiyse taze transfer yapıyorlar benim taze olacaktı birinci ve ikinci kalite iki.embriyo şeklinde ben kendimi hazır hissetmedigim için 3 günde dondurdum
Yok hayır. Bi daha o doktora gitmeyi düşünmüyorum canmSenin de az olmuş canım. Aynı doktorla mi devam edeceksin?
Kan değerlerine ne kadar sıklıkla bakıldı sizin. Mesela bana bir hafta bikez mi ne kana baktı. İyi iyi dedi gecti hemenKan değerlerine göre doz ayarliyorlar canım benim hep 325 di gonal-F ve ayrıca cetrotice iğne kullandım birgün gonalf 350 cikardi ertesi gün tekrar 325 düşürdü her sabah kan kahlili verdinmi ona göre doz ayarı yapıyorlardı
Hangi hastanedesin ben hergün kan vermiyorum iki kere falan verdimHer gün kan verdim canım. Değerlerim de hep normal aralıktaydı. Nitekim çok az yumurta oluştu. Cetrotide ben de kullandım. Doktor değiştirdim. Inşallah bu kez güzel sonuçlar elde edebilirim.
Kendi şehrimde üniversite hastanesinde yaptırmıştım canım. İlk günler 1gün arayla vermiştim. Opuya yakın son 3 ya da 4 gün üst üste verdim hep.Hangi hastanedesin ben hergün kan vermiyorum iki kere falan verdim
Zaten boşuna vermişimHangi hastanedesin ben hergün kan vermiyorum iki kere falan verdim
Banada düzenli bir sekilde bakılmadı. Ya bir yada iki kez kan verdim. Baskada yokKendi şehrimde üniversite hastanesinde yaptırmıştım canım. İlk günler 1gün arayla vermiştim. Opuya yakın son 3 ya da 4 gün üst üste verdim hep.
Ben bahçeci fulyaya gidiyorum ilk gün verdim birde 5 gün sonra verdim o kadar 5 yumurtadan 3 ü döllenmiş 150 kullandım gonalf bi öncekinden 225 kullanmıştım 4 yumurtanın dördüde döllenmişti dozla alakalı mı bilmiyorumKendi şehrimde üniversite hastanesinde yaptırmıştım canım. İlk günler 1gün arayla vermiştim. Opuya yakın son 3 ya da 4 gün üst üste verdim hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?