Amh bakıldı mı sizeBen bahçeci fulyaya gidiyorum ilk gün verdim birde 5 gün sonra verdim o kadar 5 yumurtadan 3 ü döllenmiş 150 kullandım gonalf bi öncekinden 225 kullanmıştım 4 yumurtanın dördüde döllenmişti dozla alakalı mı bilmiyorum
Kontrole gidildikçe bakıldı benim de..Kan değerlerine ne kadar sıklıkla bakıldı sizin. Mesela bana bir hafta bikez mi ne kana baktı. İyi iyi dedi gecti hemen
benim 6 toplandi 3 u dollendi 3.gunden hepside iyiydi ama transfer.edilmedi 5 i bekleyecegiz dediler 5.gune 1 tanesi geldi bu kez 6cyi beklayacwgiz dediler 6. Gune geldi o da fakat tutmadı benxdiyorum ki 3.gun hepsi transfer edilse ne olurdu yani ille de neden 6.gunYumurta kalitesi 3. Günde iyiyse taze transfer yapıyorlar benim taze olacaktı birinci ve ikinci kalite iki.embriyo şeklinde ben kendimi hazır hissetmedigim için 3 günde dodondurdum
Bende senin gibi düşünüyorum benimde gelişimi geriden geldi 7. Güne beklentiler 3benim 6 toplandi 3 u dollendi 3.gunden hepside iyiydi ama transfer.edilmedi 5 i bekleyecegiz dediler 5.gune 1 tanesi geldi bu kez 6cyi beklayacwgiz dediler 6. Gune geldi o da fakat tutmadı benxdiyorum ki 3.gun hepsi transfer edilse ne olurdu yani ille de neden 6.gun
Amh 0.6 canımAmh bakıldı mı size
Ayni korku bende de varBir an önce Ocak gelsin de tedaviye başlayım diye gün sayıyorum yaBirde tüp bebek merkezlerini kapatmazlar inşallah birdaha tek korkum o , hasta sayıları iyice artıyor çünkü
Bazi merkezler 3.gun transferini ille de istemiyor nedense..ama 3.gun olup ta tutan da cok varBende senin gibi düşünüyorum benimde gelişimi geriden geldi 7. Güne beklentiler 3
. gün koysalardı illa dondurup rahim dinlendirecekler
Amh değerimiz ayni hemen hemen benim de 0.5Amh 0.6 canim
Aret kamer yapıyor havuz yöntemi ilaçsız sanırımAmh değerimiz ayni hemen hemen benim de 0.5
Bize havuz yöntemi uygulanmali aslında
Eltimle aynı başladık o amerikan hastanesine gitti 3. Gün koydular ön hazırlık yok vitamin vs eşide tese oldu şimdi ikizleri var biz hala debeleniyoruz iğne ilaçBazi merkezler 3.gun transferini ille de istemiyor nedense..ama 3.gun olup ta tutan da cok var
benim 6 toplandi 3 u dollendi 3.gunden hepside iyiydi ama transfer.edilmedi 5 i bekleyecegiz dediler 5.gune 1 tanesi geldi bu kez 6cyi beklayacwgiz dediler 6. Gune geldi o da fakat tutmadı benxdiyorum ki 3.gun hepsi transfer edilse ne olurdu yani ille de neden 6.gun
bazen merkezleri anlamak mümkün olmuyor gerçekten. Sabırla dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bize de umut olur. Benim de amh 0,79. Yeni başladığım doktor güven verdi bayağı. Forumda da ondan hamile kalan çok kişi var. Umarım ben de onlardan olurum. Bazen insan nefsine ağırlık çöküyor. Herkes evinde rahat rahat bebek sahibi olurken bizler il dışlarına gidiyoruz, izin ayarla, insanlardan gizle maddi, manevi bir sürü şey. Sonu güzel olsun da yorulduğumuz sorun değil diyorum sonra.Bende senin gibi düşünüyorum benimde gelişimi geriden geldi 7. Güne beklentiler 3
. gün koysalardı illa dondurup rahim dinlendirecekler
Bir an önce Ocak gelsin de tedaviye başlayım diye gün sayıyorum yaBirde tüp bebek merkezlerini kapatmazlar inşallah birdaha tek korkum o , hasta sayıları iyice artıyor çünkü
artık kapatmazlar bence. bu sene ilk denemem ocaktaydı. Ozamandan bu zamana deprem, pandemi derken kaldım. Şimdi de 3 ay takviye süreci. İnşallah daha fazla beklemeden 2. tedavime başlayabilirim.Ayni korku bende de varinsallah olmaz oyle birsey canim ocakta baslayacagiz yoksa.
Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallahbazen merkezleri anlamak mümkün olmuyor gerçekten. Sabırla dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bize de umut olur. Benim de amh 0,79. Yeni başladığım doktor güven verdi bayağı. Forumda da ondan hamile kalan çok kişi var. Umarım ben de onlardan olurum. Bazen insan nefsine ağırlık çöküyor. Herkes evinde rahat rahat bebek sahibi olurken bizler il dışlarına gidiyoruz, izin ayarla, insanlardan gizle maddi, manevi bir sürü şey. Sonu güzel olsun da yorulduğumuz sorun değil diyorum sonra.
Sen hangi hastanedeydin canim belki sordum ama...kaç folikul oluyor 0.8 az değil aslindabazen merkezleri anlamak mümkün olmuyor gerçekten. Sabırla dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bize de umut olur. Benim de amh 0,79. Yeni başladığım doktor güven verdi bayağı. Forumda da ondan hamile kalan çok kişi var. Umarım ben de onlardan olurum. Bazen insan nefsine ağırlık çöküyor. Herkes evinde rahat rahat bebek sahibi olurken bizler il dışlarına gidiyoruz, izin ayarla, insanlardan gizle maddi, manevi bir sürü şey. Sonu güzel olsun da yorulduğumuz sorun değil diyorum sonra.
İnşallah canim yaa insan korkuyorartık kapatmazlar bence. bu sene ilk denemem ocaktaydı. Ozamandan bu zamana deprem, pandemi derken kaldım. Şimdi de 3 ay takviye süreci. İnşallah daha fazla beklemeden 2. tedavime başlayabilirim.
Her sabah ilk işim kan vermek sonra muayene oluyordum sonuclara göre iğnelerin dozu ayarlaniyordu canım sonuçlar çıkmadan bilgi vermiyorlardiKan değerlerine ne kadar sıklıkla bakıldı sizin. Mesela bana bir hafta bikez mi ne kana baktı. İyi iyi dedi gecti hemen
2 rengl de gidicem ilaçlara basliycaz rahmin durumuna göre transfer olacak nasip olursaTransferin ne zaman olacak canım
İlk denememi Elazığ'da üniversite hastanesinde yaptım canım. 13 folikül saydı opu öncesi muayenede. 7 yumurta toplandı canım. 7den de 4ü embriyo oldu. Sadece 1 tanesi yaşadı, o da transfer edildi, tutmadı. Hastane depremde hasar aldı uzun süre hasta almadı. Özel de bir doktor vardı o da koronadan vefat etti. İl dışına mecbur kaldım. Rahim alanında iyi olduğunu duyduğum için Adana'da Bülent Beye gittim. Şehrimde tekrar hasta kabulü başladı ama ben Adanada devam kararı aldımSen hangi hastanedeydin canim belki sordum ama...kaç folikul oluyor 0.8 az değil aslinda
İnşallah ya birde istanbul a giriş çıkışları kapatırlarsa yandım benartık kapatmazlar bence. bu sene ilk denemem ocaktaydı. Ozamandan bu zamana deprem, pandemi derken kaldım. Şimdi de 3 ay takviye süreci. İnşallah daha fazla beklemeden 2. tedavime başlayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?