Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Yumurta kalitesi 3. Günde iyiyse taze transfer yapıyorlar benim taze olacaktı birinci ve ikinci kalite iki.embriyo şeklinde ben kendimi hazır hissetmedigim için 3 günde dodondurdum
benim 6 toplandi 3 u dollendi 3.gunden hepside iyiydi ama transfer.edilmedi 5 i bekleyecegiz dediler 5.gune 1 tanesi geldi bu kez 6cyi beklayacwgiz dediler 6. Gune geldi o da fakat tutmadı benxdiyorum ki 3.gun hepsi transfer edilse ne olurdu yani ille de neden 6.gun

Bende senin gibi düşünüyorum benimde gelişimi geriden geldi 7. Güne beklentiler 3
. gün koysalardı illa dondurup rahim dinlendirecekler

Bir an önce Ocak gelsin de tedaviye başlayım diye gün sayıyorum ya Birde tüp bebek merkezlerini kapatmazlar inşallah birdaha tek korkum o , hasta sayıları iyice artıyor çünkü
Ayni korku bende de var insallah olmaz oyle birsey canim ocakta baslayacagiz yoksa.

Bende senin gibi düşünüyorum benimde gelişimi geriden geldi 7. Güne beklentiler 3
. gün koysalardı illa dondurup rahim dinlendirecekler
bazen merkezleri anlamak mümkün olmuyor gerçekten. Sabırla dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bize de umut olur. Benim de amh 0,79. Yeni başladığım doktor güven verdi bayağı. Forumda da ondan hamile kalan çok kişi var. Umarım ben de onlardan olurum. Bazen insan nefsine ağırlık çöküyor. Herkes evinde rahat rahat bebek sahibi olurken bizler il dışlarına gidiyoruz, izin ayarla, insanlardan gizle maddi, manevi bir sürü şey. Sonu güzel olsun da yorulduğumuz sorun değil diyorum sonra.

Bir an önce Ocak gelsin de tedaviye başlayım diye gün sayıyorum ya Birde tüp bebek merkezlerini kapatmazlar inşallah birdaha tek korkum o , hasta sayıları iyice artıyor çünkü
Ayni korku bende de var insallah olmaz oyle birsey canim ocakta baslayacagiz yoksa.
artık kapatmazlar bence. bu sene ilk denemem ocaktaydı. Ozamandan bu zamana deprem, pandemi derken kaldım. Şimdi de 3 ay takviye süreci. İnşallah daha fazla beklemeden 2. tedavime başlayabilirim.

Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah

Sen hangi hastanedeydin canim belki sordum ama...kaç folikul oluyor 0.8 az değil aslinda

Sen hangi hastanedeydin canim belki sordum ama...kaç folikul oluyor 0.8 az değil aslinda
İlk denememi Elazığ'da üniversite hastanesinde yaptım canım. 13 folikül saydı opu öncesi muayenede. 7 yumurta toplandı canım. 7den de 4ü embriyo oldu. Sadece 1 tanesi yaşadı, o da transfer edildi, tutmadı. Hastane depremde hasar aldı uzun süre hasta almadı. Özel de bir doktor vardı o da koronadan vefat etti. İl dışına mecbur kaldım. Rahim alanında iyi olduğunu duyduğum için Adana'da Bülent Beye gittim. Şehrimde tekrar hasta kabulü başladı ama ben Adanada devam kararı aldım

artık kapatmazlar bence. bu sene ilk denemem ocaktaydı. Ozamandan bu zamana deprem, pandemi derken kaldım. Şimdi de 3 ay takviye süreci. İnşallah daha fazla beklemeden 2. tedavime başlayabilirim.
İnşallah ya birde istanbul a giriş çıkışları kapatırlarsa yandım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…