Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Her sabah ilk işim kan vermek sonra muayene oluyordum sonuclara göre iğnelerin dozu ayarlaniyordu canım sonuçlar çıkmadan bilgi vermiyorlardi
Bana direk 100 gonal f basladı. Bir hafta sonra gel dedi. Bi o zaman kana baktı. Daha sonra tamam ilacı keselm dedi. Bir gün ara verdirdi. Ertesi gün catlatma iğnesini yaptrdı.

Bana direk 100 gonal f basladı. Bir hafta sonra gel dedi. Bi o zaman kana baktı. Daha sonra tamam ilacı keselm dedi. Bir gün ara verdirdi. Ertesi gün catlatma iğnesini yaptrdı.
1 hafta sonramı nasıl olur hergun sabah saat 8 de burda ol diyorlardı 8 de kan veriyordum muayenede yumurtalar diğer güne kadar ne kadar büyüme olmuş not aliyorlardi sonuçlardan sonra ona göre iğne doz ayarlayip eve geliyordum 13 gün bu şekilde devem ettim sadece pazar günleri tüp bebek merkezi kapalı oluyordu pazartesi tekrar gidiyordum canım senin doktor sanki başından savmis gibi ilk defa böyle bir sistem gordum

Ya hiç sorma canm. Kadın bir hafta iğne kullandırdı. Direk 100 lük gonal f basladı. Oo iyi iyi dedi. Belliki umursamadı beni. Aceba diyorm bende mi bi sorun var. Skntım ne diyorm. Resmen ayarımla oynadı benim. Genetiğe gidiyim mi diyorm. Sen bilirsin. İstersen baktır diyo.

Hergun gitmedim ben mesela pazartesi gittiysem bi de cuma gittim.sinra sali oyle

Ben de şaşırdım. Ben de çok sık gittim çünkü. Hatta fakültede final dönemiydi çok zorlandım izin almakta. Sağolsun hep arkadaşlar yerime sınava girdi gözetmen olarak.

Hergun gitmedim ben mesela pazartesi gittiysem bi de cuma gittim.sinra sali oyle
Arkadaşlar inanın şaşkınım ben tüp bebek yaptiran arkadaşlarım bana demişti hergun seni yumurta takibi için çağırırlar hastaneye öylede oldu bence doktorunuzu değiştirin

Arkadaşlar inanın şaşkınım ben tüp bebek yaptiran arkadaşlarım bana demişti hergun seni yumurta takibi için çağırırlar hastaneye öylede oldu bence doktorunuzu değiştirin
Ben 3 kez ayri merkezlerde tedwvi oldum hic biri de hergun çağırmadı hergun çağırmaya gerek te yokki zaten..
1.ankara gurgan
2.iwtanbul sisli memorial
3.ankara bahceci
Hani hep te bilinen yerlere gittim cnm haftada 2 bilemedin 3 çağırıyorlar

Hayir canim. Zaten 3.gunde 6-8 hücreli olmasi bekleniyor.. 7 hücreli çoğalmaya devam ediyor demek ki 6 yi geçmiş bölünme guzel ilerliyor demek...
Diğerleri blast olursa geriden geliyomuş ya bu dondurduklarıyla aynı anda transfer olamaz değilmi bitane koyacaklar omzaman

Demekki her merkezin farklı o zaman canım her hastanın diyemiycem çünkü hergun benimle birlikte aynı kisileri görüyordum onlarda geliyordu hergun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…