Bilemiyorum ki canim 3. Ve 5. Gun embriyosunayni anda transfer edilebiliyor mudurDiğerleri blast olursa geriden geliyomuş ya bu dondurduklarıyla aynı anda transfer olamaz değilmi bitane koyacaklar omzaman
Maalesef gelişimleri durdu 3. Gün 7 hücreli bir adet doldurdular sadece bakalım ondan bi şey olacakmıMMMesude guzel haberler ver insallah cnm
Hicmi gelişmiyor kaçıncı tedavindi.Eki Görüntüle 2721802
Şimdi benim durumda böyle 3. Günden sonra gelişmiyor era testi ve rahim çizdirme yaptırsam bi faydası olurmu acaba
2. Tedavim 3. Gün doldurdular bir adetHicmi gelişmiyor kaçıncı tedavindi.
3.gun koysunlar öyleyse olmuyormu
7 hücreliHicmi gelişmiyor kaçıncı tedavindi.
3.gun koysunlar öyleyse olmuyormu
Ya Rahime de gerekliyse yaptir bricok seyi ama yumurta ve sperm de labaratuvarda iyi teknikler uyguluyormu yani2. Tedavim 3. Gün doldurdular bir adet
Eşim şubattan bu yana Bülent erolda iğne ilaç tedavisinde bende vitaminleri kullanıyorum ekimde transfer oldum tutmadı ilaçların etkisi geçmesin diye şaetlarımızı zorladık kasıma yeni tedavi başladık durum böyle oldu ilkinde daha iyiydi 7. Güne kadar yaşamıştı ama anca blast olmuştuYa Rahime de gerekliyse yaptir bricok seyi ama yumurta ve sperm de labaratuvarda iyi teknikler uyguluyormu yani
Takviye vs aldinizmi
üzüldüm kuzum. Hayırlısı olsun inşllah. Umarım o dondurulmuşun bebiş olur sanaMaalesef gelişimleri durdu 3. Gün 7 hücreli bir adet doldurdular sadece bakalım ondan bi şey olacakmı
Amin inşallahüzüldüm kuzum. Hayırlısı olsun inşllah. Umarım o dondurulmuşun bebiş olur sana
Ben de sordum ama kabul etmedi doktorum canim herkese yapilmiyormusmusEki Görüntüle 2721802
Şimdi benim durumda böyle 3. Günden sonra gelişmiyor era testi ve rahim çizdirme yaptırsam bi faydası olurmu acaba
Hayirlisi olsun canim üzüldüm.. insallah bebis olsun sana o 1 melekMaalesef gelişimleri durdu 3. Gün 7 hücreli bir adet doldurdular sadece bakalım ondan bi şey olacakmı
Anladım inşallah hakkında hayırlısı olurEşim şubattan bu yana Bülent erolda iğne ilaç tedavisinde bende vitaminleri kullanıyorum ekimde transfer oldum tutmadı ilaçların etkisi geçmesin diye şaetlarımızı zorladık kasıma yeni tedavi başladık durum böyle oldu ilkinde daha iyiydi 7. Güne kadar yaşamıştı ama anca blast olmuştu
Ya bahçecide bütün ödemeleri yaptıktan sonra yumurta toplanıp işleme alınıyorsun şimdi bubembriyoda gelişimi durmadan donduralım der gibi oldu 7 hücreli 8 olmamış belli blast olamayacak memorial da teyzem tedavi olduğunda bi odada ekrandan embriyosunu gösterip durumunu anlatmışlardı kabul ederseniz transfer edeceğiz dedi kabul ettiler ve ödeme yaptılarBen de sordum ama kabul etmedi doktorum canim herkese yapilmiyormusmus
Daha mantıklıymış. Kaçıncı denemen canımYa bahçecide bütün ödemeleri yaptıktan sonra yumurta toplanıp işleme alınıyorsun şimdi bubembriyoda gelişimi durmadan donduralım der gibi oldu 7 hücreli 8 olmamış belli blast olamayacak memorial da teyzem tedavi olduğunda bi odada ekrandan embriyosunu gösterip durumunu anlatmışlardı kabul ederseniz transfer edeceğiz dedi kabul ettiler ve ödeme yaptılar
2. DenemeDaha mantıklıymış. Kaçıncı denemen canım
İnşallah transferin gerçekleşir. Birşey dediler mi? Çözdürünce mi belli olacak canım2. Deneme
İlk adetin 2. Günü gidicem transfer günü için o zaman konuşulur tabi çözdüklerinde transfere uygun olursaİnşallah transferin gerçekleşir. Birşey dediler mi? Çözdürünce mi belli olacak canım
İnşallah transferin gerçekleşir canım benimİlk adetin 2. Günü gidicem transfer günü için o zaman konuşulur tabi çözdüklerinde transfere uygun olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?