Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Kızlar önümüzdeki adetimle yani bu ayın sonundaki adetimle burda Diyarbakır memorialde başlayabiliriz ya da Ocak sonu adetimle 15 tatile denk gelecek bir değişiklik olmazda eğer İstanbul Şişli memoriale gidebiliriz .Gidip gelmek gözümü korkutuyor özellikle covid vakaları iyice artmışken .Sizce ne yapayım eşim de bana bıraktı kararı

Karar verdin mi canım genartla görüştün mü
Bugün görüştüm kuzum. Size piezo elektrik yöntemi olur kalsiyum ile dölleme çok zor dedi. %70 ihtimal veriyorum dedi. Çok içtendi herşeyden önce. Ben berfu hocadan hic elektirik alamadığım için doktorlara da bi farklı gözle bakiyorum. Şubat gibi diye konuştular eşimle ama ben ocakta başlayacağım nasipse.

Bende İstanbul'a gideceğim eğer kısmet olursa uçakla mecbur

En önemlisi bu kararı verebilmek canım. Ben sadece çok iyi düşün derim. En doğru kararı verirsin insaallah

Cok sevindim memnun ayrılmaya canim..insallah guzel olacak bu kez hersey

Oo

ooo çok sevindim canım , hadi hayırlı olsun Bizimde kafamız çok karışık eşimle bir türlü karar veremiyoruz
Cok teşekkür ederim canım yani gene de diyorum insallah dogru zaman doğru yerdir...ama memnun kaldım tabi dediğim gibi en önemlisi sonucu

Tam ne zaman adetin eger cok zor olmayacaksa adetin denk geliyorsa İstanbulu dene canim..aklında soru işareti kalacak senin sanki

Tam ne zaman adetin eger cok zor olmayacaksa adetin denk geliyorsa İstanbulu dene canim..aklında soru işareti kalacak senin sanki
Ocak 28 gibi olurum 15 tatile denk gelen.Bu ayın sonunda transfer sonrası 2.adetimi olacağım buradaki doktor adetinle gel başlayalım dedi Of kafam çok karışık

Ay hadi inşallah ya .Güzel olur bu sefer herşey inşallah

Ay hadi inşallah ya .Güzel olur bu sefer herşey inşallah
Canım hepimiz için. Yıllardır çabalıyoruz. Rabbim hepimize nasip etsin. Geçmişte evlat sahibi olmuş insanların yazıları bana umut oluyor. Bizlerde gelecekte inşaallah insanlara umut oluruz. Tabii Rabbim öncelikle cümlemize istediği zaman nasip etsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…