Insallah canimHadi insallah Ocak ayı geliversin
Insallah canim cok teşekkür ederimGüzel geçmiş inşallah sonuda güzel olur canım
Ayy az kaldi canim yaa..bu adette bitti...2.de baslayacagiz artik cok az kaldiAyyy canım hadi hayrlisi insaallah bende nasipse ocakta başlıyorum
Karar verdin mi canım genartla görüştün müAyyy canım hadi hayrlisi insaallah bende nasipse ocakta başlıyorum
Inşaallah canim bana çok uzun gibi geliyo inşaallah bian önce geçerAyy az kaldi canim yaa..bu adette bitti...2.de baslayacagiz artik cok az kaldi
Bugün görüştüm kuzum. Size piezo elektrik yöntemi olur kalsiyum ile dölleme çok zor dedi. %70 ihtimal veriyorum dedi. Çok içtendi herşeyden önce. Ben berfu hocadan hic elektirik alamadığım için doktorlara da bi farklı gözle bakiyorum. Şubat gibi diye konuştular eşimle ama ben ocakta başlayacağım nasipse.Karar verdin mi canım genartla görüştün mü
Bende İstanbul'a gideceğim eğer kısmet olursa uçakla mecburKızlar önümüzdeki adetimle yani bu ayın sonundaki adetimle burda Diyarbakır memorialde başlayabiliriz ya da Ocak sonu adetimle 15 tatile denk gelecek bir değişiklik olmazda eğer İstanbul Şişli memoriale gidebiliriz .Gidip gelmek gözümü korkutuyor özellikle covid vakaları iyice artmışken .Sizce ne yapayım eşim de bana bıraktı kararı
En önemlisi bu kararı verebilmek canım. Ben sadece çok iyi düşün derim. En doğru kararı verirsin insaallahKızlar önümüzdeki adetimle yani bu ayın sonundaki adetimle burda Diyarbakır memorialde başlayabiliriz ya da Ocak sonu adetimle 15 tatile denk gelecek bir değişiklik olmazda eğer İstanbul Şişli memoriale gidebiliriz .Gidip gelmek gözümü korkutuyor özellikle covid vakaları iyice artmışken .Sizce ne yapayım eşim de bana bıraktı kararı
Bende ocakta başlayacağım canım inşallah tabi daha erken de olabilir Allah hepimizin kalbindekini versinEvet canlar Kimler ocak şubat tup bebeğe baslayacak hadi gelin :)
Kac yaşındasın kacinci denemen canim nerede tedavi olacaksın...hoş geldin bu aradaBende ocakta başlayacağım canım inşallah tabi daha erken de olabilir Allah hepimizin kalbindekini versin
Cok sevindim memnun ayrılmaya canim..insallah guzel olacak bu kez herseyBugün görüştüm kuzum. Size piezo elektrik yöntemi olur kalsiyum ile dölleme çok zor dedi. %70 ihtimal veriyorum dedi. Çok içtendi herşeyden önce. Ben berfu hocadan hic elektirik alamadığım için doktorlara da bi farklı gözle bakiyorum. Şubat gibi diye konuştular eşimle ama ben ocakta başlayacağım nasipse.
Cok teşekkür ederim canımOo
ooo çok sevindim canım , hadi hayırlı olsunBizimde kafamız çok karışık eşimle bir türlü karar veremiyoruz
Tam ne zaman adetin eger cok zor olmayacaksa adetin denk geliyorsa İstanbulu dene canim..aklında soru işareti kalacak senin sankiKızlar önümüzdeki adetimle yani bu ayın sonundaki adetimle burda Diyarbakır memorialde başlayabiliriz ya da Ocak sonu adetimle 15 tatile denk gelecek bir değişiklik olmazda eğer İstanbul Şişli memoriale gidebiliriz .Gidip gelmek gözümü korkutuyor özellikle covid vakaları iyice artmışken .Sizce ne yapayım eşim de bana bıraktı kararı
Ocak 28 gibi olurum 15 tatile denk gelen.Bu ayın sonunda transfer sonrası 2.adetimi olacağım buradaki doktor adetinle gel başlayalım dedi Of kafam çok karışıkTam ne zaman adetin eger cok zor olmayacaksa adetin denk geliyorsa İstanbulu dene canim..aklında soru işareti kalacak senin sanki
İnşallah kuzumEn önemlisi bu kararı verebilmek canım. Ben sadece çok iyi düşün derim. En doğru kararı verirsin insaallah
Ay hadi inşallah ya .Güzel olur bu sefer herşey inşallahBugün görüştüm kuzum. Size piezo elektrik yöntemi olur kalsiyum ile dölleme çok zor dedi. %70 ihtimal veriyorum dedi. Çok içtendi herşeyden önce. Ben berfu hocadan hic elektirik alamadığım için doktorlara da bi farklı gözle bakiyorum. Şubat gibi diye konuştular eşimle ama ben ocakta başlayacağım nasipse.
Benim yumurta toplama felan olacak İnan yaklaşık 15 gün orda kalacağız nasıl olacak bilmiyorumBende İstanbul'a gideceğim eğer kısmet olursa uçakla mecbur
Canım hepimiz için. Yıllardır çabalıyoruz. Rabbim hepimize nasip etsin. Geçmişte evlat sahibi olmuş insanların yazıları bana umut oluyor. Bizlerde gelecekte inşaallah insanlara umut oluruz. Tabii Rabbim öncelikle cümlemize istediği zaman nasip etsin deAy hadi inşallah ya .Güzel olur bu sefer herşey inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?