Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Korka korka erteledik ama bakıyorum arkdaslar tedaviye başladılar kaçıncı aylarına girdiler doğum yapacaklar yakında biz erteleye erteleye bekliyoruz sadece ben asi vurulmayı düşünmüyorum
Aşı olmadıktan sonra beklemeye gerek yok diye düşünmeye başladım ben de , geçen ay iptal etmiştim transferi ama bu ay ben de başlayacağım inşallah .

Ve adetim geldi kizlar cok şükür 10 gjn kadar gecikmeyle...

Cuma gunu Aygül hocadayim insallah
Sonunda canım .Bu ay başlamayacaksın değil mi , bir sonraki adetinle başlayacaksın ?Benimde yarın tekrar kontrolüm var .En büyük 18 mm en küçük 12 mm olmak üzere 9-10 folikül var şuan . Cumartesi pazar pazartesi olabilirmiş Opu .

Yok canim kontrol olacak yarin arayıp randevu alacağım cuma günü için.. ocakta da baslayacagiz kısmet olursa.

Cok sevindim sayın cok guzel insallah hepsi toplanır ve güzelce blast olurlar labratuvarlarinin iyi olduğunu düşünüyorum ben ama hadi insallah..guzel haberler bekliyorum senden..

Aşı olmadıktan sonra beklemeye gerek yok diye düşünmeye başladım ben de , geçen ay iptal etmiştim transferi ama bu ay ben de başlayacağım inşallah .
Bence de ertelemeye gerek yok canim baksana pandeminin biteceği de yok gibi..en iyisi bir an önce baslamak

İnşallah canım Eğer Şişli memorial gibiyse iyidir inşallah .En azından 3 tane Blast 5.gün olursa çok iyi olacak

Kan sulandiricilar düşündürüyor kızlar beni biraz. Bulabiliriz herhalde dimi
Demi bu ara herkese verdikleri için azalmış olabilir bilmiyorum ki..zaten bu covid bizi daha çok erkilermis korkuyorum da ama beklemek te istemiyorum hic

Reactions: H M
Demi bu ara herkese verdikleri için azalmış olabilir bilmiyorum ki..zaten bu covid bizi daha çok erkilermis korkuyorum da ama beklemek te istemiyorum hic
Valla bende blmiyorum kafam karışık ama bu adetimle başlamayı düşünüyorum

Ben doğum yaptım kızlar Allah’ıma şükür . Doktorum yasemin Çekmez. Ayağına tas gözüne yaş düşmesin .Allah iki cihanda yüzünü güldürsün. Rapor geçiyor kızlar . Eltim başladı şimdi tedaviye yasemin hocamda . Raporuyla gitti . Ona da dize de bebek nasip olsun insallah

Kızlar şimdi benim en küçük 12 lik folikül vardı en büyük 18 Bugün ki kontrolde .Yarında kontrol var , yarına kadar yine büyüyecekler .Mesela Opu olurken her folikülüm eşit olmasına gerek yok dimi , mesela 16 lık folikül de olgun çıkabilir dimi ?

Canim çıkar çikmasina ama işleme alınması için incelenmesi gerek.her çıkarılan yumurta olgun olmayabiliyor ya da ölçümler de ufak defek yanlışlıklar olabiliyor. Birde dışarda da biraz buyutuluyor yumurta sanırım öyle bişey var diye duymuştum ama uzun süreli değil yani.
17 18 normaldede olabiliyor deniyor 16 küçük gibi blmiyorum canim

Embriyologa danisabilirsin bence ne durumdalar diye opu öncesi ve sonrası sor canim mtlaka

Ya diğerinde tam doktorun söylediği sayıda olgun çıkmıştı canım ama boyutlarını bilmiyorum .Bakalım artık yarını bekleyeceğiz büyüme durumuna göre Opu ya karar verilecekmiş .Birde her olgun yumurta kaliteli yumurta mı demek acaba

Ya bu da nasip bliyormusun işte spermle yumurtanın mücadelesi.
Yani sağlıklı yumurta bile döllenmeyebilir
O yüzden hepsi olmuyor illaki elenenler oluyor güzel düşünelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…