Himm.. benim ailem var ama kalmayacağım orda duruma göre bilmiyorum habersizce gidip gelebilirim.Benim yumurta toplama felan olacak İnan yaklaşık 15 gün orda kalacağız nasıl olacak bilmiyorum
İlk Muaynee ye gitmem lazım .Misafirhane pahalı bize göre hastaneye en yakın polisini veya öğretmenevinde kalabiliriz ancak .Himm.. benim ailem var ama kalmayacağım orda duruma göre bilmiyorum habersizce gidip gelebilirim.
Sizin yakınınız yoksa mecbur hastanenin misafirhanesi vs yokmu.. bide iğnelerin vurup gitsen 2 3 gün vurunup.
Canım seni kasım topiginden hatırlıyorum tedavin hayırlı olsun. Insallah son tedavimiz olur insallah bu sefer tutar hepimizinEvet canlar Kimler ocak şubat tup bebeğe baslayacak hadi gelin :)
Oda olabilir canim ama.istanbulda heryerde yok o yüzden ben 1 gün hastanenin yaninda oda kiraladım. Ama uzun vadede farklı tabuİlk Muaynee ye gitmem lazım .Misafirhane pahalı bize göre hastaneye en yakın polisini veya öğretmenevinde kalabiliriz ancak .
Canim biz Beyoğlu ogretmen evinde kalmıştık git gel cok rahat oluyorduİlk Muaynee ye gitmem lazım .Misafirhane pahalı bize göre hastaneye en yakın polisini veya öğretmenevinde kalabiliriz ancak .
Aynen biz kalırsak bi 10 gün kalacağız eşimle ben .Tabi hastanenin dibinde bulamayabiliriz artık tek dolmuş vs. Olursa o şekilde iyi olur .Bize indirimli olacağı için ancak oralarda kalabiliriz .Ee Bunun yemesi içmesi , uçak parası vs, var .Düşününce maliyeti çok geliyor , gözüm korkuyorOda olabilir canim ama.istanbulda heryerde yok o yüzden ben 1 gün hastanenin yaninda oda kiraladım. Ama uzun vadede farklı tabu
Hemen bakıyorum şimdi oraya canımCanim biz Beyoğlu ogretmen evinde kalmıştık git gel cok rahat oluyordu
Bende bulabilsem indirimli oluyor ama işte yok Anadolu yakasında heryerde..Aynen biz kalırsak bi 10 gün kalacağız eşimle ben .Tabi hastanenin dibinde bulamayabiliriz artık tek dolmuş vs. Olursa o şekilde iyi olur .Bize indirimli olacağı için ancak oralarda kalabiliriz .Ee Bunun yemesi içmesi , uçak parası vs, var .Düşününce maliyeti çok geliyor , gözüm korkuyor
Cok teşekkür ederim. Evet canim ekim kasım 2 topikte de vardimCanım seni kasım topiginden hatırlıyorum tedavin hayırlı olsun. Insallah son tedavimiz olur insallah bu sefer tutar hepimizin
Yeniden mi opu olacaksın? Dondurulmuş mu koydurmayı düşünüyorsun?
Inşallah iyi gelir vitaminler. Memorialde ilk kez mi deneyeceksin? Havuz mu düşünüyorlar?Cok teşekkür ederim. Evet canim ekim kasım 2 topikte de vardim
Insallah bu topik son olur da bebislerimiz gelir saglikla
Dondurulmusum yok 1 embriyo zor elde ettiler kalmadi ki..yeniden opu olucam 1 canta vitamin yazdi insallah iyi gelir 2 ayda..sen ne yapacaksın canim...var mi dondurulmus
HoşbuldumKac yaşındasın kacinci denemen canim nerede tedavi olacaksın...hoş geldin bu arada
Canim aysunay ve senin tedavin benim için çok önemli. Çünkü bir sonraki durağım memorail olacak. Insaallah Allahin izniyle gerek kalmaz ama korkuyorum ya olmazsa diye. Istanbulu da düşünmüyor değilim artık. Eşimin tum iznini kullansa hallederiz. Tedavi maliyetimiz olmuyor memorailde şükür o yüzden istanbul bile kafama yatiyor artikAynen biz kalırsak bi 10 gün kalacağız eşimle ben .Tabi hastanenin dibinde bulamayabiliriz artık tek dolmuş vs. Olursa o şekilde iyi olur .Bize indirimli olacağı için ancak oralarda kalabiliriz .Ee Bunun yemesi içmesi , uçak parası vs, var .Düşününce maliyeti çok geliyor , gözüm korkuyor
Canım sigortanız mı var nasıl oluyor o bana da anlatır mısın ?Canim aysunay ve senin tedavin benim için çok önemli. Çünkü bir sonraki durağım memorail olacak. Insaallah Allahin izniyle gerek kalmaz ama korkuyorum ya olmazsa diye. Istanbulu da düşünmüyor değilim artık. Eşimin tum iznini kullansa hallederiz. Tedavi maliyetimiz olmuyor memorailde şükür o yüzden istanbul bile kafama yatiyor artik
Özel sağlık sigortası canım. Özel hastanelerde geçiyor.Canım sigortanız mı var nasıl oluyor o bana da anlatır mısın ?
Anladım canım .Aslında benimde ailem Ankara’da ama Şişli memorial erkek sorunlarda en iyisi diyorlar bilmiyorum kafam çok doluÖzel sağlık sigortası canım. Özel hastanelerde geçiyor.
Istanbulun maliyeti çok. Ankara'da kalacak yeriniz var o zaman. Canım sen tatilini bekle yinede kendin bilirsin ams Istanbulu bir dene. O süre zarfina kadar da vitamin kullanın bugün eşime yazdı. Az da olsa değerlerde değişme bile olsa yeter diyor doktor.Anladım canım .Aslında benimde ailem Ankara’da ama Şişli memorial erkek sorunlarda en iyisi diyorlar bilmiyorum kafam çok dolu
Hangilerini yazdı canım ?Eşim şu am proxeed plus , ımprly , Omega 3 ve astaksantin kullanıyorIstanbulun maliyeti çok. Ankara'da kalacak yeriniz var o zaman. Canım sen tatilini bekle yinede kendin bilirsin ams Istanbulu bir dene. O süre zarfina kadar da vitamin kullanın bugün eşime yazdı. Az da olsa değerlerde değişme bile olsa yeter diyor doktor.
Fenodad yazdi canım. Zaten hepsinin içeriği aynı diyor kii oyle. Bunun yanında keciboynuzu kürü yapacağım eşime iyi geliyordu o. Beslenmemize dikkat edecegiz o zamana kadar da insaallahHangilerini yazdı canım ?Eşim şu am proxeed plus , ımprly , Omega 3 ve astaksantin kullanıyor
Bende 4 gündür yapıyorum keçiboynuzu kürünü .Sözde Kaan aydos yasakladı keçiboynuzunu bize ama bizim hormonlar normal faydasını görmüştük tekrar başladık bu yüzden .Birde eşim kendine macun yaptı onu yiyor, her sabah soğuk sıkım çörekotu yağı içiyor.Canım çörekotu yağını sende al içsin eşin çok faydalıymış spermlereFenodad yazdi canım. Zaten hepsinin içeriği aynı diyor kii oyle. Bunun yanında keciboynuzu kürü yapacağım eşime iyi geliyordu o. Beslenmemize dikkat edecegiz o zamana kadar da insaallah
Çok önceden içmişti canım. Saracoglunun sekreteri bize göndermişti bi kac çayla. Tekrar sipariş edeyim. Hormon bizde de normal. Faydasını görmüştük yine yapacağız inşaallah. Sen internetten mi aldin aktardan mi canimBende 4 gündür yapıyorum keçiboynuzu kürünü .Sözde Kaan aydos yasakladı keçiboynuzunu bize ama bizim hormonlar normal faydasını görmüştük tekrar başladık bu yüzden .Birde eşim kendine macun yaptı onu yiyor, her sabah soğuk sıkım çörekotu yağı içiyor.Canım çörekotu yağını sende al içsin eşin çok faydalıymış spermlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?