- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
İntetnetten soğuk sıkım diye almıştım canım .Ne kadar iyi bilemiyorum tabi .Aslında bu yağların tablet halinde olanları da varda ne kadar iyi bilemiyorum .Annem bana bir yağ karışımı söylemişti erkek ve kadın içsin diye söylemişler anneme ama eşim gerek yok ona deyip kestirip attı .Onun içimde de çörek otu yağı felan varÇok önceden içmişti canım. Saracoglunun sekreteri bize göndermişti bi kac çayla. Tekrar sipariş edeyim. Hormon bizde de normal. Faydasını görmüştük yine yapacağız inşaallah. Sen internetten mi aldin aktardan mi canim
Bende internetten sipariş edeyim sağol canim. Belki fayda görmez dediğimiz şeyler fayda olur keşke içse. Dışardan alınacak takviyeler çok önemli bizler için çünküİntetnetten soğuk sıkım diye almıştım canım .Ne kadar iyi bilemiyorum tabi .Aslında bu yağların tablet halinde olanları da varda ne kadar iyi bilemiyorum .Annem bana bir yağ karışımı söylemişti erkek ve kadın içsin diye söylemişler anneme ama eşim gerek yok ona deyip kestirip attı .Onun içimde de çörek otu yağı felan var
Çok sevindim canım. Hayırlı olsunKizlar Gorusmem bitti cok kalabalıktı 4 te giremedim ama 6 da çıktım ordan esim örnek verdi..Bana iwtersen muayene edebilirim dedi hic zorlamadi..adetimin 4.gunuydu tamda ben de Gelmişken olayım dedim bende guxel gordu 7 folikjl olusmus cogu tahlil vardi bakti değerlendirdi bolca vitamin yazdi 1 ay kullan önümüzdeki ay adetinin 2
Gunu göreyim dedi gidecegiz iste kullanipta...
Tek te uzun uzun cok guzel anlattı ilgilendi yarim saat anlatmıştır..yapılan edileni insanlar daha 35 40 yasinda evleniyor bence gec değil ben hep bu yaslara bakıyorum dedi...kendine cok güvenliydi...7 folikul cok guzel bu yas ve amh degeri icin dedi...biz kaliteyi artirmaliyiz dedi iste...bir de benden kromozom testi istedi
Ben sevdim Aygül hocayı ocakta başlayacağız.gibi
Aynen canım aslında bende ona diyorum bir zararı olmaz sonuçta doğal yağ karışımı ne gerek var deyip kestirip attı o kadar çok şey kullanıyor ki o da haklıBende internetten sipariş edeyim sağol canim. Belki fayda görmez dediğimiz şeyler fayda olur keşke içse. Dışardan alınacak takviyeler çok önemli bizler için çünkü
Çok zor bir karar canım. Diyarbakır için genel yorumlar nasıl?Ocak 28 gibi olurum 15 tatile denk gelen.Bu ayın sonunda transfer sonrası 2.adetimi olacağım buradaki doktor adetinle gel başlayalım dedi Of kafam çok karışık
Evet canım onlar da haklı bizde işte. Eşimin yeyip içmediği şey kalmadı. Insaallah içtikleri vitaminler fayda eder kuzumAynen canım aslında bende ona diyorum bir zararı olmaz sonuçta doğal yağ karışımı ne gerek var deyip kestirip attı o kadar çok şey kullanıyor ki o da haklı
Kuzum lab. Konusunda endişeliyim esasen .Doktor için iyi yazıyorlar genelde ama o kadar yoğun ki yüzünü göremedik 1 dk anca ön görüşme yaptık .Tüp bebek bölümü çok düzensiz ve kalabalık bu sebeple de çok kararsızımÇok zor bir karar canım. Diyarbakır için genel yorumlar nasıl?
İnşallah canım kaliteyi artırsın da yeter .Evet canım onlar da haklı bizde işte. Eşimin yeyip içmediği şey kalmadı. Insaallah içtikleri vitaminler fayda eder kuzum
Özel bir merkez. Yoğun bile olsalar her hastaya belirli bir vakit ayırması gerekirdi aslında. Şişli için de çok olumlu yorumlar var. Gerçekten zor bir karar. Olası transferde sarkma VS olursa gitmen zor olmazsa Şişli'ye git derimKuzum lab. Konusunda endişeliyim esasen .Doktor için iyi yazıyorlar genelde ama o kadar yoğun ki yüzünü göremedik 1 dk anca ön görüşme yaptık .Tüp bebek bölümü çok düzensiz ve kalabalık bu sebeple de çok kararsızım
Şişli’deki doktorla telefondan ön görüşme yaptık.Tek tek dinledi bizi , gerekli soruları sorduk cevap verdi .Çok sıcakkanlı , ılımlı güleryüzlü bir doktordu .Yaklaşık yarım saat görüştük .Doktora içim ısındı , bizden bazı testler istedi .Aslında günü birlik gelip gitseniz eşine burda test versin ürologla görüşürüz tedavi planı yaparız dedi , şeninde rahmine kaç yumurta toplanır ona bakarız felan dedi .Yumurta sayın az olmuş , çatlama da sorunlar olmuş olabilir dedi .Yumurta sayına göre transferin ertelenebilir felan dedi .Özel bir merkez. Yoğun bile olsalar her hastaya belirli bir vakit ayırması gerekirdi aslında. Şişli için de çok olumlu yorumlar var. Gerçekten zor bir karar. Olası transferde sarkma VS olursa gitmen zor olmazsa Şişli'ye git derim
Kalacak yer sıkıntın olacak mı canımŞişli’deki doktorla telefondan ön görüşme yaptık.Tek tek dinledi bizi , gerekli soruları sorduk cevap verdi .Çok sıcakkanlı , ılımlı güleryüzlü bir doktordu .Yaklaşık yarım saat görüştük .Doktora içim ısındı , bizden bazı testler istedi .Aslında günü birlik gelip gitseniz eşine burda test versin ürologla görüşürüz tedavi planı yaparız dedi , şeninde rahmine kaç yumurta toplanır ona bakarız felan dedi .Yumurta sayın az olmuş , çatlama da sorunlar olmuş olabilir dedi .Yumurta sayına göre transferin ertelenebilir felan dedi .
Kuzum ya polisevi yada öğretmenevi Malesef orda tanıdık vs. YokKalacak yer sıkıntın olacak mı canım
Ya belki sıkıntı yaşayacaksın ama en azından iyi bir merkezde deneyecek sin.Kuzum ya polisevi yada öğretmenevi Malesef orda tanıdık vs. Yok
Ya tutmazsa bu travmayı nasıl atlatırım bilmiyorumYa belki sıkıntı yaşayacaksın ama en azından iyi bir merkezde deneyecek sin.
Hiç öyle düşünme canım. Inşallah güzel sonuçlar alacağız.Ya tutmazsa bu travmayı nasıl atlatırım bilmiyorum
İnşallah canım benimHiç öyle düşünme canım. Inşallah güzel sonuçlar alacağız.
Havuz falan demedi 7 folikil gorunce sanirim gidişe gore bakacak.. Yani ankara memorial de ilk kez denemem olacak.yani bi aksilik çıkmazsa...İstanbul memorialde denemisligim var amaInşallah iyi gelir vitaminler. Memorialde ilk kez mi deneyeceksin? Havuz mu düşünüyorlar?
Benim var dondurulmus 10 güne transfer var inşallah. Konuyla o kadar alakasızım ki ilacı okulda unutmuşum bugün allahtan evde bir kutu daha vardı
Ooo cok gençsin büyük avantaj...gelişmeleri merakla takip edeceğim guzel olacak inanıyorumHoşbuldum28 yaşındayım ilk denemem olacak sebepsiz infertilite Gaziantep te tedavi olacagım
Canim ben de cok merak ediyorum neler olacak....Canim aysunay ve senin tedavin benim için çok önemli. Çünkü bir sonraki durağım memorail olacak. Insaallah Allahin izniyle gerek kalmaz ama korkuyorum ya olmazsa diye. Istanbulu da düşünmüyor değilim artık. Eşimin tum iznini kullansa hallederiz. Tedavi maliyetimiz olmuyor memorailde şükür o yüzden istanbul bile kafama yatiyor artik
Cok teşekkür ederim canımÇok sevindim canım. Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?