Evet canım haklısın. Allah korusun sorun olmasindan korkuyorum. Neyse olumlu düşüneyim olumlu olsun inşaallah.Canım stres çok etkiliyor. Sen kafana takmamaya çalış. Bence bu bazen iyi bile oluyor mesela takviye ilaçlarını biraz daha kullanmış oluyorsun o da yumurta ve sperm kalitesine etki ediyor. Olumlu düşün
Ultradon fotoğrafında içindeki şey gözükmüyor canımı kese küçük olduğu için herhalde.Ama biz gördk ekranda doktor da gösterdi içindeki beyaz şey dedi.Ama yolk sac mı embriyo mu anlamadım.Sormadım da artık düşünmüyorum ya yarın başka bir doktora kontrolüm var özellikle Alttan baktıracağım.Kesemin büyük olup embriyonun oluşması gerekiyor bence artık.Tek umudum embriyo önce kötü yerde oluştuğu için fazla büyüyemedi şimdi yeni yerleşiyor olduğu için biraz arkadan geliyor diye düşündüm Kendi kendime züğürt tesellisi işteBak üstten ile alttan çok farklı oluyor.
Benm 2 aylıkken üstten gözüktü daha net şekilde..
Yani kanaman filan yoksa baksınlar üstten bakmak yeterli olmaz. Ultrason fotoğrafın varmı bı bakayim
benimde 5.olacak ay sonunda başlıycamMerhabalar. Bende yarın itibariyle 5. Tedavime başlıyorum.
Daha önce pozitif gördünüz mü hiçbenimde 5.olacak ay sonunda başlıycam
evet 3.denemem pozitifti 20.haftada kalbi durdu bebeğiminDaha önce pozitif gördünüz mü hiç
tüp bebek için mi işlemlere mi başlıyorsunuz .Kızlar yarına randevu aldim. Başlıyorum bakalim hayrlisi ile bana dua edin
Evet canım nasipse 4.tedavime başlıyorumtüp bebek için mi işlemlere mi başlıyorsunuz .
hadi bu sefer gönlünüzce olsun inşallah. bana tedavi sürecinden bahsettiler iğneler haplar gözüm korkmadı değil.Evet canım nasipse 4.tedavime başlıyorum
Amiiiinnnn insaallahhh. Hiç korkma canım iğneler hiç acitmiyor. Zaten kısa sürüyor. Iki haftada bitiyor.hadi bu sefer gönlünüzce olsun inşallah. bana tedavi sürecinden bahsettiler iğneler haplar gözüm korkmadı değil.
Amiiiinnnn insaallahhh. Hiç korkma canım iğneler hiç acitmiyor. Zaten kısa sürüyor. Iki haftada bitiyor.
prof.dr.sevtap hamdemir kılıç kesinlikle öneririm.paragon towerda kliniğiYarin ankara memorial ile görüşmeye gideceğim ve büyük ihtimalle orda baslayacagim canim
prof.dr.sevtap hamdemir kılıç ankara paragon towerda kliniği 8000 yapıyor ve çok başarılı.medicana ankarada yapıyor işlemlerini kesinlikle öneririmHadi inşallah hayırlısı olsun .Evet ocakta zam gelecek malesef .Biz Şişli memorialle görüştük orası geçen ay 10.500 bu aY 12.000 olmuş
ay maşallaaahhhhh maşallah tüp bebek tedavisi miydi kaçıncı uygulamaKızlar kalp atışını duydum şükürler olsun,
Evet canım çok teşekkür ederim 3.transferimdiay maşallaaahhhhh maşallah tüp bebek tedavisi miydi kaçıncı uygulama
Kuzumm çok sevindimmm maşallah minik kuşa annesine kalbinin sesini dinletmişKızlar kalp atışını duydum şükürler olsun,
Şimdilik yolunda canım kalp atışları da iyiydi çok şükür.Diger kese de büyümüş ama içinde yolksac yok doktor belli olmaz haftaya bakmak lazım dedi onaKuzumm çok sevindimmm maşallah minik kuşa annesine kalbinin sesini dinletmişher şey yolunda değil mi endişelerini sil artık kafadan
her transferde yeniden adet olmak mı bekleniyor .Evet canım çok teşekkür ederim 3.transferimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?