• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Arkadaşlar merhaba benimde yarın aşılamam yapılacak.Ne kadar can yakıyo bilmiyorum ama kalbim yerinden çıkıcak gibi.Daha önce yaptıran arkadaşlar
aşılama olduktan sonra o günü yatarakmı geçirdiniz.Doktorum yarım saat yatarsın sonra kalkarsın dedi.

canım merak etme aşılama can yakmıyor..normal muayene olur gibi hazırlanıyorsun eşinden alınan ve yıkanan en iyi spermler yumurtaya en yakın yere bir kanül enjektör yardımıya bırakılıyor 20 dk dinlendiriyorlar seni sonra evine gidersin.. sen 2-3 gün kendine dikkat etki kolay tutunsun sonrasında her işini ağır olmadan yapabilirsin.. ben ayağa kalkınca akarmı diye sormuştum ilk sefer biz rahim girişini açıyoruz öyle bırakıyoruz aleti çıkarınca girişte kapanıyor akmaz merak etme sadece tutması için 2-3 fazla iş yapmadan dinlen dedi.. bu illaki yatarak değil bir kaç gün iş yapmazsın olur biter...
aşılamanda bol şanslar.. Allah yardımcın olsun..

can yakan bisey degil canim bende cok yatmadim eve gelincede 1-2 saat yattim sonra kalktim!!!!!

Darkinlife. Canım bende laparoskopi oldum. Dilerim sen olumlu sonuç alırsın ama bende işe yaramadı. Ardından bir sürü aşılamalarla falan uğraştık. Maddi manevi çok yıprandık. Şimdi düşnüyorum da keşke doğrudan micro düşünseymişiz. Ayrıca laparoskopinin hemen ardından aşılama yaptırma bence. Zira vucudun kendini toplarlaması için en az 2-3 ay geçsin.
bonadea nasılsın canım ben dün gonal f iğnelerine başladım günde 1 ünite 225 mil
sen başladınmı iğnelere sanırım seninle aynı günde transferimiz olacak ikimiz için hayırlısı neyse o olsun canım rabbim kucağımızı boş bırakmasın allah isteyen herkese nasip etsin
:1hug:

Kederli tedavimiz hayırlı olsun canım :dance: Benim tedavi günlük 375 ui Menogon ile salı günü başladı. Benim hipogonadizm hastası olmamdan dolayı yumurtalar çok geç büyüyor. Aşılamalarda 23 güne kadar sürdüğü olmuştu. Yani aynı zamanda transfer olmamız zor gibi. Ama sen önce hamiş kalırsın ben de arkandan gelirim inşallah. :sm_cool:

Inşallah Canim Benim Inşallah Allah Yüzümüzü Güldürür Yüce Rabbim Kimseyi Evlatsiz Birakmasin

merhaba kızlar ben de açık ameliyat olucam kistlerim alınacak

çok ağrım var bu nedenle uzun süre giremedim nete

Rabbim hepinizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuştursun

merhaba kızlar ben de açık ameliyat olucam kistlerim alınacak

çok ağrım var bu nedenle uzun süre giremedim nete

Rabbim hepinizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuştursun

geçmiş olsun canım. umarım iyi geçer ve kurtulursun ağrılardan.

bizde 8 aydır bebek için uğraşıyorduk...şime zorla sperm testi yaptırdım 3 milyon çıktı %10 canlı

tüp bebek dışında bir şansımız kalmadı :(

ama zamanı konusunda emin değiliz...başka bir şehire yerleşmeyi ve iş yerimi taşımayı düşünüyordum...32 yaşındayım ...hem tüp bebek yaptırıp hem taşınmak ve yeni işyeri çok zor olucak...

tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmi çektiriyolar mı...en korktuğum o...

sanmam cunku tup bebekte direk rahime koyuyorlar embryoyu yani tuplerle alakali degil!!!!tup bebekte kanallarin acik olmasi gerekmez cunku!!!!

bende ocak ayında aşılalamayı bekleyenlerdenim ama önce regl olmam gerek
canım tedavin hayırlı olsun inşallah bebişine kavuşursun :emir_bebek:
eğerki stres falan yaparsan adetin gecikir ona göre rahat ol benim başıma geldi tam 18 gün adetim gecikti o yüzden rahat ol allahım hiç birimizin emeğine boşa çıkarmasın amin

bonadea slm canım,ben konyada selçukluda yaptırcam.iğnelerin isimlerini yanlış yazmayım,pregonu 100 verdiydi .bugün 175 yaptı deco yu tün kullanıyodum şimdi yarım yaptı,meto(toz+su)olan.şimdilik doktorlar sizde şu problem var demedi,rahim filmi,hormanlar gayet iyi,bol bol yumurtalarımı büyütüp çatlatıyo,eşimdede problem yok,allah vermeyince vermiyo.hakkımızda hayırlısı ,

Back
X