ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Napalım bebişler için herşey gelsinler bizde onları ısırrıs her iğne için )
İnşallah gelişmeler olumlu olur.Kolay gelsin.

Sağol canım benim inşallah, senin içinde en büyük dileğim en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalman, inşallah hiç ihtiyacın olmaz böyle şeylere, sağlıklı hayırlı bi evladın olur

canım hiç canını sıkma bir arkadaşımın da senin gibi 6 yumurtası oluştu 6 sıda çok güzel gelişti 3 tanesini transfer ettiler her 3 üde tuttu fakat 3üz gebelikte riskli olduğu için bir tanesini almak zorunda kaldı doktor
şu an ikizlerine hamile o yüzden hiç moralini bozma darısı senin,benim ve isteyen herkesin başına
allaha dua et canım nasipse olacak inşallah

Kızlaaarrrrr. Yine ben geldiimmmmmm tatlicadiarzu. Bugün aşılamam yapıldı. 15.dk. yatırıp göndereceklerdi. Micro'da bile en fazla 20 dk. yatırıp gönderiyorlarmış. Eşimin ricasıyla 15 dk. daha yattım. Ya bu sefer eşimin değerleri çok düşük çıktı. 1 ay önce yapılan testte %25 olan hızlı ileri hareketlilik %0'a, sayı ise 21 milyona düşmüş. Toplam hareketlilik ise %60'tan %25'e düşmüş. Gerçi olacağı varsa olur. Aşılama veya microda transfer yapıldıktan sonra doktor ne kadar süre dinledirdi sizi?

sevgili bonadea
inşallah Allah sana çok çok güzel bir bebiş verir.
Ben de transfer sonrası beklemedeyim.Trasferden sonra bir saat yatırdılar.Aslında doktorlar bu yatırma işleminin kişiyi rahatlatmak amacıyla yapıldığını gebe kalmada kanıtlanmış bir etkisi olmadığını söylüyorlar.İlk konulduğunda tutarsa tutarmış.Bilmiyorum ben sadece onların yalancısıyım.
Kuzenim Almanya da ve o da tüp bebek tedavisi görüyor.Orada transferden sonra hiç yatırmıyorlarmış.Allah verecek olduktan sonra gerisi boş.Benim test tarihi 28 ocak senin ne zaman?

Azcracığım iyi dileklerin ve paylaşımın için çok tşkler. İnşallah senin bebişlerde sımsıkı sarılırlar anneciklerine ve 9 ay sonra kucağını doldururlar. Benim test tarihim 1 veya 2 şubat olacak. Senin tedavi micro mu aşılama mı?

Benim micro canım
malesef tek embriyom var yani şansım biraz düşük galiba .Benim daha önce üç aşılama ve bir tüp bebek deneyimim oldu.Bu ikinci.Allah hepimizizn dileklerini kabul eder umarım.Bu beklemek beni mahfediyor

merhaba kızlar bugün anestezi altında yumurtalarım toplandı ama anesteziden çıktığımdan beri çok ağrım var adet sancısından daha kötü:1no2:
bu süreçten geçen arkadaşlar sizde de böyle ağrı oldumu cevaplarınız için şimiden teşekkürler
allahım ne zormuş bu yumurta toplama işlemi
allahım sen bizim yardımcımız ol bizi evlatsız bırakma emeklerimizi boşa çıkarma yarrabbim amin

MERHABA ARKADASLAR BENDE ARANIZA BÜYÜK UGRASLAR SONUCUNDA KATILDIM.HEPİNİZE SELAM:a.s.YAZILARANIZI UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM.BENDE PCOS HASTASIYIM,AYRICA PROLAKTİN YÜKSELMESİ VAR.2.5 SENELİK EVLİYİM VE EVLENDİGİM GÜNDEN BUYANA TEDAVİ GÖRÜYORUM.BENMKİSİ BİRAZ TALİHSİZLİK ÇÜNKÜ SADECE 6 AY TEDAVİ GÖRME SANSIM VAR.YAZLARI ANTALYANIN İLÇESİNDEYİZ ESİMİN İŞİ NEDENİYLE,ORADADA BU KONUDA BİLGİLİ KİMSE YOOOK.YİNEDE GİTTİM.AMAAA SADECE MADDİ OLARAK ZARAR GÖRDÜM,NEYSE SU AN ANKARADAYIM VE 3 AY ZAMANIM VAR.BU AY DOGUM KONTROL HAPI KULLANDIM.SUBATIN İLK HAFTALARI TEDAVİM BASLIYOR,BELKİDE ASILAMA OLACAK,DR.GEREK YOK DİYO AMA BEN YİNEDE DENEMEK İSTİYORUM.ESİMDE SORUN OLMADIGI İCİN NORMAL YOLDAN DENEYELİM DİYO...NEYSE PCOS HASTALARINA BİR ÖNERİM VARRR:1rolleyes:BEN HER GÜN 2 BARDAK BİTKİ KARISIMI İÇİYORUM.TABİKİ BU BİTKİ KARISIMI HERBALİST BİR AMCANIN RECETESİ,İNANIN OKADAR FAYDALIKİ BÜTÜN AKTARLARDAN BULABİLİRSİNİZ.NE KİST BIRAKIYO NEDE İLTİHAP,FSH-LH DEGERLERİ NORMAL ÇIKIYOR.İSTEYEN OLURSA BİTLİLERİN İSMİNİ YAZARIM.SİMDİLİK HERKESE BYE

Merhaba Arkadaslar Araniza Yeni Katildim.benimde Bu Ay Asilamam Var.subatin Ilk Haftalari Olabilir.ilk Asilamam,pek Kafama Takmiyorum.daha Dogrusu Calisiyorum.hayal Kirikligina Ugramak Istemiyorum.sanirim En Dogrusu Bu,neyse Arkadaslar Hepinize Saglik Sifa Diliyorum.bye

Merhaba Arkadaslar Araniza Yeni Katildim.benimde Bu Ay Asilamam Var.subatin Ilk Haftalari Olabilir.ilk Asilamam,pek Kafama Takmiyorum.daha Dogrusu Calisiyorum.hayal Kirikligina Ugramak Istemiyorum.sanirim En Dogrusu Bu,neyse Arkadaslar Hepinize Saglik Sifa Diliyorum.bye

canım çok geçmiş olsun maşallah bayagı iyi yumurtlamışsın :dance: benimde çok fazla agrım olmuştu adet sancısı yanında az kalırdı ama öbür gün bişey kalmadı kendine iyi bak bu acılar bebişlerimize inşallah kavuşunca unutulacak

aramıza hoşgeldin inşallah bu ilk ve son olar bebişine kavuşursun kafana takmamak en iyisi allahım nasip etsin inşallah

hayırlı olsun canım inşallah olur

takmayarak en iyisini yapıyosun canım hayırlısı olur inşallah

Yav kıslar bişey sorcam ben Lucrin yaklaşık 10 gündür Lucrin kullanıyorum ve devam edicem, doktor şimdi de Puregon ve Monegon verdi ama onları üç günlük verdi, anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar bu puregonla monegonu uzun süre kullandılar benim niye üçtane anlamadım, varmı böyle kullanan

merhaba canım bende ilk denememde pregonla monegon kullanmıştım sana 3 tane verip daha sonra kontrole çagırmadmı genelde 2 3 günlük veriliyo iğneler kontrole geldiğinde dr muayene edip ilacın ne kadar devam edeceğine karar veriyo ondan sonra yine iğne veriyoo

heeee anladım bugün üçüncüyü kullandım yarın kontrole gidicem demek ona göre tekrarlıycak sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…