aralıgın 30 zunda lucrıne başladım bu ay 12sinde adet oldum 3.günü gonal f ye başladık ek olarak esas tedavim bugün 9.günüm ama bu kişinin yumurtalarının gelişimine göre değişir benim çok şükür yumurtalarımla ilgili bir problemim yok tedavi çabuk cevap veriyo öyle işte
yani adetten sonra 13-14 gün falan sürüyo tahmin etmiştim, çünkü normalde de yumurtaların çatlaması 13-14 gün sonra oluyo aynı demekki offf off daha çok var, neyse geç olsunda güç olmasın yarabbim inşallah, Allah sanada bol kaliteli yumurtalar ve hayırlı, sağlıklı, biri kız, biri erkek ikiz bebekler verir inşallah.a.s.bekliyorum haberlerini
canım bende tüp bebeğe başladım bugün 2. iğnei vuruldum cumartesi dr gidicem.bana 13 gün sonra falan yumurta toplamı işlemi yapılır dendi.şuan benimle aynı anda aynı işlemi gören hangi arkadaşlarımız var. ben şuan monogon iğne ve pregon iğne vuruluyorum hergün.ya evet tahmin edebiliyorum en zoru beklemek, tedaviden yumurta toplama aşamasına kadar kaç gün geçiyo aşağı yukarı ? bende sabırsızlık şimdiden başladı da merak ettim, yani sen en son kaçında adet görmüştün:teselli:
canım bende tüp bebeğe başladım bugün 2. iğnei vuruldum cumartesi dr gidicem.bana 13 gün sonra falan yumurta toplamı işlemi yapılır dendi.şuan benimle aynı anda aynı işlemi gören hangi arkadaşlarımız var. ben şuan monogon iğne ve pregon iğne vuruluyorum hergün.:teselli:
Seninki kısa protokol sanırım adetin üçüncü günü başladın heralde, ben adetten önce Lucrin iğnesine başladım, adetin ikinci günü de puregonla, monegona başladım, bugün onikinci Lucrin iğnemi ve dördüncü puregon ve monegon iğnemi oldum, yani aslında ben senden ikigün önde gidiyorum.
Canım inşallah tutar aşılaman. Bol şans a.s.kızlar yarın bende ilk aşılamamı olacağım inşallah tutar ya ben hamiş olmak istiyorum ve hepimizin olsun inşallah bebişi şu duyguyu bir de biz yaşayalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bu gün transferim var bana dua edin lütfen biz transferi yarın beklerken bugün merkezden aradılar yumurtalarınızın durumu çok iyi hemen bugün gelin transferi yapalım dediler çok heyecanlıyım kızlar duanızı esirgemeyin
kızlar bu gün transferim var bana dua edin lütfen biz transferi yarın beklerken bugün merkezden aradılar yumurtalarınızın durumu çok iyi hemen bugün gelin transferi yapalım dediler çok heyecanlıyım kızlar duanızı esirgemeyin
kuzi,sünger53,bonade ve az-ra hepinize tesekkürler ve klübdeki bütün arkadaslara selam,inanın hayat bazen okadar acımasız oluyorki birseye üzülürken,baska biryerden hic beklenmedik kötü süprizler yasaniyor.artık karar verdim.hic birseye asırı tepki vermemeye....a.sesimede saygı duymak zorundayım.onda probllem yok,ama benim karsımda mutsuz oluyordu.sürekli aglamaklı bir tip gibi duruyordum.bide gecen sene kendimi tedaviden sonra hamile psikolojisine girip tahlil yaptırmadan gebeyim diye dolastım ortalıktalülülülülülülele,leke kan geliyordu,ben olsun üstüne görüyorum diye düsünüyordum.yanianlayacagınız kafayı gümlettimklava:amaaaa şimdi umurumda deyil,biliyorum günün birinde anne olacagım.bebegimin saglıklı bir anneye ihtiyacı var.su an esime daha cok vakit ayırıyorum ve doktoruma giderken gezmeye gider gibi gidiyorum.lütfen arkadaslar sıkıntı yapıp prolaktininizi yükseltmeyin.en azından kendimize saygımızı yitirmeyelim.a.s.
allahım inş dualarımızı kabul eder,hayırlısıyla,canm banada dua et bende 21 inde transfer edildi,2 şubatta belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?