süngercim teşekkürler canım senin transfer oldumu benim ya perşembe yada cumartesi olacakcanım çok geçmiş olsun maşallah bayagı iyi yumurtlamışsın :dance: benimde çok fazla agrım olmuştu adet sancısı yanında az kalırdı ama öbür gün bişey kalmadı kendine iyi bak bu acılar bebişlerimize inşallah kavuşunca unutulacak
ha bu arada benim 28 tane yumurta toplandı
merhaba bende bu siteye yeni katıldım ve sürekli takip ediyorum benimde ilk aşılamam ocağın 25 inde yapılcak çok heyecanlıyım
Merhaba Arkadaslar Araniza Yeni Katildim.benimde Bu Ay Asilamam Var.subatin Ilk Haftalari Olabilir.ilk Asilamam,pek Kafama Takmiyorum.daha Dogrusu Calisiyorum.hayal Kirikligina Ugramak Istemiyorum.sanirim En Dogrusu Bu,neyse Arkadaslar Hepinize Saglik Sifa Diliyorum.bye
süngercim teşekkürler canım senin transfer oldumu benim ya perşembe yada cumartesi olacak
inşallah allahın izni ile allah bizede bebeğimizi kucağımıza almayı nasip edecek canım
Mine hoşgeldin. Bana hiç öyle bir hap verilmedi.arkadaşlar normalde bana yumurta gelişimni artırmak için hap verdi doktor birde yanında östrojen hapı verdi sebebini sormak aklıma gelmemişti. şimdide merak ediyorum.sizdede kullanan oldumu
hayır benim daha cuma ya da cumartesi yumurtalar toplanacak bakalım inşallah paztesi transfer olur heralde
kızlar yarın bende ilk aşılamamı olacağım inşallah tutar ya ben hamiş olmak istiyorum ve hepimizin olsun inşallah bebişi şu duyguyu bir de biz yaşayalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
merhaba bende bu siteye yeni katıldım ve sürekli takip ediyorum benimde ilk aşılamam ocağın 25 inde yapılcak çok heyecanlıyım
heeee anladım bugün üçüncüyü kullandım yarın kontrole gidicem demek ona göre tekrarlıycak sağol canım
merhaba nasılsın dr gidecektin tedavin nasıl gidiyor iğnelere devammı ?
Evet canım aynen dediğin gibiymiş, bugün gittim E2 ve ultrason yaptı, puregonla, merional'i tekrar verdi iki günlük, ikigün sonra yine gidicem, yumurta oluşumu başlamış iyi görünüyo dedi hayırlısı bakalım mevlam neyler, sen napıyosun[/QUOTE
evet hakkımızda hayırlısı allahım ne verirse hayırlısını verir benimde yarın randevum var sanırım çatlatma iğnesini verir yarın cuma ya da cumartesi yumurtaları toplarız demişti çünkü tedavi çok çabuk geçti bişey anlamadım ama transferden sonra sanırım dakikalar bile geçmeyecek ilk denememde öyle olmuştu inşallah bu sefer sonuç yüzümü güldürür
Evet canım aynen dediğin gibiymiş, bugün gittim E2 ve ultrason yaptı, puregonla, merional'i tekrar verdi iki günlük, ikigün sonra yine gidicem, yumurta oluşumu başlamış iyi görünüyo dedi hayırlısı bakalım mevlam neyler, sen napıyosun[/QUOTE
evet hakkımızda hayırlısı allahım ne verirse hayırlısını verir benimde yarın randevum var sanırım çatlatma iğnesini verir yarın cuma ya da cumartesi yumurtaları toplarız demişti çünkü tedavi çok çabuk geçti bişey anlamadım ama transferden sonra sanırım dakikalar bile geçmeyecek ilk denememde öyle olmuştu inşallah bu sefer sonuç yüzümü güldürür
ya evet tahmin edebiliyorum en zoru beklemek, tedaviden yumurta toplama aşamasına kadar kaç gün geçiyo aşağı yukarı ? bende sabırsızlık şimdiden başladı da merak ettim, yani sen en son kaçında adet görmüştün
ya evet tahmin edebiliyorum en zoru beklemek, tedaviden yumurta toplama aşamasına kadar kaç gün geçiyo aşağı yukarı ? bende sabırsızlık şimdiden başladı da merak ettim, yani sen en son kaçında adet görmüştün
aralıgın 30 zunda lucrıne başladım bu ay 12sinde adet oldum 3.günü gonal f ye başladık ek olarak esas tedavim bugün 9.günüm ama bu kişinin yumurtalarının gelişimine göre değişir benim çok şükür yumurtalarımla ilgili bir problemim yok tedavi çabuk cevap veriyo öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?