ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

süngercim teşekkürler canım senin transfer oldumu benim ya perşembe yada cumartesi olacak
inşallah allahın izni ile allah bizede bebeğimizi kucağımıza almayı nasip edecek canım

merhaba bende bu siteye yeni katıldım ve sürekli takip ediyorum benimde ilk aşılamam ocağın 25 inde yapılcak çok heyecanlıyım

ha bu arada benim 28 tane yumurta toplandı

Maşallaaaah arkadaşım ne güzel yumurtlamışsın.
Ben iki kez micro denedim.Şu an test tarihini bekliyorum.Her ikisinde de yum toplama işleminden sonra pek ağrım olmadı.Ayıldıktan hemen sonra kalkıp giyindim.Ama durumu daha ağır olanlar vardı.Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor.Güzel Allahım yüzümüzü güldürür umarım.....

merhaba bende bu siteye yeni katıldım ve sürekli takip ediyorum benimde ilk aşılamam ocağın 25 inde yapılcak çok heyecanlıyım

Sevgili Benmine aramıza hoşgeldin.
Bu sitede olmak gerçekten güzel bir şey.Ben şu an transfer sonrası bekleme dönemindeyim.Özellikle bu dönem geçmek bilmiyor.Burada edindiğim arkadaşlarımla sorunlarımızı paylaşmak şu an ihtiyacım olan en iyi ilaç sanki.Sen de bunu zamanla anlayacaksın.İnşallah Allah ilk denemende verir bebeğini kucağına......

Sevglii Hazal,
Kafana takmaman çok güzel bir şey.En güzelini yapıyorsun.İnşallah bir an önce anne oluruz hepimizdeeee.......

süngercim teşekkürler canım senin transfer oldumu benim ya perşembe yada cumartesi olacak
inşallah allahın izni ile allah bizede bebeğimizi kucağımıza almayı nasip edecek canım

hayır benim daha cuma ya da cumartesi yumurtalar toplanacak bakalım inşallah paztesi transfer olur heralde

arkadaşlar normalde bana yumurta gelişimni artırmak için hap verdi doktor birde yanında östrojen hapı verdi sebebini sormak aklıma gelmemişti. şimdide merak ediyorum.sizdede kullanan oldumu

kızlar yarın bende ilk aşılamamı olacağım inşallah tutar ya ben hamiş olmak istiyorum ve hepimizin olsun inşallah bebişi şu duyguyu bir de biz yaşayalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Amin sule sule 84 amin Allah herkezin duasını kabul eder inşallah.
aşılama esnasında rahat ol çok kısa bi işlem ve kolay.Şimdiden geçmiş

Kızlar ben daha o aşamaya gelmedim ama şu herşey bittikten sonra sonucu beklemek varya Allah hepinize sabır versin ya, tedavi medavi hiçbirşey, düşünmüyorum bile ama o sonucu beklemek berbat bi duygu olsa gerek, taş olsa çatlar valla bravo size, ben kesin çatlarımmaşallahınız var

merhaba nasılsın dr gidecektin tedavin nasıl gidiyor iğnelere devammı ?

Evet canım aynen dediğin gibiymiş, bugün gittim E2 ve ultrason yaptı, puregonla, merional'i tekrar verdi iki günlük, ikigün sonra yine gidicem, yumurta oluşumu başlamış iyi görünüyo dedi hayırlısı bakalım mevlam neyler, sen napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…