ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Aşılama yaptıranlara dua yok mu canım ya :sm_confused:

kızlar yeni hamıle haberlerı varmı ? inşaallah gıtgıde cogalırız gebe olarak:)))

canım bende adetin 21.günü Lucrine başladım, Lucrinin 8.gününde adet oldum yani tam gününde oldum gecikmedi, adetin ikinci günü Puregonla monegona başladım, Lucrine hala devam ediyorum hatta 14.Lucrin bitincede devam edicem enjektör al dedi doktor ama ben 5ml yapıyorum Lucrini seninki fazlaysa erken bitmiş olabilir belki, Puregonu da ilk 3 gün 275 yaptım, 2 gündür 150 yapıyorum, monegonuda iki toz bir su yaptım 3 gün, iki gündür 3 toz iki suya çıkardım, yarın yine gidicem doktora bakalım bu sefer ne verecek, sen az dozla başlamışsın bilmiyorumki valla hangisi doğru

hayırlı haberler, hayırlı hamilelikler, hayırlı bebişler dilerim inşallah

Hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri nekadar alıştık artık olmuyo desekde her ay yeni bi heyecana engel olamıyoruz, ama Allaha şükür ki sağlığımız yerinde benim adetlerim hayatımda hiç birgün bile şaşmaz diyebilirim bu çocuk isteği başladığı aylarda birkaç kere gecikti, hatta bir keresinde 8 gün geçti ki dediğim gibi saati bile şaşmaz normalde, tamamen psikolojik yani, herşey beyinde bitiyo demekki, napalım Allah nasip ettiyse bizde görücez o günleri inşallah hayırlısıyla

valla kuzi çok farklı benimde kafaö karıştı şimdi bak ben lucrini 14 tane vuruldum bitti kist olunca daha vermediler şimdi puregon 5 günboyunca ölçüsü 150 iyi seni arada çağırmışlar, monegonda 1toz 1 su senin hepsi çok fazla,birbirimizden çok farklıyız.bide sana bişey sorcam aşılama yaptırdınmı, yaptırdıysan kaç yumurtan oldu canım.

Beni sanırım ikigünde bir çağırıyo, ultrason ve E2 yapıyo, ben daha önce iki kez aşılama yaptırdım, birinde hiç ilaç kullanmadan kendi yumurtamla sadece çatlatma iğnesi kullanarak yapıldı, birinde klomen hap kullandım ama klomen bende kist oluşmasına sebep olduğu için en düşük dozda kullandım, benim yumurta takiplerimde de aşılamalarda da yumurta sayım iki yada üçü geçmedi hiç, bunlardan da bir tanesi doktorun istediği seviyede gelişiyodu, yani bir tane yumurtam oluyodu diyebilirim ama dediğim gibi doğru düzgün geliştirici hap kullanmadım, normalmi bilmiyorum, acaba çok yumurtam olmadığı içinmi yüksek doz veriyolar dersin

Aşılama yaptıranlara dua yok mu canım ya :sm_confused:

Bonadea hapimize nasip olur annelik inşallah canım.
Gulşehri heyecandan bizi unuttu sanırım

Bence de öyle :)
lülülülülülü:dance:kafamçokkarıştılaelaelaelaelae

Askolsun kizlar duami iyi okuyamamissiniz,isteyen herkese diye basladim once,bunun icinde tedavi gorenlerde var,asilama yaptiranlarda,allah hepimizin yardimcisi olsun,isteyen herkese muradini versin rabbim,hepimiz hepimizin halinden anlariz,asilamada zor bir surec,tup bebek dahada zor bir surec,herkesin yardimcisi allah olsun,duacilarimizda birbirimiz.

bende onun için sordum ben 1 kere aşılama denedim 6 tane yumurta -m olmuştu. ama yinede olmadı doktorda umutluydu.

saol canim bende oyle yapicam zaten toparlandim ve yeni bir asilamaya basliyoruz insallah tutar yine!!!

Ben de 20 Ocak ta 3. aşılamamı yaptırdım. 1 Şubat ta test yaptıracağım. İnşallah bu sefer pozitif olur. Yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…