bende onun için sordum ben 1 kere aşılama denedim 6 tane yumurta -m olmuştu. ama yinede olmadı doktorda umutluydu.
Hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri nekadar alıştık artık olmuyo desekde her ay yeni bi heyecana engel olamıyoruz, ama Allaha şükür ki sağlığımız yerinde benim adetlerim hayatımda hiç birgün bile şaşmaz diyebilirim bu çocuk isteği başladığı aylarda birkaç kere gecikti, hatta bir keresinde 8 gün geçti ki dediğim gibi saati bile şaşmaz normalde, tamamen psikolojik yani, herşey beyinde bitiyo demekki, napalım Allah nasip ettiyse bizde görücez o günleri inşallah hayırlısıyla
kuzi senin durumun nasıl şimdi transfer yaptırdn bekliyormusun.
inşallaaaahhhh
adetlerin düzgün olması tedavinde kolaylık saglar.ben pcos oldugum icin seyrek regi oluyorum.tedavim erteleniyor....
hayırlı akşamlar arkadaşlar benimde trasfer yapıldı bende pazartesi test yaptırcam dualarınızı eksik etmeyin inş tutar allah herkese nasip etsin bende çok heyacanlıyım ama o kadarda kedimi kaptırmak istemiyorum tutmazsa çok yıkılırım neyse hayırlısı kendinize ii bakın bayyy
aynı gidiyoruz sayılır.inşallah başka bir aksilik çıkmaz.benimde bugün iğnelerde 4. günüm cmt dr. gitcem benimde önümüzdeki hafta sonuna doğru olur transfer allahın izniyle o zaman birbirimize gelişen olayları haber veririz.inşallah bebişlerle mutlu son bulur.(tabi bütün bekleyenlerinde sonu mutlu olur.herkese herzaman dua ediyorum.)
inşallaaaahhhhhhh :sm_cool:ay ne güzel,inş hayırlı haberler veririz birbirimize
Gülçiçek canım inşallah tutar. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın:dance:ben ocak 18 de yaptırdım 3. aşılamamı.tutarsa eğer 2008 annesi olucam bende.
Ben de 20 Ocak ta 3. aşılamamı yaptırdım. 1 Şubat ta test yaptıracağım. İnşallah bu sefer pozitif olur. Yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
inşallah canım hayırlısıyla tutar inşallah, emeklerimizi boşar çıkarmasın Allah, bu arada sen nerde tedavi görüyosun
:teselli:canım öncelikle boolll sabırlı günler,2 ay önce arkadasım tüp bebek tedavisi oldu ve ben onu bir kac gün sonra ziyaretine gittim.inan sancıdan dogrulamıtordu bile,cok üzülmüstüm.bilmiyorum ama sende oluyormu kız adım atarken bile karnım belim diye inliyordu.amaaaakızlar bugün transferimin 3 günü ama belim ve karnım çok agrıyo içimde bir his olmadı diyor sizce daha şimdiden sancılarımı ve belimi agrısı normal mi çok korkuyorum kızlar daha ilk deneme ama olmazsa çok yıkılırım
kizlar 2008 in ilk aylarinda kimler asilama ve tup bebek yaptiracak bakalim 2008 in ilk anne adaylari kim olacak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?