ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

bende onun için sordum ben 1 kere aşılama denedim 6 tane yumurta -m olmuştu. ama yinede olmadı doktorda umutluydu.

Olabilir belki yumurta kapasitem düşük diye fazla doz veriyodur ama dediğim gibi nerdeyse hiç ilaçsız yapıldı gibi bişey aşılamalarım o yüzden normalmiydi bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım

inşallaaaahhhh
adetlerin düzgün olması tedavinde kolaylık saglar.ben pcos oldugum icin seyrek regi oluyorum.tedavim erteleniyor....

kuzi senin durumun nasıl şimdi transfer yaptırdn bekliyormusun.

yok canım daha puregonla monegon kullanıyorum adetten sonraki tedavinin yedinci günü henüz önümüzdeki hafta ancak toplanır yumurtalar, şimdilik iyi gidiyo dedi doktor yumurtaların gelimişimi de fena görünmüyomuş ama şuanda tam belli olmaz dedi

hayırlı akşamlar arkadaşlar benimde trasfer yapıldı bende pazartesi test yaptırcam dualarınızı eksik etmeyin inş tutar allah herkese nasip etsin bende çok heyacanlıyım ama o kadarda kedimi kaptırmak istemiyorum tutmazsa çok yıkılırım neyse hayırlısı kendinize ii bakın bayyy

inşallaaaahhhh
adetlerin düzgün olması tedavinde kolaylık saglar.ben pcos oldugum icin seyrek regi oluyorum.tedavim erteleniyor....

sağol canım evet tedavide kolaylık sağlıyo düzenli adet görmek ama, herşey bukadar düzenliyken neden bebiş yok hala ortada ona aklım ermiyo, mesela benim yengem pcos değil ama adetleri çok çok düzensizdir bir ay olur bir ay olmaz falan üçtane çocuğu var hemde her istediğinde hamile kaldığı gibi kazayla bile hamile kaldı, yani ben artık bu pcosmuş, adet düzensizliğiymiş, hormonmuş, yumurta sorunuymuş bunlara pek takılmamak lazım diye düşünmeye başladım, hiçbirşeyi olmayan hamile kalamazken, bir sürü sorunu olan insan hamile kalabiliyo, demekki Allahın takdirine bağlı herşey, istediğine veriyo, istemediğine vermiyo amaan nebilim ne düşüneceğimi şaşırdım bende kafamçokkarıştı

negüzel sonuna gelmişsin inşallah tutar hayırlısıyla a.s.

aynı gidiyoruz sayılır.inşallah başka bir aksilik çıkmaz.benimde bugün iğnelerde 4. günüm cmt dr. gitcem benimde önümüzdeki hafta sonuna doğru olur transfer allahın izniyle o zaman birbirimize gelişen olayları haber veririz.inşallah bebişlerle mutlu son bulur.(tabi bütün bekleyenlerinde sonu mutlu olur.herkese herzaman dua ediyorum.)

inşallah canım hayırlısıyla tutar inşallah, emeklerimizi boşar çıkarmasın Allah, bu arada sen nerde tedavi görüyosun

BONADEA senin de aşılama mı canım? ben de aşılama yaptırdım. hakikaten günler geçmiyor. sen hangi tarihte yaptırdın canım.

kızlar bugün transferimin 3 günü ama belim ve karnım çok agrıyo içimde bir his olmadı diyor sizce daha şimdiden sancılarımı ve belimi agrısı normal mi çok korkuyorum kızlar daha ilk deneme ama olmazsa çok yıkılırım

canım merhaba bende başladım tüp bebeğe şu an iğnelerimi oluyorum on gün oldu herhalde şubat başı transfer olur ama çok korkuyorum işlemlerden ne yapacağımı bilmiyorum.özellikle transfer anından allah çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah hepimizin isteyen herkeze versin rabbima.s.

:teselli:canım öncelikle boolll sabırlı günler,2 ay önce arkadasım tüp bebek tedavisi oldu ve ben onu bir kac gün sonra ziyaretine gittim.inan sancıdan dogrulamıtordu bile,cok üzülmüstüm.bilmiyorum ama sende oluyormu kız adım atarken bile karnım belim diye inliyordu.amaaaaşimdi ikiz bebeklere hamile canım...insallahhhh sendende bu müjdeki haberi alırız.amiiiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…