YA BENİMÖ EĞER OCAKTA OLMAZSA ŞUBATTA AŞILAMA YAPILACAK AMA KORKUYOM BİRAZ NE YAPICAKLAR NASIIL YAPCAKLARRR VS VS VS
kızlar korkucak birşey yok bende tüp bebek yaptırdım neleri merak ediyorsanız sorun
kızlar bugün transferimin 3 günü ama belim ve karnım çok agrıyo içimde bir his olmadı diyor sizce daha şimdiden sancılarımı ve belimi agrısı normal mi çok korkuyorum kızlar daha ilk deneme ama olmazsa çok yıkılırım
kızlar bugün transferimin 3 günü ama belim ve karnım çok agrıyo içimde bir his olmadı diyor sizce daha şimdiden sancılarımı ve belimi agrısı normal mi çok korkuyorum kızlar daha ilk deneme ama olmazsa çok yıkılırım
Evet canım. Ben 21 ocakta aşılama yaptırdım. Micro diye başladık ama sadece 3 yumurta gelişince aşılamaya döndük. Her işte bir hayır var. Kimbilir ... :dance:BONADEA senin de aşılama mı canım? ben de aşılama yaptırdım. hakikaten günler geçmiyor. sen hangi tarihte yaptırdın canım.
kaderli tüp bebek hakkında birkaç şey sorabilirmiyim?
cimcime istersen msn mi al.daha rahat konuşuruz.benim transferim olduğu için her zaman bilgisayar başında olamıyorum
Evet canım. Ben 21 ocakta aşılama yaptırdım. Micro diye başladık ama sadece 3 yumurta gelişince aşılamaya döndük. Her işte bir hayır var. Kimbilir ... :dance:
Sen ne zaman yaptırdın aşılamanı?
saol canım bugün trnsferimin 3 günü 5 şubatta belli olcak.sen tüp bebege başladın mı allah hepimiz için hangisi hayırlısıysa onu yapsına.s.kederli transferin olmuş inşallah canım mutlu haberlerini alırsın.kaç gün sonra belli olacak.
saol canım bugün trnsferimin 3 günü 5 şubatta belli olcak.sen tüp bebege başladın mı allah hepimiz için hangisi hayırlısıysa onu yapsına.s.
Canım önceki aşılamalarımda hep aşılamadan 10-11 gün sonra adet gördüm. Ama adet olsamda olmasam da aşılamanın 11.günü olan 1 şubatta test yaptıracağım. Aşılamanın 12.günü yaptırmak gerekiyor kan testini. Yani senin yarın yaptırman lazım. İnşallah güzel haberler verirsin. Sevgiler :dance:14 ünde yaptırdım canım. 1 şubatta test yapıcam demişsinde doktor bana adet gecikince gel dedi. sen 1 şubatta mı adet bekliyorsun ondan mı? benim adet periodum 25 gün hiç şaşmaz da.... normalde doktorlar 28 derler yaa. ben ne zaman test yapmam lazım onu bilmiyorum. gerçi bugün adet belirtileri yoğunlaştı sanırım yarın olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?