ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

BONADEA - KUZİ -BEBİŞLERİM - SÜNGER53 - HAZALIMMM

hepiniz sağolun kızlar. inanın moral verdiniz. insan burada konuşarak öyle rahatlıyor ki....

BONADEA - KUZİ -BEBİŞLERİM - SÜNGER53 - HAZALIMMM

hepiniz sağolun kızlar. inanın moral verdiniz. insan burada konuşarak öyle rahatlıyor ki....
BİSEY DEGİL BİTANEM....HEPİMİZ BİRBİRİMİZE MORAL OLUYORUZ.İNSALLAH BU SEFER DOGURURSUNDA BEBİŞİNİN ALTINI DEGİŞTİRİR.ONU EMZİRMENİN ZEVKİNİ YASARSIN.MİİİSSSS GİBİ KOKUSUNU İÇİNE CEKERSİNNN.AMİİİNNN BU DİLEKLERİM SANA BANA BÜTÜN ANNE OLMAK İSTEYENLERE GİTSİNNN...AMİİİN DEYİN OLDU MU.

kızlar bugün 2. aşılama yapıldı. çok heyecanlıyım ve korkuyorum tutmayacak gibi geliyor. ne olur dualarınzı aksik etmeyin. allahım hepimizi bir an önce bebeklerine kavuştursun
Hayırlı olsun canım. Sorunun ne bilmiyorum ama tutmayacak diye düşünme nolur. Olumlu düşün, pozitif ol. Zihnini başka şeylerle meşgul et. eğer forumda yazmak konudan uzaklaşmana engel oluyorsa biraz uzaklaş (arkadaşlar darılmayın sakın), birkaç gün dinlen ilk 36 saat yatarsan iyi olur, sonra eğilmek, uzanmak, ağır kaldırmak yok. ama normal hayata devam etmek var. İnşallah bu sefer olacak.
Bunları nereden biliyorsun diye düşünüyorsan ben 3 kere yaptırdım aşılama. çok dikkatli oldum ama benim sorunun tüplerden kaynaklanıyormuş.

canım işte bugün 12. gün. dozun kaç canım?
BEN PCOS OLDUGUM İÇİN;7.5 DAN 6 GÜN KULLANDIM.DÜN,BUGÜN VE YARINDA 75 KULLANIYORUM.HER KONTROLE GİTTİGİMDEDE KAN TESTİ YAPILIYOR.BENİM GECEN SENE ASIRI TEPKİDEN TESDAVİM RETELENMİŞTİ.İNSALLAH BU SEFER YOLUNDA GİDERRR...

inşallah bir an önce kavuşursun canım bebeğine. pozitif düşünce. umarım yapabilirim

ben 1. de 75 lik 11 gün menogon kullanmıştım son 2 günde cetrotide yaptılar. şimdi.8 gün 75 lik 3 gün 150 lik kullandım

inşallah yolunda gider canım.bana dediğin gibi OLUMLU DÜŞÜN
yerimseniben

CANIM SEN HCG YAPTIRMADIN MI?HANİ TÜPLERDE SORUN VAR DEMİŞSİNDE...

ben 1. de 75 lik 11 gün menogon kullanmıştım son 2 günde cetrotide yaptılar. şimdi.8 gün 75 lik 3 gün 150 lik kullandım

inşallah yolunda gider canım.bana dediğin gibi OLUMLU DÜŞÜN
yerimseniben
İNAN AKDAŞCIGIM COK RAHATIM.ÖYLE OLMAK DA ZORUNDAYIZ.KISMETSE AŞILAMA OLUR OLMAZSADA ÜZÜLMEK YOKİBAK GÖRDÜN MÜ BEN BİR ASILAMA OLMAK İÇİN DUA EDİYORUM.AMA SEN EN AZINDAN AŞILAMA OLMUŞ BEKLEMEDESİN.KENDİNİ İYİ HİSSET DİYE SÖYLEMİYORUM.AMA GERCEK BU NE YAPALIM.:1hug:

CANIM BENİM. YA SAĞOL HAKLISIN OLUMLU DÜŞÜNMEK LAZIM NE OLURSA OLSUN SONUCU NEGATİF OLSA BİLE. İNŞALLAH AŞILAMAN OLUR BERABER BEKLER VE OLUMLU SONUÇ ALIRIZ CANIM

AKDAŞCIGIMM HAAAAH ŞÖYLE İYİ OLACAKSIN TABİ...HEPİMİZ ŞÜKÜR EDECEGİZ.OLMAZSA NE YAPALIM,BİZDE TÜP BEBEK YAPTIRIRIZ.DEDİGİN GİBİ ASILAMAMIDA OLURSAM BEKLERİZ BERABER,AMA SEN BENDEN ÖNCE VERİRSİN MÜJDEYİİ.AMİİİNNN

kızlar bugün 2. aşılama yapıldı. çok heyecanlıyım ve korkuyorum tutmayacak gibi geliyor. ne olur dualarınzı aksik etmeyin. allahım hepimizi bir an önce bebeklerine kavuştursun

canim pozitif dusunmeye calis..olacak de kendi kendine ..insallah bu sefer olacak Allahin izniyle ama olmassada uzulme belki 3. de olur benim oyle olmustu!!a.s.

Akdaş canım hayırlısı olsun inşallah bu sefer tutar aşılaman dualarım seninle çok takmamaya çalış ben bu 3.de tutmaz diye hiç takmamıştım demekki psikoloji gerçekten etkiliymiş kendine dikkat et.hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzz

arkadaşlar bişi sorucam.aşılama oldan kaç gün ilşkide bulunmamak gerekiyor.size bişi dedimi doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…