sağol canım senin ne zamandı?
ANIIIM HİÇ BİLMİYORUM Kİ...HALEN İGNE KULLANIYORUM.AZ DOZLARLA,BUGÜN 1 HAFTA OLACAK.SENİN KACGÜN SÜRDÜ TEDAVİN?
BİSEY DEGİL BİTANEM....HEPİMİZ BİRBİRİMİZE MORAL OLUYORUZ.İNSALLAH BU SEFER DOGURURSUNDA BEBİŞİNİN ALTINI DEGİŞTİRİR.ONU EMZİRMENİN ZEVKİNİ YASARSIN.MİİİSSSS GİBİ KOKUSUNU İÇİNE CEKERSİNNN.AMİİİNNN BU DİLEKLERİM SANA BANA BÜTÜN ANNE OLMAK İSTEYENLERE GİTSİNNN...AMİİİN DEYİN OLDU MU.BONADEA - KUZİ -BEBİŞLERİM - SÜNGER53 - HAZALIMMM
hepiniz sağolun kızlar. inanın moral verdiniz. insan burada konuşarak öyle rahatlıyor ki....
Hayırlı olsun canım. Sorunun ne bilmiyorum ama tutmayacak diye düşünme nolur. Olumlu düşün, pozitif ol. Zihnini başka şeylerle meşgul et. eğer forumda yazmak konudan uzaklaşmana engel oluyorsa biraz uzaklaş (arkadaşlar darılmayın sakın), birkaç gün dinlen ilk 36 saat yatarsan iyi olur, sonra eğilmek, uzanmak, ağır kaldırmak yok. ama normal hayata devam etmek var. İnşallah bu sefer olacak.kızlar bugün 2. aşılama yapıldı. çok heyecanlıyım ve korkuyorum tutmayacak gibi geliyor. ne olur dualarınzı aksik etmeyin. allahım hepimizi bir an önce bebeklerine kavuştursun
BEN PCOS OLDUGUM İÇİN;7.5 DAN 6 GÜN KULLANDIM.DÜN,BUGÜN VE YARINDA 75 KULLANIYORUM.HER KONTROLE GİTTİGİMDEDE KAN TESTİ YAPILIYOR.BENİM GECEN SENE ASIRI TEPKİDEN TESDAVİM RETELENMİŞTİ.İNSALLAH BU SEFER YOLUNDA GİDERRR...canım işte bugün 12. gün. dozun kaç canım?
Hayırlı olsun canım. Sorunun ne bilmiyorum ama tutmayacak diye düşünme nolur. Olumlu düşün, pozitif ol. Zihnini başka şeylerle meşgul et. eğer forumda yazmak konudan uzaklaşmana engel oluyorsa biraz uzaklaş (arkadaşlar darılmayın sakın), birkaç gün dinlen ilk 36 saat yatarsan iyi olur, sonra eğilmek, uzanmak, ağır kaldırmak yok. ama normal hayata devam etmek var. İnşallah bu sefer olacak.
Bunları nereden biliyorsun diye düşünüyorsan ben 3 kere yaptırdım aşılama. çok dikkatli oldum ama benim sorunun tüplerden kaynaklanıyormuş.
BEN PCOS OLDUGUM İÇİN;7.5 DAN 6 GÜN KULLANDIM.DÜN,BUGÜN VE YARINDA 75 KULLANIYORUM.HER KONTROLE GİTTİGİMDEDE KAN TESTİ YAPILIYOR.BENİM GECEN SENE ASIRI TEPKİDEN TESDAVİM RETELENMİŞTİ.İNSALLAH BU SEFER YOLUNDA GİDERRR...
CANIM SEN HCG YAPTIRMADIN MI?HANİ TÜPLERDE SORUN VAR DEMİŞSİNDE...Hayırlı olsun canım. Sorunun ne bilmiyorum ama tutmayacak diye düşünme nolur. Olumlu düşün, pozitif ol. Zihnini başka şeylerle meşgul et. eğer forumda yazmak konudan uzaklaşmana engel oluyorsa biraz uzaklaş (arkadaşlar darılmayın sakın), birkaç gün dinlen ilk 36 saat yatarsan iyi olur, sonra eğilmek, uzanmak, ağır kaldırmak yok. ama normal hayata devam etmek var. İnşallah bu sefer olacak.
Bunları nereden biliyorsun diye düşünüyorsan ben 3 kere yaptırdım aşılama. çok dikkatli oldum ama benim sorunun tüplerden kaynaklanıyormuş.
İNAN AKDAŞCIGIM COK RAHATIM.ÖYLE OLMAK DA ZORUNDAYIZ.KISMETSE AŞILAMA OLUR OLMAZSADA ÜZÜLMEK YOKİBAK GÖRDÜN MÜ BEN BİR ASILAMA OLMAK İÇİN DUA EDİYORUM.AMA SEN EN AZINDAN AŞILAMA OLMUŞ BEKLEMEDESİN.ben 1. de 75 lik 11 gün menogon kullanmıştım son 2 günde cetrotide yaptılar. şimdi.8 gün 75 lik 3 gün 150 lik kullandım
inşallah yolunda gider canım.bana dediğin gibi OLUMLU DÜŞÜNyerimseniben
İNAN AKDAŞCIGIM COK RAHATIM.ÖYLE OLMAK DA ZORUNDAYIZ.KISMETSE AŞILAMA OLUR OLMAZSADA ÜZÜLMEK YOKİBAK GÖRDÜN MÜ BEN BİR ASILAMA OLMAK İÇİN DUA EDİYORUM.AMA SEN EN AZINDAN AŞILAMA OLMUŞ BEKLEMEDESİN.KENDİNİ İYİ HİSSET DİYE SÖYLEMİYORUM.AMA GERCEK BU NE YAPALIM.:1hug:
canım busefer olacak inşllh bebeğini kucağına alırsın dualarımız seninlekızlar bugün 2. aşılama yapıldı. çok heyecanlıyım ve korkuyorum tutmayacak gibi geliyor. ne olur dualarınzı aksik etmeyin. allahım hepimizi bir an önce bebeklerine kavuştursun
kızlar bugün 2. aşılama yapıldı. çok heyecanlıyım ve korkuyorum tutmayacak gibi geliyor. ne olur dualarınzı aksik etmeyin. allahım hepimizi bir an önce bebeklerine kavuştursun
kızlar bugün 2. aşılama yapıldı. çok heyecanlıyım ve korkuyorum tutmayacak gibi geliyor. ne olur dualarınzı aksik etmeyin. allahım hepimizi bir an önce bebeklerine kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?