ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Benim ortalama 17-18 gün sürüyor ama 23.güne kadar uzadığı oldu.
benimde uzayacak canım sanırım.bugün knt.gittim halen GUNAL-F 75 devam,özelede gittigim halde....kac mm ne kadar yumurta var söylemiyor.bekliyorum bişeyler duyayayım diye...cok güzel,cok güzel diyo yaaa...sanki oyalıyor.istedigim tek yumurtaydı dedi.oda cok güzelmis...miş,mişşşde....yarın gittigimde soracam.offf ya niye kafama takıyorsam.Kötü Kazen

aynene canımm yaaa....tek yumurtakıl üzerinde duruyor.ben gecen tedavimden alıskın oldugum içi,bir sürü yumurta bu bana bir tat vermedi gibi.:icecream:

tabiki sor canım bilmen gerekir benim doktorum ben sormadan tek tek anlatıyor sen de bilki ona göre hareket edesin dimi ama

tabiki sor canım bilmen gerekir benim doktorum ben sormadan tek tek anlatıyor sen de bilki ona göre hareket edesin dimi ama
aslında dr.samimiyiz ama öyle tatlı ifade ediyor ki kendini sanırım fazla güvendim kendisine,soru sormaya gerek duymadım.ama zaman gectikce sabırsızlanıyorum.bakalım durumumu neymiş ögrenmem lazım...cnm karıstırıyorum hep kusura bakma....sende asılama yaptırdım deyil mi?son durumun ne?:asigim:

samimi isen daha iyi işte sor canım çekinme hiçte. ewet aşılama oldu14 şubatta şimdilik bilmiyorum sadece merak ve heycan var bu ikinci aşılama oldu. hiçbir değişiklik yok vücudumda. ne zaman olur bilmiyorrum

efil canım insallah tutmustur.sen yinede kendine dikkat et.müjdeli haberlerini alırız insallaaaahhhh......:teytey:

canım üzülme herşeyde vardır bi hayır.demek ki daha vakti gelmemiş.bir gün beklemediğin bir anda sana süpriz oluverir.tam olarak oldun mu şimdi adet

kizlar sanirim benim asilamam tutmadi adet oluyorum ( cok uzgunum ben yaa((((

canım stres yapma tutmadığını nerden biliyorsunki çünkü belirtiler aynı belki hamişsin acele etme ve test yap
çünkü birinci aşılamam da bende öle olmuştun maalesef kendim ettim kendim buldum aşırı stresten tutacakken tutmadı ve ayrıca femarayla bi sonraki ay da hamiştim tam 2 hafta geçmesine rağmen inanmadım ve ceza verir gibi gebeliğimi bozmuşum haberim yok lütfen acele etme stres yok

canım kaçıncı gün aşılaman hayırlısı olsun bende hiç bi değişiklik yok 2. günüm benim de 12 gün daha beklicem of of şişlik falan yok ben de şimdi öle ilk gün olmuştu ama şimdi geçti vücudumda bi değişiklik yok kafama takılıyor hayırlısı olsun dostınex ne içindi canım bende progestan ve cyclo progynova verdi aynı işi mi görüyorki

canim sanirim yanilmisim implantasyon kanamasiymis olan :)) gecen asilamamdada implantasyon kanamasi olmustum ve hamile kalmistim...talihsizlik yasadim ama hamile kalabilmistim neticede...dun kanamam cok az oldu sonra durdu..sanirim implantasyon kanamasiydi...Allahim insallah dusundugum gibidir yarin testi yaptiriyorum!!!

Ben bir yıl erteleme kararı aldım mecburen.Pazartesi cesaretimi yine toplayabilirsem başka bir dr.a gideceğim.Bakalım o ne diyecek.Kendiliğinden olur demişti eskisi.Olmadı.En azından yeni birşey var mı ona baktırayım.Sık dr.değiştirmek hiç iyi değilmiş aslında, hep yeniden başlanıyor sonuna kadar götüremedim birşeyi. :mymeka:

canim kiminki tutmamsiki baska benimki sanirim adet kanamasi degilmis cok sevincliyim..yarin kan testi yaptiricam sali gunu sonucu verirler ....kizlar dua edin ne olur!!!!

Benimki tutmadı canım benimki,:çok üzgünüm: tüp yaptırmıştımya, dün sonuç belli oldu kocaman bir sıfır, inşallah seninki tutar hayırlısıyla hadi bakalım Allah yardımcın olsun

kuzicim ne denirki bilmem dün sonucu gördm çoküzüldüm bişey yazmak istemedm bazen teselli msjı bile istemiyo insan senin ve eşinin canı sağolsn bidahakine olur inşllh. kaçıncı denemendi senin?

kuzicim ne denirki bilmem dün sonucu gördm çoküzüldüm bişey yazmak istemedm bazen teselli msjı bile istemiyo insan senin ve eşinin canı sağolsn bidahakine olur inşllh. kaçıncı denemendi senin?

Sağol canım benim, zaten hiçbir sözde teselli etmiyo insanı ama sağlık olsun diyoruz napalım, ilk denememdi,
bide hala adet olmadım ilaçlarmı geciktirdi acaba, test 0,1 çıktı olmadığını biliyorum ama hala adet görmeyince de şüphede kaldım, olsamda bitse şu işkence :1no2:

KUzi merhaba; senin eski yazılarını okudum , seninle aynı yerde tüp bebek denemişiz, ben çok memnun kaldım oradani negatif sonuç almış olmama rağmen.

Tekrar yaptırmayı düşünüyor musun ?

Allah hepimize en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…