benimde uzayacak canım sanırım.bugün knt.gittim halen GUNAL-F 75 devam,özelede gittigim halde....kac mm ne kadar yumurta var söylemiyor.bekliyorum bişeyler duyayayım diye...cok güzel,cok güzel diyo yaaa...sanki oyalıyor.istedigim tek yumurtaydı dedi.oda cok güzelmis...miş,mişşşde....yarın gittigimde soracam.offf ya niye kafama takıyorsam.Kötü KazenBenim ortalama 17-18 gün sürüyor ama 23.güne kadar uzadığı oldu.
aynene canımm yaaa....tek yumurtakıl üzerinde duruyor.ben gecen tedavimden alıskın oldugum içi,bir sürü yumurta bu bana bir tat vermedi gibi.:icecream:Benimde hep 12. gün yapılıyo.
Herkesin yumurta gelişimi farklı oluyo anlaşılan.Önemli olan yumurtanın en az 18 mm olması.
Bazı drçlar biri büyüyünce diğerlerini de büyütürken,en büyüğü baskılıyolar ama beni dr. hiç öyle birşey yapmadı :uhm:
Hep en büyüğe göre hareket ediyor.
benimde uzayacak canım sanırım.bugün knt.gittim halen GUNAL-F 75 devam,özelede gittigim halde....kac mm ne kadar yumurta var söylemiyor.bekliyorum bişeyler duyayayım diye...cok güzel,cok güzel diyo yaaa...sanki oyalıyor.istedigim tek yumurtaydı dedi.oda cok güzelmis...miş,mişşşde....yarın gittigimde soracam.offf ya niye kafama takıyorsam.Kötü Kazen
canım benim 13. gün yapıldı
aslında dr.samimiyiz ama öyle tatlı ifade ediyor ki kendini sanırım fazla güvendim kendisine,soru sormaya gerek duymadım.ama zaman gectikce sabırsızlanıyorum.bakalım durumumu neymiş ögrenmem lazım...cnm karıstırıyorum hep kusura bakma....sende asılama yaptırdım deyil mi?son durumun ne?:asigim:tabiki sor canım bilmen gerekir benim doktorum ben sormadan tek tek anlatıyor sen de bilki ona göre hareket edesin dimi ama
aslında dr.samimiyiz ama öyle tatlı ifade ediyor ki kendini sanırım fazla güvendim kendisine,soru sormaya gerek duymadım.ama zaman gectikce sabırsızlanıyorum.bakalım durumumu neymiş ögrenmem lazım...cnm karıstırıyorum hep kusura bakma....sende asılama yaptırdım deyil mi?son durumun ne?:asigim:
kizlar sanirim benim asilamam tutmadi adet oluyorum( cok uzgunum ben yaa (((([/QUO
inşallah yanlış alrmdır ve sonuç yüzünü güldürür canım test günün ne zamandı
kizlar sanirim benim asilamam tutmadi adet oluyorum( cok uzgunum ben yaa ((((
kizlar sanirim benim asilamam tutmadi adet oluyorum( cok uzgunum ben yaa ((((
canım kaçıncı gün aşılaman hayırlısı olsun bende hiç bi değişiklik yok 2. günüm benim de 12 gün daha beklicem of of şişlik falan yok ben de şimdi öle ilk gün olmuştu ama şimdi geçti vücudumda bi değişiklik yok kafama takılıyor hayırlısı olsun dostınex ne içindi canım bende progestan ve cyclo progynova verdi aynı işi mi görüyorkibazen umut ediyorum bazende olmıycak diyorum.karnım acayip şiş çok sancı yapıyo.bi gidersem karnımdaki sorunu çok rahatsızım.banada dostınex ve progestan verdi.dostınex te çok istifra ettiyo ama içiyorum yinede.inş.hayırlısı olur canımda bidaha çekmeyiz bunları.yinede allah biliyoo
canım stres yapma tutmadığını nerden biliyorsunki çünkü belirtiler aynı belki hamişsin acele etme ve test yap
çünkü birinci aşılamam da bende öle olmuştun maalesef kendim ettim kendim buldum aşırı stresten tutacakken tutmadı ve ayrıca femarayla bi sonraki ay da hamiştim tam 2 hafta geçmesine rağmen inanmadım ve ceza verir gibi gebeliğimi bozmuşum haberim yok lütfen acele etme stres yok
canim kanamam kesildi implantasyon kanamasi gibiydi..kizlar sanirim benim asilamam tutmadi adet oluyorum( cok uzgunum ben yaa (((([/QUO
inşallah yanlış alrmdır ve sonuç yüzünü güldürür canım test günün ne zamandı
hayir sukurler olsunki olmadim:))canım üzülme herşeyde vardır bi hayır.demek ki daha vakti gelmemiş.bir gün beklemediğin bir anda sana süpriz oluverir.tam olarak oldun mu şimdi adet
İnşallah yanlış belirtilerdir canım tutar inşallah, benimde tüp tutmadı
:çok üzgünüm:, bugün için bitane tutmayan yeter, seninki tutsun bari
canim kiminki tutmamsiki baska benimki sanirim adet kanamasi degilmis cok sevincliyim..yarin kan testi yaptiricam sali gunu sonucu verirler ....kizlar dua edin ne olur!!!!
canim kiminki tutmamsiki baska benimki sanirim adet kanamasi degilmis cok sevincliyim..yarin kan testi yaptiricam sali gunu sonucu verirler ....kizlar dua edin ne olur!!!!
kuzicim ne denirki bilmem dün sonucu gördm çoküzüldüm bişey yazmak istemedm bazen teselli msjı bile istemiyo insan senin ve eşinin canı sağolsn bidahakine olur inşllh. kaçıncı denemendi senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?