Ben geçen ay tedavi felan görmediğim halde dedim ki tamam kesin var bi şeler bu ay diye..
Amaaaa yoktu.
Gerçi ben hala oldu,ama yerleşemeden bile gitti bebiş diye düşünüyorum.Bu bile bi umut oluyo.Neden bu ay öyle şeyler yaşamadım??Geçen ay ömrümde ilk kez öyle şeyler yaşadım?? Neden olmasın.Belki bu ay sıra bizdedirrrrr...:hooray:
canım benim 10.gün yapıldıızlar yaaa size sormak stedigim seyler var.bugün 14.günüm ve halen ilac tedavim devam ediyor.asılamam olmadı,yarın yine kontrole gidecegim...sizin kacıncı gününüzde şılama oldunuz?:sm_confused:
slm kızlar bu gün aşılama oldum çok güzel geçti bende çok yumurta olması dışında hiç bisorun yok yumurtalarım aşırı ve çok gelişti doktorum aşılamayı ertelemek istedi ama ben ısrarla oldum çoğul gebelik riskim var yani ama olsun yeterki gelsin meleğim
çok heycanlıyım bu ikinci aşılama bu defa kesin olacak inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah tutar hayırlısıylaa.s.
kaç yumurtayla yapıldı benimde 6idi.bana fazla dedi doktor.ama nasip
yok canım ya sanmıyorum.boşveeeer takma nasipse olur zaten.baya fazla imiş yumurtalar.benim 6gün 75 2gün 50 yine 2gün 25 ile bitirildi iğneler.azmı doz olarak
ızlar yaaa size sormak stedigim seyler var.bugün 14.günüm ve halen ilac tedavim devam ediyor.asılamam olmadı,yarın yine kontrole gidecegim...sizin kacıncı gününüzde şılama oldunuz?:sm_confused:
Benim ortalama 17-18 gün sürüyor ama 23.güne kadar uzadığı oldu.ızlar yaaa size sormak stedigim seyler var.bugün 14.günüm ve halen ilac tedavim devam ediyor.asılamam olmadı,yarın yine kontrole gidecegim...sizin kacıncı gününüzde şılama oldunuz?:sm_confused:
canım benim 13. gün yapıldı
Benim ortalama 17-18 gün sürüyor ama 23.güne kadar uzadığı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?