ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

kızlar ya dün aşılamam yapıldı bugün kasıklarım ve belim çok ağrıyo.birde beya bi akıntı geliyo.ancamı çatladı yumurtalarım acaba.normal miiiiiiiii merak ediyorum

01 şubat Ta Aşilama Yaptirdim.sonucu Için Bu Cumayi Bekliyorum.
Karnim 2-3 Gündür Adet Olucakmişim Gibi Ağriyor.moralim Bozuk.ağrinin Nedeni Adet Olabilirmi?lütfen Cevap Verin.

Karnim 2-3 Gündür Adet Olucakmişim Gibi Ağriyor.moralim Bozuk.ağrinin Nedeni Adet Olabilirmi?lütfen Cevap Verin.

Bende öyleyim canım.Pazartesi belli olucak.
Kaçgündür kasık ağrım var başka ağrım yok ne beli ne göğsüm ağrıyor.Akıntı falanda gelmiyor. Benimde moralim bozuk.Hep araştırıyorum.Embriyo yerleşiyorda olabilirmiş adet sancısıda olabilirmiş.

kızlar ya dün aşılamam yapıldı bugün kasıklarım ve belim çok ağrıyo.birde beya bi akıntı geliyo.ancamı çatladı yumurtalarım acaba.normal miiiiiiiii merak ediyorum

canım bende cumartesi oldum.aynsı oldu hatta akıntım devam ediyor.bende bilmiyorum nedenini ama normaldir herhalde

Karın ve kasıklardaki ağrılar ve akıntılar bazen hamileliğin habercisi oluyor. O yüzden hiç moralinizi bozmayın kızlar. Bir rahatlayın şöyle. Güzel haberleri vermeye hazır olun yerimseniben

Kızlar normal hepsi sakin olun bi yaaaa p
Bu ne heycan böyle..aaaa..

Hepsi görülyo izlerseniz walla.Ben doğurcaktım bile nerdeyse belirtilere baksaydım :))

Kızlar normal hepsi sakin olun bi yaaaa p
Bu ne heycan böyle..aaaa..

Hepsi görülyo izlerseniz walla.Ben doğurcaktım bile nerdeyse belirtilere baksaydım :))

canım doğru demişssin valla.kimisinin sancısı oluyor tutmuyor.kimisinin hiçbişi olmuyor tutuyor veya bunların tam tersi oluyor.netice allahın taktiri tamamen..

canım doğru demişssin valla.kimisinin sancısı oluyor tutmuyor.kimisinin hiçbişi olmuyor tutuyor veya bunların tam tersi oluyor.netice allahın taktiri tamamen..

Ben geçen ay tedavi felan görmediğim halde dedim ki tamam kesin var bi şeler bu ay diye..
Amaaaa yoktu.
Gerçi ben hala oldu,ama yerleşemeden bile gitti bebiş diye düşünüyorum.Bu bile bi umut oluyo.Neden bu ay öyle şeyler yaşamadım??Geçen ay ömrümde ilk kez öyle şeyler yaşadım?? Neden olmasın.Belki bu ay sıra bizdedirrrrr...:hooray:

inşallah canım önemli olan umut ve pes etmemek. benimde ilk aşılamam fakat içimden bişi olacak diyor sanki.gerçi fazlada umut etmek istemiyorum sonunda hüsranda var.güzel düşünelim güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…