ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır yazamıyordum tekrardan katıldım.Bende 2 defa aşılama yaptırdım ama olmadı sonra dr değiştirmeye karar verdim.önümüzdeki hafta başka bi yere başlıyacağım.Birde sizleride uyarmak istiyorum benim dr anlaşmalı olduğu tüp bebek merk.yönlendirmek için bir sürü şey yaptı daha korunmayalı 9-10 ay olmasına rağmen aşılama yaptı ve şimdide tüp bebek diyor.Bende yumurtlama sorunu var ama okadar vahim değil sanırım hemen tüp bebeğe geçecek kadar.sizde dr iyi seçin lütfen

canım yaa allahım yüzüne gülsün inşallah değerin yükselir ve bebişine kavuşursun kimseye haksızlık etmiyosun sonucu negatif olan biri olarak söylüyorum bunu herkes gibi sende bebişine kavuşmak istiyosun sadece allahım nasip etsin inşallah inşallah

Canım inşallah bu sefer tutar hayırlısıyla daha fazla bekletmez rabbim seni, biz daha birinci denemede yıkıldık, sana ve hepimize Allah sabırlar versin, bende aşılamada ve diğer tedavilerde hep olumsuz sonuçlar alınca tedavilere hep ara verdim ve çok boşa zaman kaybettim, keşke 1 sene tedavi görüp direk tüp bebeğe geçseydim diyorum şimdi, bugün doktorum aradı 2 yumurtan var dondurulmuş ama 1 tanesi iyi durumda onları bi deneyelim dedi, 15 gün sonra falan gidicem rahim durumu uygunsa yaptırayım bari, 3 tane yumurta tutmamışken 1 yumurtanın tutmasıda çok büyük şans olur ama bari ara vermemiş olurum napiyim

Kuzicim ara verme bencede.İnşallah bir tane senin mucizen olur canım.
Baksana ne mucizeler yaşanıyor.
Seni de bekliyordur belki bir mucize.

Evet canım herşeyde bir hayır vardır.Belki o bebiş senin kısmetin canım.Çıkmadık candan ümit kesilmez.Rahmin uygunsa bencede hemen yaptır.Zaten anladığım kadarıyla sen çok güçlüsün bu işin peşini bırakmıcaksın.

İnsan her olumsuz sonuçtan sonra biraz daha yıkılıyor.Asla pozitif bir sonuçla karşılaşamayacakmış gibi geliyor.Ama burda yazılanları görünce içim gerçekten umut doldu rabbim nasip etmişse mutlaka olacak bak hiç beklenmiyen anlarda ne muciler oluyo diye kendini teselli etmeye başlıyosun.İnşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanları verir.Ben bazen ne kadar çok üzülürsem rabbim bana acır ve belki bir bebiş verir diye düşünürüm. Ama galiba işler böyle yürümüyo
Ben sonucumun negatif olduğunu öğrendiğimde ağlayamadım bile o kadar olmayacağından emindim neden bilmiyorum aslında doktorum %60 %70 şans vermişti.Ama olmadığını söylediğimizde sağ olsun sanki bizimle konuşmamak için kaçtı aslında bu durumda söylenecek bir iki teselli sözü bize yeniden ümit verecek yeniden denemek için güç toplamamıza yardımcı olacaktı. Bu yüzden iyi bir doktor bulmak çok önemli ben şimdi iyi bir doktor araştırması yapmaya çalışıyorum

Canım Merhaba
Madem bu işe başladın. Bencede ara verme. Allahtan ümit kesilmez. Tekrar tekrar başa dönmek eminim daha çok yorar seni. Doktoruna güveniyorsan onun tavsiyelerini dinle.İnşallah allah emeklerimizin karşılığını mutlak bir gün göstrecek. Şekli önemli değil.

kizlar cok uzgunum (
dun kesin olarak adet oldum gecen seferki gibi implantasyon kanamasi sanmistim biraz gelip durunca ama sonraki gun yani dun tamamen umutlarim bitti hayallerim sona erdi..cok uzgunum yine yikildim....

canım benim çok üzüldüm nete giremiyorum bilgisayarım arızalı. hemen başlamışsın iğnelere. umarım hayırlı olur canım

Arkadaşlar dünkü testen sonra az bir kanamam oldu bugünde az geldi.Zaten değerim çok düşüktü 20.43 ben şimdi bebeğimi kaybediyormuyum.Lütfen bana yardımcı olun.

Arkadaşlar dünkü testen sonra az bir kanamam oldu bugünde az geldi.Zaten değerim çok düşüktü 20.43 ben şimdi bebeğimi kaybediyormuyum.Lütfen bana yardımcı olun.
Sakın kendini bırakma.Kanamayla bebeğini kaybetmeyen çok kişi gördük.
Her kanama bebeğini kaybediyorsun demek anlamına gelmiyor.
Kendini yorma uzan hatta sen şimdi.
Allahım korusun seni ve bebeğini canım.

darkincigim dün asılama yapıldı,beklemedeyim.hic heyecen yok ama ne bileyim yaaa...tutarsa mucize

HAZALIMM hadi hayırlı olur inşallah.
Dur bakalım dün bir bugün iki acele etme.
O heyecan 10.günden sonra acaip gelcek sana :))
Zaten aşılama mucize canım.Normal ilişkiden farkı yok pek.
Ee bizde normalden hayır görmediğimizden yapıyoruz.
Yinede umudumuz var ..
Olur inşallah iyi düşün iyi olsun.

Sağolun kızlar karar vermemde çok yardımcı oluyosunuz ve güven veriyosunuz, evet bu donmuşları bu ay kullanayım bi aksilik çıkmazsa, tabi bu arada yumurtalar çözülünce hiçbir işe yaramayada bilirmiş ama olsun napalım enazından aklımda kalmaz

Sen dene canım aklında kalmasın.
Denemezsen zaten olmayacak amaaaaa
denersen olma ihtimali var

Hani bir hikaye var ya milli piyango bileti almadan nasıl ki dua edilemiyor Allahım bana çıksın,diye..

Sende şartlarını uygun tut ki tutma ihtimali olsun.

darkincigim dün asılama yapıldı,beklemedeyim.hic heyecen yok ama ne bileyim yaaa...tutarsa mucize

canımmmm aşılamanın olmasına sevindimmmm.inşallah tutar. ben çok heyecanlıyım zaman iyice yavaşladı. sonu hayırlı olsunda gerçi

çok heyecanlıyım hazalımmm ya dua et benim içnde ne olur? inşallah mucizeler gerçek olur

bence de dene. belki olması gereken zaman bu zamandır ki inşallah öyledir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…