Arkadaşlarçok kötüyüm sevinemiyorum bile buraya kadar gelmişken kaybetmek çok kötü.Belkide ilk başıma geliyor bilmiyorum.Bu yaz 6. senemize gircez.5 senedir uğraşıyorum.Bün 14. gün kan testini yaptırdım.Değer 20.43 çıktı.Düşük olduğunu söyledi 2 gün sonra tekrar istedi.Bu değerin düşmesine yada dış gebeliğe dayanamam.İlk defa gebe kalıyorum..Bunları söylerken bile sonucu negatif çıkanlara haksızlık ettiğimi biliyorum.Ama ben çok kötüyüm.Bana değerle ilgili bilsi olan varsa söyleyebilirmi.Burda baktıklarıma göre en düşük 15 çıkanlar düşükle sonuçlanmış.En az 50 falan çıkması gerekiyordu sanırım.Bilemiyorum.
haklısın hep bi umut kalıyo insanın içinde hayellerimiz bigün gerçekleşecek inşllh.bak ne dicem dondurulmş yumurtan varsa hiç ara vermeden bidaha dene ben araları çok uzattığımdan çok şey kaybettim.şimdide geriye dönüş yok bu 4. denemem olacak keşke son zamandaki gayretimi daha önce gösterseydim diyorum yaş ilerledikçe iş daha zorlaşıyo negatif sonuçları aldıkça tedaviden uzaklaştım hep kaçtım ama iyi etmrmişim sana tavsiyem nolur inançla devam et durma
Canım inşallah bu sefer tutar hayırlısıyla daha fazla bekletmez rabbim seni, biz daha birinci denemede yıkıldık, sana ve hepimize Allah sabırlar versin, bende aşılamada ve diğer tedavilerde hep olumsuz sonuçlar alınca tedavilere hep ara verdim ve çok boşa zaman kaybettim, keşke 1 sene tedavi görüp direk tüp bebeğe geçseydim diyorum şimdi, bugün doktorum aradı 2 yumurtan var dondurulmuş ama 1 tanesi iyi durumda onları bi deneyelim dedi, 15 gün sonra falan gidicem rahim durumu uygunsa yaptırayım bari, 3 tane yumurta tutmamışken 1 yumurtanın tutmasıda çok büyük şans olur ama bari ara vermemiş olurum napiyim
Canım inşallah bu sefer tutar hayırlısıyla daha fazla bekletmez rabbim seni, biz daha birinci denemede yıkıldık, sana ve hepimize Allah sabırlar versin, bende aşılamada ve diğer tedavilerde hep olumsuz sonuçlar alınca tedavilere hep ara verdim ve çok boşa zaman kaybettim, keşke 1 sene tedavi görüp direk tüp bebeğe geçseydim diyorum şimdi, bugün doktorum aradı 2 yumurtan var dondurulmuş ama 1 tanesi iyi durumda onları bi deneyelim dedi, 15 gün sonra falan gidicem rahim durumu uygunsa yaptırayım bari, 3 tane yumurta tutmamışken 1 yumurtanın tutmasıda çok büyük şans olur ama bari ara vermemiş olurum napiyim
kizlar cok uzgunum(
dun kesin olarak adet oldum gecen seferki gibi implantasyon kanamasi sanmistim biraz gelip durunca ama sonraki gun yani dun tamamen umutlarim bitti hayallerim sona erdi..cok uzgunum yine yikildim....
inşllh kaybetmiyosundur 9 ayınıda kanamayla geçiren gebişler var moralini bozma pozitif düşün canımArkadaşlar dünkü testen sonra az bir kanamam oldu bugünde az geldi.Zaten değerim çok düşüktü 20.43 ben şimdi bebeğimi kaybediyormuyum.Lütfen bana yardımcı olun.
darkincigim dün asılama yapıldı,beklemedeyim.hic heyecen yok ama ne bileyim yaaa...tutarsa mucize
inşllh kaybetmiyosundur 9 ayınıda kanamayla geçiren gebişler var moralini bozma pozitif düşün canım
Sakın kendini bırakma.Kanamayla bebeğini kaybetmeyen çok kişi gördük.Arkadaşlar dünkü testen sonra az bir kanamam oldu bugünde az geldi.Zaten değerim çok düşüktü 20.43 ben şimdi bebeğimi kaybediyormuyum.Lütfen bana yardımcı olun.
darkincigim dün asılama yapıldı,beklemedeyim.hic heyecen yok ama ne bileyim yaaa...tutarsa mucize
Yarını heyecanla bekliyoruz.
Sağolun kızlar karar vermemde çok yardımcı oluyosunuz ve güven veriyosunuz, evet bu donmuşları bu ay kullanayım bi aksilik çıkmazsa, tabi bu arada yumurtalar çözülünce hiçbir işe yaramayada bilirmiş ama olsun napalım enazından aklımda kalmaz
Sağolun kızlar karar vermemde çok yardımcı oluyosunuz ve güven veriyosunuz, evet bu donmuşları bu ay kullanayım bi aksilik çıkmazsa, tabi bu arada yumurtalar çözülünce hiçbir işe yaramayada bilirmiş ama olsun napalım enazından aklımda kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?