Arkadaşlarçok kötüyüm sevinemiyorum bile buraya kadar gelmişken kaybetmek çok kötü.Belkide ilk başıma geliyor bilmiyorum.Bu yaz 6. senemize gircez.5 senedir uğraşıyorum.Bün 14. gün kan testini yaptırdım.Değer 20.43 çıktı.Düşük olduğunu söyledi 2 gün sonra tekrar istedi.Bu değerin düşmesine yada dış gebeliğe dayanamam.İlk defa gebe kalıyorum..Bunları söylerken bile sonucu negatif çıkanlara haksızlık ettiğimi biliyorum.Ama ben çok kötüyüm.Bana değerle ilgili bilsi olan varsa söyleyebilirmi.Burda baktıklarıma göre en düşük 15 çıkanlar düşükle sonuçlanmış.En az 50 falan çıkması gerekiyordu sanırım.Bilemiyorum.
İmplantasyon kanaması kesin hamileliğin belirtisi değil. Bende 2 kez öyle bir kanama oldu. Biz de implantasyon kanamasıdır diye sevinmiştik ama ikisinde de sonuç negatifti. O yüzden hiç canını sıkma.
genelde implantasyon kanamasi olanlar hamile oluyor ama tabi implantasyon kanamasiyla adet kanamasini karistirmassak..mesela benim dger asilamamda asilamanin 9. gunu implantasyon kanamasi oldu hamileydim digerlerinde olmamisti ve degildim....bundada oldu sandim ama adet kanamasiymis yanilmisim!!!
canımmmm benim yaaa....dogru söylüyorsun.bizim kendi basımıza halledemiyecegiz bir durum heralde,asılama cok basit geldi bana,5 dk.sürmedi bile...tuhaf heralde acı cekseydim hııh simdi oldu diyecektim.bugüm 3.gün pek umursamıyorum ama,gögüs uclarım sızlıyor.sanırım progesteron kullanıyorum ondandır....sende bir an önce baslasanda haberlerini alsak arkideşşşş....Sakın kendini bırakma.Kanamayla bebeğini kaybetmeyen çok kişi gördük.
Her kanama bebeğini kaybediyorsun demek anlamına gelmiyor.
Kendini yorma uzan hatta sen şimdi.
Allahım korusun seni ve bebeğini canım.
HAZALIMM hadi hayırlı olur inşallah.
Dur bakalım dün bir bugün iki acele etme.
O heyecan 10.günden sonra acaip gelcek sana :))
Zaten aşılama mucize canım.Normal ilişkiden farkı yok pek.
Ee bizde normalden hayır görmediğimizden yapıyoruz.
Yinede umudumuz var ..
Olur inşallah iyi düşün iyi olsun.
canımmm benim dua etmez olurmuyum hiç,inan allah isteyen herkese versin.müjdeli haberlerini alırız.kac gün oldu?bir belirti var mı?ayyy canım yaaa..inan bugünlerde duyacagım en iyi sey olacak...umudumuz artacak ammmmiiinnnn....canımmmm aşılamanın olmasına sevindimmmm.inşallah tutar. ben çok heyecanlıyım zaman iyice yavaşladı. sonu hayırlı olsunda gerçi
çok heyecanlıyım hazalımmm ya dua et benim içnde ne olur? inşallah mucizeler gerçek olur
bebislerim merhaba nasılsın?sana cok yazdım,ama bir türlü karsılasamadık.yazılarını okudum.son durumun ne?canım söylemesi kolay ama,neyse yaaa...üzülme diyemiyecegim.duygularımızı kaldırıp atamayız ki....ne yani robotmuyuz biz....yaaaaa insallahhhh hamişsindirrr..amiiinnnnnyarını bende heyecanla bekliyorum..inşallah Allahımın izniyle size iyi haberler getiririm.
bebislerim merhaba nasılsın?sana cok yazdım,ama bir türlü karsılasamadık.yazılarını okudum.son durumun ne?canım söylemesi kolay ama,neyse yaaa...üzülme diyemiyecegim.duygularımızı kaldırıp atamayız ki....ne yani robotmuyuz biz....yaaaaa insallahhhh hamişsindirrr..amiiinnnnn
Canım sağlık olsun inşallah bu defa olur hayırlısıyla ara vermemekle çok iyi yapıyosun, hiç zaman kaybetmemek lazım
mehay ben 3.aşılamam için start verdim canım yarın akşam ilk kontrolüm var dua edin bana
canımmm benim dua etmez olurmuyum hiç,inan allah isteyen herkese versin.müjdeli haberlerini alırız.kac gün oldu?bir belirti var mı?ayyy canım yaaa..inan bugünlerde duyacagım en iyi sey olacak...umudumuz artacak ammmmiiinnnn....
canım bugün 13. gün ama sanki ağrılar başlıyoo.kendimi dinlemeden duramıyorummmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
geçen aşılamada 15. gün gelmişti. kalbim güm güm atıyor ya aedt olursam diye. gerçi allahın takdiri ama bu defa 1. aşılamadan daha çok heyecanlıyım.
bende şubat mart ayında deneyeceğim aşılamayı inşallah iyi sonuç alırım çok ihtiyacım var buna allah herkese o mutlu haberi almayı nasip etsin......
bebişlerim sonuç bellimi değilmi
selam canım tebrikler.. inşallah değerlerin dahada yükselir ...kendine dikkat et...Şuan pozitif canım. beta hcg 20 den 60 a yükseldi.1 martta kontrolüm var.
Ama lekelenmem olduğu için düşük tehlikesi var canım.
Yatıyom işte sizinleyim.
seni coooook iyi anlıyorummm.....benim 4.gün ama heyecan son safada aaayyyy ne olacak böyleeee....canım bugün 13. gün ama sanki ağrılar başlıyoo.kendimi dinlemeden duramıyorummmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
geçen aşılamada 15. gün gelmişti. kalbim güm güm atıyor ya aedt olursam diye. gerçi allahın takdiri ama bu defa 1. aşılamadan daha çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?