- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Ay inşallah canım bende yorumlarla kafayı yiyeceğim az kaldı :) inşallah tutmuştur dilin dua olsun inşallahInşallah canım benim yorumları tek tek okudum herkesin belirtisi aynı sanki herkesin tutmuş gibi inşallah tutmuştur..
Sürekli düşünmeyin. Stres çok etkiliyor...
Inşallah canım birbirimize bol bol dua edelim..Ay inşallah canım bende yorumlarla kafayı yiyeceğim az kaldı :) inşallah tutmuştur dilin dua olsun inşallah
Allahım başta biz olmak üzere bu sayfada ne kadar çok isteyen kişi varsa allahım herkese nasip etsin kimsenin elimi boş çevirmesin rabbimInşallah canım birbirimize bol bol dua edelim..
Allahım başta biz olmak üzere bu sayfada ne kadar çok isteyen kişi varsa allahım herkese nasip etsin kimsenin elimi boş çevirmesin rabbimInşallah canım birbirimize bol bol dua edelim..
Amiin inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin Rabbim inşallah hepimize..Allahım başta biz olmak üzere bu sayfada ne kadar çok isteyen kişi varsa allahım herkese nasip etsin kimsenin elimi boş çevirmesin rabbim
Canım bilmiyoruz ki İnan’ ki ben kimyagerim laboratuvar da çalıştım bi kaç değer anlarım ama bınu pek bilmem fakat bu baya yüksek çıkmış gibiKızlar bişey sorucam adetin 7.gunundrym e2 testi istedi doktorum, 43-211 arası normal değer benimki 328 dhaa önce de yüksek çıktığında doktorum biz zaten yüksek olmasıni istiyoruz demişti o zaman 250 gibi bir rakamdi klomen kullanıyodum. İnternetten baktım yüksek olmasi yumurtaların kötü durumda olduğu anlamina geliyormuş bu konuda bilgisi olan var mı?
çok iyi yapmışsın canım dinleerek :)Çok iyi yapmışsın , manevi kısmı daha önemli zaten. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
Aşılamadan önce hiçbişeye dikkat etmedim, aşılama günü aşılama olduktan donra yarım saat ayaklarım yukarda uzandım yarım saat kadar, eve geldim sadece yattım, ertesi gün de dinlendim, sonrasında yavaş yavaş normal hayata söndüm. Ağır hiç bi iş yapmıyom, ani hareketlerden kaçınıyorum. Aşılamadan sonra 2 gün banyo yapmadım. Onun dışında işe gidip geliyom, akşamları genelde dinlenip uzanıyom, temizlik falan yapmıyorum.
e2 testi niçin yapılıyor ? ben hiç yaptırmadım sanırım yada nrmal çıktı hiç bişey demedi doktor bilmyorumKızlar bişey sorucam adetin 7.gunundrym e2 testi istedi doktorum, 43-211 arası normal değer benimki 328 dhaa önce de yüksek çıktığında doktorum biz zaten yüksek olmasıni istiyoruz demişti o zaman 250 gibi bir rakamdi klomen kullanıyodum. İnternetten baktım yüksek olmasi yumurtaların kötü durumda olduğu anlamina geliyormuş bu konuda bilgisi olan var mı?
Ne zaman oldu aşılaman tarih olarak ? Bugün ne çıkarsa çıksın inanma pozitifse çatlatma iğnesi yüzünden büyük ihtimal negatifse zaten daha çok erkenIi aksamlar bnde yeniyim burda arkadaslar. 6.gundym asilamann bugun idrar testi yaptm ne kdr dogrudur sizce
haaaaa yumurta büyümesiprogestron değil mi ? benim ymurtalar hiiç büyümüyor kii hep 1,75 sonuç.. bu uş mu e2 ? hiç klomen kullanmadım doktor hemen iğne ile büyütüp çatlatalm dedi...E2 testi yumurtalarin buyumesi oluyo ne kadar cok yuksek cikarsa o kadar iyi diye biliyorum seninkide cok iyi insallah tutar canim hepimiz istedigimize kavusuruz rabbim hayirlisini versin hepimize
Ne zaman oldu aşılaman tarih olarak ? Bugün ne çıkarsa çıksın inanma pozitifse çatlatma iğnesi yüzünden büyük ihtimal negatifse zaten daha çok erken
Ne zaman oldu aşılaman tarih olarak ? Bugün ne çıkarsa çıksın inanma pozitifse çatlatma iğnesi yüzünden büyük ihtimal negatifse zaten daha çok erken[/
Aşılama mrym de bizimle aynı gün yaptırmış :) sevdicek93.
Ne zaman oldu aşılaman tarih olarak ? Bugün ne çıkarsa çıksın inanma pozitifse çatlatma iğnesi yüzünden büyük ihtimal negatifse zaten daha çok erken
Merhaba canım sonunda asilamasini benim gibi olanı buldum2 ocak aşılama tarihım benim de .inşallah bebislerimizi kucaklarizBen sadece klomen ve çatlama iğnesi kullandım
15 ocak derken nasıl ben anlamadım ? Sonuç mu belli okacak 15 ocakta.15 ocak .pozitif cikti bugunidrar testi. Catlatma ignesi gecen hafta cumaydi. Karnim cok sis 2 gundurde kasik agrm var ayakta olunca dik duramiyrm. Goguslermde hassasdi bugun de hassaslasti degilmiyr bile
Hepimiz beklemedeyiz canım sağlıklı sonuç için bekle bence yükleyebilirsen testini atar mısın buraya15 ocak .pozitif cikti bugunidrar testi. Catlatma ignesi gecen hafta cumaydi. Karnim cok sis 2 gundurde kasik agrm var ayakta olunca dik duramiyrm. Goguslermde hassasdi bugun de hassaslasti degilmiyr bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?