Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah canım benim yorumları tek tek okudum herkesin belirtisi aynı sanki herkesin tutmuş gibi inşallah tutmuştur..
Sürekli düşünmeyin. Stres çok etkiliyor...
Ay inşallah canım bende yorumlarla kafayı yiyeceğim az kaldı :) inşallah tutmuştur dilin dua olsun inşallah

Kızlar bişey sorucam adetin 7.gunundrym e2 testi istedi doktorum, 43-211 arası normal değer benimki 328 dhaa önce de yüksek çıktığında doktorum biz zaten yüksek olmasıni istiyoruz demişti o zaman 250 gibi bir rakamdi klomen kullanıyodum. İnternetten baktım yüksek olmasi yumurtaların kötü durumda olduğu anlamina geliyormuş bu konuda bilgisi olan var mı?

Canım bilmiyoruz ki İnan’ ki ben kimyagerim laboratuvar da çalıştım bi kaç değer anlarım ama bınu pek bilmem fakat bu baya yüksek çıkmış gibi

çok iyi yapmışsın canım dinleerek :)
e2 testi niçin yapılıyor ? ben hiç yaptırmadım sanırım yada nrmal çıktı hiç bişey demedi doktor bilmyorum

E2 testi yumurtalarin buyumesi oluyo ne kadar cok yuksek cikarsa o kadar iyi diye biliyorum seninkide cok iyi insallah tutar canim hepimiz istedigimize kavusuruz rabbim hayirlisini versin hepimize

Ii aksamlar bnde yeniyim burda arkadaslar. 6.gundym asilamann bugun idrar testi yaptm ne kdr dogrudur sizce
Ne zaman oldu aşılaman tarih olarak ? Bugün ne çıkarsa çıksın inanma pozitifse çatlatma iğnesi yüzünden büyük ihtimal negatifse zaten daha çok erken

E2 testi yumurtalarin buyumesi oluyo ne kadar cok yuksek cikarsa o kadar iyi diye biliyorum seninkide cok iyi insallah tutar canim hepimiz istedigimize kavusuruz rabbim hayirlisini versin hepimize
haaaaa yumurta büyümesiprogestron değil mi ? benim ymurtalar hiiç büyümüyor kii hep 1,75 sonuç.. bu uş mu e2 ? hiç klomen kullanmadım doktor hemen iğne ile büyütüp çatlatalm dedi...

Ben bi kac yerde okumustum benim ki 44.48 di merak etmistim adetin 2.gunu yapilan testte bu cikti ama okudugum kadariyla buda yumurtanin buyumesiyle alakali

15 ocak .pozitif cikti bugunidrar testi. Catlatma ignesi gecen hafta cumaydi. Karnim cok sis 2 gundurde kasik agrm var ayakta olunca dik duramiyrm. Goguslermde hassasdi bugun de hassaslasti degilmiyr bile
Ne zaman oldu aşılaman tarih olarak ? Bugün ne çıkarsa çıksın inanma pozitifse çatlatma iğnesi yüzünden büyük ihtimal negatifse zaten daha çok erken

15 ocak .pozitif cikti bugunidrar testi. Catlatma ignesi gecen hafta cumaydi. Karnim cok sis 2 gundurde kasik agrm var ayakta olunca dik duramiyrm. Goguslermde hassasdi bugun de hassaslasti degilmiyr bile
15 ocak derken nasıl ben anlamadım ? Sonuç mu belli okacak 15 ocakta.

Hepimiz beklemedeyiz canım sağlıklı sonuç için bekle bence yükleyebilirsen testini atar mısın buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…