- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
- Konu Sahibi Benbirdost
-
24 yaşındayım canım kaç yıllık evlisin24 ünde 30uma giricem sen
2.5 yıllık .7 aylık evliyken hamile kaldım 11 haftalik iken düşük yaptım .6 ay bekleme sürecine geçtim. Vücudum düzelsin diye .sonra 9 ay boyunca denedik olmayınca doktor fazla sizi beklemeden asilama yapalım dedi tabi bunu öncesinde hsg si falani var .en sonunda buna karar kildik24 yaşındayım canım kaç yıllık evlisin
Anladım canım kolay degil yaşadıklarımız allahım bu tedaviden başka tedavi denetmez inşallah bu son olur2.5 yıllık .7 aylık evliyken hamile kaldım 11 haftalik iken düşük yaptım .6 ay bekleme sürecine geçtim. Vücudum düzelsin diye .sonra 9 ay boyunca denedik olmayınca doktor fazla sizi beklemeden asilama yapalım dedi tabi bunu öncesinde hsg si falani var .en sonunda buna karar kildik
Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese evlat versin. Bizlere de en yakın zamanda verir inşallah. Canım sana sorim de doktor sana progesteron hormonuna baktirmani istemisti. Asilamadan 1 hafta sonra. Ya da ilaç tedavisi verdi miAnladım canım kolay degil yaşadıklarımız allahım bu tedaviden başka tedavi denetmez inşallah bu son olur
Insallah canim ya seninde az kalmis ogrenmeneMerhaba canım sonunda asilamasini benim gibi olanı buldum2 ocak aşılama tarihım benim de .inşallah bebislerimizi kucaklariz
Evet canım salı günü bhgc yaptircam ama çarşamba Belli olur.senden de doktor progesteron hormonuna asilamadan sonra baktirmani istedi mi.Insallah canim ya seninde az kalmis ogrenmene
Anladim canım benimkiyle aynı tedaviyle aşılama yaptırdığın için sordum.sağolasın cevapladigin içinHayr benden bsey lstemedi valla
Inşallah canım .ya bu arada normal takvime göre benim ayin 15 inde adet olmam lazım ama bu asilamada 14. Gün ayin 16 sına denk.geldiği için doktor o gün bhgc ye baktirmami istedi.bu sence normal mi valla kafam bazen basmiyor. Hesabım hesabını yapıyoruz. Bilgisi olan varsa cevap da verebilirBende sali gunu yapmayi dusunuyorum tabi adet olmazsam insallah
Hayır canım istemedi benden sadece bende yumurta direnci olduğu için ona bi ilaç ve Protestan hap kullanıyorum gümde 1 defa .. diyorum ya ben test ne zaman yapacağım diye sormayı bile unutmuşum .. çıkarken başka bi hemşireye sordum o da bildigin saçmaladı ama her yerde 14 gün diyorAmin canım inşallah. Allah isteyen herkese evlat versin. Bizlere de en yakın zamanda verir inşallah. Canım sana sorim de doktor sana progesteron hormonuna baktirmani istemisti. Asilamadan 1 hafta sonra. Ya da ilaç tedavisi verdi mi
Hadi hayırlısı canım benim batmam azaldı ama gün içinde artıyor .. Benim göğüs hassasiyeti fazlalaştı. Dün Rüyamda pirinç gördüm o da gören kişinin ikiz çocuğu olacağına işaretmiş inşallah allahım nasip etsin :) ben yumurtalar dirençli olduğu için glukofen içiyorum canım hamile kalsam bile devam edecekmişim ona 3 ay bi De işte Protestan hap kullanıyorumSevdicek93 benim de başladı batmalar hafif hafif, kasık ağrılarım durdu, ama hafif batma şeklinde bişeyler oluyor, göğüs hassasitetim de dün hafiften başladı bugün iyice arttı, dokunduğumda çok acıyor. Bu arada aşılamadan sonra sana ilaç verdi mi doktor. Ben sabah akşam estrofem içiyom, bi de sabah akşam jel uyguluyom.
Canım ben de tam bilmiyorum ama hormon mu ne öyle bişey oluyor gheralde yumurtalarla alakalı dün doktorumaulasip soramadım pazartesiye kaldiçok iyi yapmışsın canım dinleerek :)
e2 testi niçin yapılıyor ? ben hiç yaptırmadım sanırım yada nrmal çıktı hiç bişey demedi doktor bilmyorum
Canım daha önce 250 gibi biseydi doktora dedim normalden yüksek çıkmış sıkıntı mı var diye yok biz zaten yüksek olmasıni istiyoruz demişti ama bu seferki daha da yüksek adetin 7.gunu her iki tarafta 9-10 mm toplam 4 yumurta varmış inşallah dediğin gibi olur stresten olucez artık bu de idrar yolu enfeksiyonu oldum ona da canım sıkılıyorE2 testi yumurtalarin buyumesi oluyo ne kadar cok yuksek cikarsa o kadar iyi diye biliyorum seninkide cok iyi insallah tutar canim hepimiz istedigimize kavusuruz rabbim hayirlisini versin hepimize
Canım testin adetin kaçıncı günü yapıldığı ile de alakası var belli dönemlerde düşük belli dönemlerde yüksek çıkıyor sanirimBen bi kac yerde okumustum benim ki 44.48 di merak etmistim adetin 2.gunu yapilan testte bu cikti ama okudugum kadariyla buda yumurtanin buyumesiyle alakali
Benim belirtile senden 1 gün geriden geliyor :) sen de ne olduysa 1 gün sonra ben de olmaya başlıyor :) test i de senden 1 gün sonra mı yapsam neHadi hayırlısı canım benim batmam azaldı ama gün içinde artıyor .. Benim göğüs hassasiyeti fazlalaştı. Dün Rüyamda pirinç gördüm o da gören kişinin ikiz çocuğu olacağına işaretmiş inşallah allahım nasip etsin :) ben yumurtalar dirençli olduğu için glukofen içiyorum canım hamile kalsam bile devam edecekmişim ona 3 ay bi De işte Protestan hap kullanıyorum
Benim belirtile senden 1 gün geriden geliyor :) sen de ne olduysa 1 gün sonra ben de olmaya başlıyor :) test i de senden 1 gün sonra mı yapsam neProtestan hapı ne için. Benim ilaçla jel tutunmayı kolaylaştırmak içinmiş, ay o jelin uygulaması da ne gıcık :))) her sabah akşam sokuyom çubuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?