- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Sanırım 5 Ocak demek istemiş15 ocak derken nasıl ben anlamadım ? Sonuç mu belli okacak 15 ocakta.
Ben de sadece klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama oldum :)Merhaba canım sonunda asilamasini benim gibi olanı buldum2 ocak aşılama tarihım benim de .inşallah bebislerimizi kucaklariz
Sende mi klomenle oldun canımBen de sadece klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama oldum :)
Ooo yine yalnız değilim neler hissediyorsun canım ya .asilamadan sonra ilaç kullandin mi doktorum bana birsey vermicem dedi.genellikle vajinal jel verdi gittiğim hastanedeki diğer aşılama yapan arkadaşlara.ama onlarin yumurtaları iğne ile buyutuldu. Doktorum 1 hafta sonra progesteron hormonu tahlili yaptirmami istedi.sende yaptirdin miBen de sadece klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama oldum :)
Bu arada canım ali acar doktorum demişsin. Ablamin doğum doktoru o.Meram tıpta çalışırken ona muayene oluyordu. Fakat şimdi klinik açmış galiba.ben 2.5 yıldır evliyim. Ablam illa bu doktoru bul mail at.falan demişti. Bir türlü bulamamistim. Çok iyi doktor olduğunu biliyorum. Inşallah sana da yardımcı olurSende mi klomenle oldun canım
Evet 7 ocak ilk kez giriyrm burayada . Nasil yukleniyorSanırım 5 Ocak demek istemiş
Konyalı Mısın canım evet ben özel muayenehanesine gidiyorum .. Allah razı olsun ondan Allah başımızdan eksik etmesin mükemmel bi insan .. dünyada tek ; anne karnındaki bebeği ameliyat etti tarihe geçtiBu arada canım ali acar doktorum demişsin. Ablamin doğum doktoru o.Meram tıpta çalışırken ona muayene oluyordu. Fakat şimdi klinik açmış galiba.ben 2.5 yıldır evliyim. Ablam illa bu doktoru bul mail at.falan demişti. Bir türlü bulamamistim. Çok iyi doktor olduğunu biliyorum. Inşallah sana da yardımcı olur
Sen bizden bi gün sonrasın canım , nehira ve ben 6 Ocak’ta yaptırdık kaç yumurtan oldu senin ? Daha çok erken test içinEvet 7 ocak ilk kez giriyrm burayada . Nasil yukleniyor
Ayy geçen haberlere çıkan doktor o muydu yoksa haberi tam dinlemedim. Konyalindegilim ama iyi bilirim ablam oturuyor 20.senedir .gidip geliyorum. Şuan istanbulda oturuyorum.doktor için ablam da öyle diyorduKonyalı Mısın canım evet ben özel muayenehanesine gidiyorum .. Allah razı olsun ondan Allah başımızdan eksik etmesin mükemmel bi insan .. dünyada tek ; anne karnındaki bebeği ameliyat etti tarihe geçti
Evet 7 ocak ilk kez giriyrm burayada . Nasil yukleniyor
2 yumurtam olustu sağda 23 ve 19 mSen bizden bi gün sonrasın canım , nehira ve ben 6 Ocak’ta yaptırdık kaç yumurtan oldu senin ? Daha çok erken test için
Bu arada meslektasiz ama ben görevimi icra etmiyorum.Ayy geçen haberlere çıkan doktor o muydu yoksa haberi tam dinlemedim. Konyalindegilim ama iyi bilirim ablam oturuyor 20.senedir .gidip geliyorum. Şuan istanbulda oturuyorum.doktor için ablam da öyle diyordu
Evet canım nokta atışı yapan bi adam işine de çok sadık başı çok kalabalık zaten normal gebelik takibi falan yapmaz adam aşmış onları artık .. nerede oturuyor ablanAyy geçen haberlere çıkan doktor o muydu yoksa haberi tam dinlemedim. Konyalindegilim ama iyi bilirim ablam oturuyor 20.senedir .gidip geliyorum. Şuan istanbulda oturuyorum.doktor için ablam da öyle diyordu
Ne yazık ki bende :)Bu arada meslektasiz ama ben görevimi icra etmiyorum.
İyi canım güzel hepimiz hamile haberlerini vereceğiz inşallah2 yumurtam olustu sağda 23 ve 19 m
Ablam Selçuklu Toki de oturuyor. Aynen kader arkadasiyiz. sen Nerede otuyorsunNe yazık ki bende :)
InsaAllah . Rabbim kucağimizi bos birakmasnİyi canım güzel hepimiz hamile haberlerini vereceğiz inşallah
Ben Çarşı tarafında canım merkezde . Kaç yaşındasınAblam Selçuklu Toki de oturuyor. Aynen kader arkadasiyiz. sen Nerede otuyorsun
Canım bak cevapla dedikten sonra dosya yükle diye bi yer var testi oradan atabilirsin .. amin canım aminInsaAllah . Rabbim kucağimizi bos birakmasn
24 ünde 30uma giricem senBen Çarşı tarafında canım merkezde . Kaç yaşındasın
Canım bak cevapla dedikten sonra dosya yükle diye bi yer var testi oradan atabilirsin .. amin canım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?