Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de sadece klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama oldum :)
Ooo yine yalnız değilim neler hissediyorsun canım ya .asilamadan sonra ilaç kullandin mi doktorum bana birsey vermicem dedi.genellikle vajinal jel verdi gittiğim hastanedeki diğer aşılama yapan arkadaşlara.ama onlarin yumurtaları iğne ile buyutuldu. Doktorum 1 hafta sonra progesteron hormonu tahlili yaptirmami istedi.sende yaptirdin mi

Sende mi klomenle oldun canım
Bu arada canım ali acar doktorum demişsin. Ablamin doğum doktoru o.Meram tıpta çalışırken ona muayene oluyordu. Fakat şimdi klinik açmış galiba.ben 2.5 yıldır evliyim. Ablam illa bu doktoru bul mail at.falan demişti. Bir türlü bulamamistim. Çok iyi doktor olduğunu biliyorum. Inşallah sana da yardımcı olur

Konyalı Mısın canım evet ben özel muayenehanesine gidiyorum .. Allah razı olsun ondan Allah başımızdan eksik etmesin mükemmel bi insan .. dünyada tek ; anne karnındaki bebeği ameliyat etti tarihe geçti

Konyalı Mısın canım evet ben özel muayenehanesine gidiyorum .. Allah razı olsun ondan Allah başımızdan eksik etmesin mükemmel bi insan .. dünyada tek ; anne karnındaki bebeği ameliyat etti tarihe geçti
Ayy geçen haberlere çıkan doktor o muydu yoksa haberi tam dinlemedim. Konyalindegilim ama iyi bilirim ablam oturuyor 20.senedir .gidip geliyorum. Şuan istanbulda oturuyorum.doktor için ablam da öyle diyordu

Ayy geçen haberlere çıkan doktor o muydu yoksa haberi tam dinlemedim. Konyalindegilim ama iyi bilirim ablam oturuyor 20.senedir .gidip geliyorum. Şuan istanbulda oturuyorum.doktor için ablam da öyle diyordu
Bu arada meslektasiz ama ben görevimi icra etmiyorum.

Evet canım nokta atışı yapan bi adam işine de çok sadık başı çok kalabalık zaten normal gebelik takibi falan yapmaz adam aşmış onları artık .. nerede oturuyor ablan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…