Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayın 5 inde yapmayı düşünüyorum canım yani adetime 2 gün varken. Ayrica Çatlatma iğnesinin 15inci günü oluyor insallah guzel haberler verebiliriz. Sen ne zaman yapmayi dusunuyosun ? aysefeytum
Bende öyle canim doktor 15 gün sonra dedi ama o kadar sabredemem diye düşünüyorum. Bakalım bi 10 gün geçsin de.bu sayfada bi arkadas 11.gün hamile olduğunu öğrendi mesela..

Herkesinki Farklı oluyor arkadaşım okuduklarından anlamışsımdır zaten daha kişisel sorular sorarsan yardım edelim
Canim bnde polikistik ower esimdede varkusel var. Dewlet hastanesine gdp geliyorum dewlette asilarin fiyati nekdr oluyo. Valla biktim artik. Dort yil bitmk uzre esim calisiyor ssk karsilarmi ilk denemede tutar ins tek carem bu adetimu bekliyorum

B
Canim bnde polikistik ower esimdede varkusel var. Dewlet hastanesine gdp geliyorum dewlette asilarin fiyati nekdr oluyo. Valla biktim artik. Dort yil bitmk uzre esim calisiyor ssk karsilarmi ilk denemede tutar ins tek carem bu adetimu bekliyorum
bem devlette ne kadar olduğunu bilmiyorum canım inşallah tutar

Bugün benim aşırı midem ekşiyor hatta çıkaracaktım neredeyse reflü oldu galiba
Canım nasılsın belirtin var mı benim hiç belirtim yok.çatlatma ignemin 10.gunu asilamamin 9. Gunu test yapasim var ama iğne etkisiyle pozitif cikacagini biliyorum ama gün azaldıkça insan kendini tutamiyo :)

Canım nasılsın belirtin var mı benim hiç belirtim yok.çatlatma ignemin 10.gunu asilamamin 9. Gunu test yapasim var ama iğne etkisiyle pozitif cikacagini biliyorum ama gün azaldıkça insan kendini tutamiyo :)
Çarşambaya kadar sabret, kendine bi tarih belirle o güne şartlan yoksa gün azaldıkça insan çatlıyor :) çok iyi biliyom o duyguyu :)) 10 gün bekledim de 10. günden sonrasını beklerken manyaklaşmıştım :) sen bize güzel haber vereceksin amin

Kizlar bugun test yaptirdim sonuc pozitif 23.64 cikti test sonucum adet oncesi yaptirdim
Allah hepimizin kucagini doldursun insallah
Canım nasılsın testini tekrarladın mi benim asilamamin 9. Günü sen erken ogrenmistin ben de test yapsam mı diye düşünüyorum

Valla hiç sorma ya hiç gün saymiyodum gün yaklaştıkça insan kafayı yiyo :) hiç belirtim de yok şu günler geçse de ogrensek sonucu senin ikinci aşılama tarihin belli mi canim

Valla hiç sorma ya hiç gün saymiyodum gün yaklaştıkça insan kafayı yiyo :) hiç belirtim de yok şu günler geçse de ogrensek sonucu senin ikinci aşılama tarihin belli mi canim
Ben kist için ilaç verdi onu kullanıyom , bi dahaki adet oluşum kadar kullncam yani 16-17 şubata kadar. Sonrasında iğnelere geçecez arksından 2. Aşılama olack inşallh , o da şubatın sonlarına denk gelecek işte

Ben de olmazsa ikinciyi yaptiricam heralde bı arkadaş yazmıştı ya buraya 2. 3. De şans daha çok artıyor diye o etkiledi sanırım beni benim de Şubat'ın ortaları olabilir ama inşallah gerek kalmaz tabi

Dünden beri mide yanması aşırı halsizlik gaz ve krampları devam ediyor yataktan cikamadim bugün hic agliyorum arada elim kolum tutmuyor sanki üşüttümmü belirtimi bunlar bilmiyorum bnde pzt yi bekliyorum

Sogan kiste cok iyi gelior da cnm.bn yaptigimda ilk aydaki adetimde kustum kndimi duwarlara vurcaktim. Cok agrili sancili adetim.olmusyu
Bide bn cok ictim knm sulanmisti adetim cok gldi.

Sogan kiste cok iyi gelior da cnm.bn yaptigimda ilk aydaki adetimde kustum kndimi duwarlara vurcaktim. Cok agrili sancili adetim.olmusyu
Bide bn cok ictim knm sulanmisti adetim cok gldi.
Uzun yapmayacam 7 gün bi yapcam, bakalım bi yan etki yapacak mı vücudumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…