- 4 Temmuz 2012
- 48
- 43
- 88
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Kendiliğimden kalamam, kist için doğum kontrol hapı verdiBelki kendiliğinden hamile kalırsın canım bu ay
Hayırlı olsun darısı bizlere inşallah, amin. Erken yapttırmışsın testi , demekki olduktan sonra erken de olsa çıkıyor. Kaçıncı aşılamandı, aşılamadan önce dikkat ettiğin bişeyler oldu mu, neden aşılama gereği duyulmuştu, aşılamadan sonra hamilelik belirtisi yaşadın mı? Bilgi verirsen bize de faydası olur :)Kizlar bugun test yaptirdim sonuc pozitif 23.64 cikti test sonucum adet oncesi yaptirdim
Allah hepimizin kucagini doldursun insallah
Benim de geçen ay klomenle 5 ti bu ay iğneyle 6 yumurtam oluştu ama hiç umudum yok ya bugün 8. Gün hiç belirti yokKızlar kontrolden geldim 5 yumurtam oluşmuş maşallah maşallah Cumartesi ikinci aşılama olacak inşallah
11.gununde mi pozitif çıktı canım inşallah iğne etkisi değildir değerin yukselirSagol canim
Ilk asilamamdi
2 bucuk yildir olmuyodu esimin morfolojosi ikk testte 0 cikti benim amh 1.25 cikti cok dr gittim biri hic bisey yok dedi biri rezervin dusuk menapoza giriyosun dedi biri troit testtini bu zamana kadar yapmamislar ondan olmuyodur dedi biri hemen tup bebek dedi sonunda troidi dusurdum bi dr gittim esimin morfolojisi 3 cikti bi sorun yok ama 2 sene beklemissiniz artik beklemeuin dedi asilamaya karar verdik gonal f kullandin 75 unite ovitrelle yaptim 15 ocakta asilama oldum benim adet belirtilerim olmaz normalde ama adet olacakmisim gibiyim agrilarim var gogsum sizliyo gazim var dedim bi test yapim 1 haftador test yapiyorum son bi kez daha yapim defim cift cikti aksam kan tahlili yaptirdim 23. 64 cikti
Sonuc pozitif Allah isteyen herkese bersin insallah
Bu arada yasim 30
Hoşgeldin bende benzer durumlardayım yalnız değilsin 19 ocakta oldu benim aşılamada beklemedeyizMerhabalar
Güncel bir sayfa olmasına çok sevindim ...
Benim de ilk aşılamam 18 ocak 2018 de yapıldı. Bende sizler gibi heycanla beklemedeyim.
Yaşım 36 olunca doktorumuz zaman kaybetmeyelim dedi ve direkt aşılama yapmak istedi. ..
Eşimin Sperm sayısı normal fakat hızı biraz azmış ama normal yolla da olabilir büyük bir engel değil bu dedi...
Benim adet düzenin yumurta gelişimim normal fakat çatlama olmuyormuş onun için çatlatma iğnesi kullandım. Ve olasılığı arttırmak için daha çok yumurta elde edebilmek için femara adında bir ilaç kullandım...8 tane yumurta oluştu 18 ila 25 mm arasında..
Bende herhangi bir ağrı sızı belirti şimdilik hiç olmadı ... inşallah herşey Güzel olur
Iğne etkisi 10.gün 20 üzeri çıkmaz canım bn çok denedim11.gununde mi pozitif çıktı canım inşallah iğne etkisi değildir değerin yukselir
Aynı gün olmusuz canım benim de hiç bı belirtim yok 6 yumurtam vardı hiç umudum yok yaMerhabalar
Güncel bir sayfa olmasına çok sevindim ...
Benim de ilk aşılamam 18 ocak 2018 de yapıldı. Bende sizler gibi heycanla beklemedeyim.
Yaşım 36 olunca doktorumuz zaman kaybetmeyelim dedi ve direkt aşılama yapmak istedi. ..
Eşimin Sperm sayısı normal fakat hızı biraz azmış ama normal yolla da olabilir büyük bir engel değil bu dedi...
Benim adet düzenin yumurta gelişimim normal fakat çatlama olmuyormuş onun için çatlatma iğnesi kullandım. Ve olasılığı arttırmak için daha çok yumurta elde edebilmek için femara adında bir ilaç kullandım...8 tane yumurta oluştu 18 ila 25 mm arasında..
Bende herhangi bir ağrı sızı belirti şimdilik hiç olmadı ... inşallah herşey Güzel olur
Belirti derken canım aşılama oldun muBenim de geçen ay klomenle 5 ti bu ay iğneyle 6 yumurtam oluştu ama hiç umudum yok ya bugün 8. Gün hiç belirti yok
İnşallah öyledir canım pozitif haberleri bize umut oluyor ben 11. Gün yapmıştım 11 kusur çıkmıştı 10. Gün yaptirsam daha yüksek çıkardı yavaş yavaş düştüğü için Allah'ım bizlere de nasip etsin bu ayIğne etkisi 10.gün 20 üzeri çıkmaz canım bn çok denedim
8. Günüm canım 18 inde oldumBelirti derken canım aşılama oldun mu
Canım benim çok belirtim vardı fakat olmadı belirtiye takılma bence8. Günüm canım 18 inde oldum
Canım benim çok belirtim vardı fakat olmadı belirtiye takılma bence
Canım kanda da cikiyo ben 11.gun yaptırdım 11 kusur çıktı 12. Gün 7 kusur çıktı sonra neg. İnşallah seninki bizimki gibi değildir Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı da bizlere olur insallahkanda etkisini göstermiyo catlatma iğnesi idrarda gösteriyo doktorumu aradım tebrik ettin :) darısı sızın basınıza ınsallah kızlar
İlk olduğu için midir nedir çok şaşkın ne yapacağını bilmez durumdayım... bende çok umutlu değilim doktor artık açık kapı olsun diye mi söyledi bilmiyorum ama ilk üç ay çok yüksek beklentiniz olmasın dedi... İlk ay %10-12 ikinci ay %25-30 anca 3. Ayda %50 civarında şansınız yükselerek artar dedi...Aynı gün olmusuz canım benim de hiç bı belirtim yok 6 yumurtam vardı hiç umudum yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?