- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Benim eşim yapsın ikinciyi de dedi doktor söylerse karşı çıkma dedi gerçekten doktorum da hemen ikinci aşılama dedi en umutlu hastamdın dedi inşallah bu ay olur sende belirtilere takılıp üzme canım kendini herkesin aşılamadan sonra yaşadıkları farkediyorEvet canım hatırlıyorum seni nehirayla hep aynı belirtilerinz vardı inşallah ikinci de tutar bu ay olmazsa eşim ikinciye sıcak bakmiyo napicam bilmiyorum
İnşallah canım ya benim de ilk aşılama ama eşim ikinciyi yaptirmayalim şans dusukmus diyo tüp bebek istiyorum ama küçük yerde yaşıyorum bulunduğum yerde yapan yer yok tüp bebek tedavisinde sürekli hastaneye gidiyorsun sanırım çalıştığım için onu da yapamam bilmiyorm n'olacak ya doktorumuz degistiricem bu ay da olmazsa aynı doktora 5. Ay deneyisimİlk olduğu için midir nedir çok şaşkın ne yapacağını bilmez durumdayım... bende çok umutlu değilim doktor artık açık kapı olsun diye mi söyledi bilmiyorum ama ilk üç ay çok yüksek beklentiniz olmasın dedi... İlk ay %10-12 ikinci ay %25-30 anca 3. Ayda %50 civarında şansınız yükselerek artar dedi...
Günlerin hep birbirine yakın olması çok güzel :)
Yazılanların tamamını da okudum gönlüm biraz rahatladı. .. Rabbim büyük, hayalini kurduruyorsa gerçeğini de zamanı gelince nasip eder inşallah. ..
İnşallah bu ay guzel haberlerle güldürür yüzünü Allah bakalım 6 günüm kaldı eşim ikna olursa ikinciyi baska doktorda yaptiririmBenim eşim yapsın ikinciyi de dedi doktor söylerse karşı çıkma dedi gerçekten doktorum da hemen ikinci aşılama dedi en umutlu hastamdın dedi inşallah bu ay olur sende belirtilere takılıp üzme canım kendini herkesin aşılamadan sonra yaşadıkları farkediyor
Canım daha erken değil mi test için belki birkaç güne pozitif olur15 OCAK AŞILAMA SONUCUM NEGATİFF...
RABBİM KİMSENİN KUCğını boş bırakmasın...
Ayy süpeer Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)Kizlar bugun test yaptirdim sonuc pozitif 23.64 cikti test sonucum adet oncesi yaptirdim
Allah hepimizin kucagini doldursun insallah
Ay canım benim Amin hepimizin yüzü Güler inşallah .. yaptır canım zaman kaybetmeİnşallah bu ay guzel haberlerle güldürür yüzünü Allah bakalım 6 günüm kaldı eşim ikna olursa ikinciyi baska doktorda yaptiririm
İnşallah bu ay guzel haberlerle güldürür yüzünü Allah bakalım 6 günüm kaldı eşim ikna olursa ikinciyi baska doktorda yaptiririm
Elimde değil ya 3 kez klomen sonra rahim filmi ki rahim filminden sonra 3 ay şans yüksek dediler iki ay boş geçti rahim filminin üçüncü ayında aşılama oldu artık bıkkınlık geldi çevre baskısı ayrı sıkıntı zatenCanim umutlu ol biraz belki bu ay hamile olursun çok dua et strese de gerek kalmaz böylece
Zor biliyorum ama annelik yaratan dan bir lütuf güçlü olamazsak buna mazhar olamayız zaten..teslim olmak duaya ve sabıra devam etmek lazım bu sözler belki vesiledir seni rahatsız etmek istemem genel yazıyorum ama nolur umutlu olElimde değil ya 3 kez klomen sonra rahim filmi ki rahim filminden sonra 3 ay şans yüksek dediler iki ay boş geçti rahim filminin üçüncü ayında aşılama oldu artık bıkkınlık geldi çevre baskısı ayrı sıkıntı zaten
Slm canım benim de 22 ocak birlikte gün sayariz inşallahMerhaba arkadaslar bende ilk asilamami 22 ocakta oldum insallah hepimiz guzel haberler veririz bu ay benide araniza alirsaniz cok sevinirim :)
Bizim doktor aksine her ay biraz daha şansınız yükselir diyor ... inşallah gerek kalmaz ama olmazsa eşin 2. ye sıcak bakar inşallah çok çabuk vazgeçmemek gerek ...İnşallah canım ya benim de ilk aşılama ama eşim ikinciyi yaptirmayalim şans dusukmus diyo tüp bebek istiyorum ama küçük yerde yaşıyorum bulunduğum yerde yapan yer yok tüp bebek tedavisinde sürekli hastaneye gidiyorsun sanırım çalıştığım için onu da yapamam bilmiyorm n'olacak ya doktorumuz degistiricem bu ay da olmazsa aynı doktora 5. Ay deneyisim
DOKTOR YAPTIR DEDİ HCG 1,26Canım daha erken değil mi test için belki birkaç güne pozitif olur
Aaa oyle mi ne güzell inşallah canımSlm canım benim de 22 ocak birlikte gün sayariz inşallah
Benim ikinci canım. Günler geçmiyor sankiAaa oyle mi ne güzell inşallah canımilk aşilaman mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?