Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım hatırlıyorum seni nehirayla hep aynı belirtilerinz vardı inşallah ikinci de tutar bu ay olmazsa eşim ikinciye sıcak bakmiyo napicam bilmiyorum
Benim eşim yapsın ikinciyi de dedi doktor söylerse karşı çıkma dedi gerçekten doktorum da hemen ikinci aşılama dedi en umutlu hastamdın dedi inşallah bu ay olur sende belirtilere takılıp üzme canım kendini herkesin aşılamadan sonra yaşadıkları farkediyor

İnşallah canım ya benim de ilk aşılama ama eşim ikinciyi yaptirmayalim şans dusukmus diyo tüp bebek istiyorum ama küçük yerde yaşıyorum bulunduğum yerde yapan yer yok tüp bebek tedavisinde sürekli hastaneye gidiyorsun sanırım çalıştığım için onu da yapamam bilmiyorm n'olacak ya doktorumuz degistiricem bu ay da olmazsa aynı doktora 5. Ay deneyisim

İnşallah bu ay guzel haberlerle güldürür yüzünü Allah bakalım 6 günüm kaldı eşim ikna olursa ikinciyi baska doktorda yaptiririm

15 OCAK AŞILAMA SONUCUM NEGATİFF...
RABBİM KİMSENİN KUCğını boş bırakmasın...

Canim umutlu ol biraz belki bu ay hamile olursun çok dua et strese de gerek kalmaz böylece
Elimde değil ya 3 kez klomen sonra rahim filmi ki rahim filminden sonra 3 ay şans yüksek dediler iki ay boş geçti rahim filminin üçüncü ayında aşılama oldu artık bıkkınlık geldi çevre baskısı ayrı sıkıntı zaten

Zor biliyorum ama annelik yaratan dan bir lütuf güçlü olamazsak buna mazhar olamayız zaten..teslim olmak duaya ve sabıra devam etmek lazım bu sözler belki vesiledir seni rahatsız etmek istemem genel yazıyorum ama nolur umutlu ol

Bizim doktor aksine her ay biraz daha şansınız yükselir diyor ... inşallah gerek kalmaz ama olmazsa eşin 2. ye sıcak bakar inşallah çok çabuk vazgeçmemek gerek ...
Tüp Bebek için 3. Aşılamadan sonra geçilebiliyormuş sanırım... tüplerde sıkıntı yoksa tabi... dediğin gibi tüp bebek daha zorlu aşamalar ve zaman istiyor ... moralini yüksek tutmaya bak... nasip olunca 60 yaşında bile çocuk sahibi olunuyor artık.. siz daha gençsinizdir. .. Strese girip üzme kendini... moral herşeyde olduğu gibi bu tedavide de çok önemli...

Kizlar dewlet hastanesi calisan babanın ignesini cartunu curtunu karsiliyormu ben marastayim. Oldugum yer hastaneye uzak. Nasil tedawiye badlanio ne gerekli kida bi özet gecermisinz

Bu ay adet olursam igneye gecicem yasim 22 dun feceden beri yazlarinizin hepsini okudum. Bi umitlendim sormayin

Ayın 5 inde yapmayı düşünüyorum canım yani adetime 2 gün varken. Ayrica Çatlatma iğnesinin 15inci günü oluyor insallah guzel haberler verebiliriz. Sen ne zaman yapmayi dusunuyosun ? aysefeytum

Kizlar asilama hakkın da kisa ozer gecebilirmisiniz bu ay adet olursam dr asiya gecicez demisti. Nolur yardin edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…