- 11 Kasım 2015
- 552
- 366
- 103
- 28
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Ben cok ictim kistlerim.icin bi yan etki yapmadi bnde.ins sanada ypmazUzun yapmayacam 7 gün bi yapcam, bakalım bi yan etki yapacak mı vücudumda.
Evet canım gördüm bende o arkadaşı. Bende hic sabredeceğimi zannetmiyorum ama dogru sonuc icin en azindan 12.gun yapalim en erken diye dusunuyorumBende öyle canim doktor 15 gün sonra dedi ama o kadar sabredemem diye düşünüyorum. Bakalım bi 10 gün geçsin de.bu sayfada bi arkadas 11.gün hamile olduğunu öğrendi mesela..
Aynen canım öyle yapalim.ben bi daha ki pazartesi yi beklemeyi düşünüyorum. 14 gün oluyor tam..ay inşallah olur ya...Evet canım gördüm bende o arkadaşı. Bende hic sabredeceğimi zannetmiyorum ama dogru sonuc icin en azindan 12.gun yapalim en erken diye dusunuyorum
Olabilir, inşallah öyledir. Bekleyip görcez malesef insan neyin neden olduğunu bilemiyor bu dönemde, umarım yerleşmedir amin inşallahKızlar 13.günüm bugün.dün akşam kahverengi lekelenmem oldu çok ağladım adet oldum sandım...ama bugun gelen giden yok ara ara bel ağrısı var sadece..yerleşme kanaması mi yaşadım acaba
Hayırlısı olsun canım inşallah gerçekten çok zor bir süreçOlabilir, inşallah öyledir. Bekleyip görcez malesef insan neyin neden olduğunu bilemiyor bu dönemde, umarım yerleşmedir amin inşallah
Insallah canim yaaAynen canım öyle yapalim.ben bi daha ki pazartesi yi beklemeyi düşünüyorum. 14 gün oluyor tam..ay inşallah olur ya...
Peki sende hiç belirti varmı?
bana da bir yılı geçti canım valla çok haklısın allah yardımcımız olsun takmamak keşke elimizde olsa ben kendimi negatife hazırladım zaten gideceğimm doktoru bile seçtim değiştiricem doktorumu doçente gidicem bakalımCabim cok kafana takma rabbim ol derse olur bk bn uc yildir bkliyorum o cift cizgiyi okdr kafama taktimki gobegim vucudum bile kndini hamile zannedip gobek cikarmisyi. Kiz inanmican ama neb yersem kusup cikariyordum. Test ypmadim dedim kesunn gamileyim. Oda degilmis. Artik kafama bile takmiyorum.cunku giden senin bnm saqligimiz oluyo. Nasip kismet rabbimdentek istegim erken olucaka hayırlısı gec vericekse sabrini istyrm
Hakimmizda hayirli ins iyi hbrlerini vrrsin burdan. Gidecegin gun bellimibana da bir yılı geçti canım valla çok haklısın allah yardımcımız olsun takmamak keşke elimizde olsa ben kendimi negatife hazırladım zaten gideceğimm doktoru bile seçtim değiştiricem doktorumu doçente gidicem bakalım
Insallah canimBenim göğüslerim aşırı hassas iki üç gündür.ama bazen adet öncesi de oluyodu oyüzden bilemiyorum canım. İnşallah vardir
Test yaptın mı canmCanım nasılsın belirtin var mı benim hiç belirtim yok.çatlatma ignemin 10.gunu asilamamin 9. Gunu test yapasim var ama iğne etkisiyle pozitif cikacagini biliyorum ama gün azaldıkça insan kendini tutamiyo :)
2.asilamam benim polikistik over hastasiyim bide polip vardi ilk asilama yapildi tutmayinca polipi aldirdik 2. Yapildi busefer tuttu cok sukurKız sonuçları güncelliyom ya ben :) sen orayı görmüyon mu :) aramızda bi pozitif var çok şükür, acaba kaçıncı aşılamasıydı Betusnur' un bize bilgi verse biraz
Hayirli olsun rabbim kucana almayi nasip etsin insallh ayni zamanda hamile kaldikKızlaassssssrrrrr hamileyim hamileyim darısı hepinizin başjnssass
Benimde kanda oyle gozukuyo ama onlar adet bitiminden sayiyolar bence cunku benimde 8 ocakta oldu asilamaCanm kanda 4 haftalk yani adet bitiminde olmuş
Hayirli olsun rabbim kucana almayi nasip etsinKizlar bugun test yaptirdim sonuc pozitif 23.64 cikti test sonucum adet oncesi yaptirdim
Allah hepimizin kucagini doldursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?