Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar dua topiğinize katılmak isteyen beni etiketlenebilir mi (Hamile adayları veya hamile olanlar )

Bende öyle canim doktor 15 gün sonra dedi ama o kadar sabredemem diye düşünüyorum. Bakalım bi 10 gün geçsin de.bu sayfada bi arkadas 11.gün hamile olduğunu öğrendi mesela..
Evet canım gördüm bende o arkadaşı. Bende hic sabredeceğimi zannetmiyorum ama dogru sonuc icin en azindan 12.gun yapalim en erken diye dusunuyorum

Kızlar 13.günüm bugün.dün akşam kahverengi lekelenmem oldu çok ağladım adet oldum sandım...ama bugun gelen giden yok ara ara bel ağrısı var sadece..yerleşme kanaması mi yaşadım acaba

Evet canım gördüm bende o arkadaşı. Bende hic sabredeceğimi zannetmiyorum ama dogru sonuc icin en azindan 12.gun yapalim en erken diye dusunuyorum
Aynen canım öyle yapalim.ben bi daha ki pazartesi yi beklemeyi düşünüyorum. 14 gün oluyor tam..ay inşallah olur ya...
Peki sende hiç belirti varmı?

Kızlar 13.günüm bugün.dün akşam kahverengi lekelenmem oldu çok ağladım adet oldum sandım...ama bugun gelen giden yok ara ara bel ağrısı var sadece..yerleşme kanaması mi yaşadım acaba
Olabilir, inşallah öyledir. Bekleyip görcez malesef insan neyin neden olduğunu bilemiyor bu dönemde, umarım yerleşmedir amin inşallah

Aynen canım öyle yapalim.ben bi daha ki pazartesi yi beklemeyi düşünüyorum. 14 gün oluyor tam..ay inşallah olur ya...
Peki sende hiç belirti varmı?
Insallah canim yaa 1.5 senedir testler hep negatif hatta ben asilamanin ikinci gunu sirf merakimdan test yaptim nasil cikacak o cizgi diye Benim hic belirtim yok yaa acaba tutmadi mi diye dusunmuyor degilim sende varmi belirti

Benim göğüslerim aşırı hassas iki üç gündür.ama bazen adet öncesi de oluyodu oyüzden bilemiyorum canım. İnşallah vardir

kızlar ben dün akşam dayanamadım test yaptım iğnenin 10 aşılamanın 9. günüydü testim negatif çıktı malesef önceki iğnelerimde 13. gün bile iğne etkisiyle silik çizgi çıktığı olmuştu bu kez iğne etkisi çabuk geçmiş

Cabim cok kafana takma rabbim ol derse olur bk bn uc yildir bkliyorum o cift cizgiyi okdr kafama taktimki gobegim vucudum bile kndini hamile zannedip gobek cikarmisyi. Kiz inanmican ama neb yersem kusup cikariyordum. Test ypmadim dedim kesunn gamileyim. Oda degilmis. Artik kafama bile takmiyorum.cunku giden senin bnm saqligimiz oluyo. Nasip kismet rabbimdentek istegim erken olucaka hayırlısı gec vericekse sabrini istyrm

bana da bir yılı geçti canım valla çok haklısın allah yardımcımız olsun takmamak keşke elimizde olsa ben kendimi negatife hazırladım zaten gideceğimm doktoru bile seçtim değiştiricem doktorumu doçente gidicem bakalım

Hakimmizda hayirli ins iyi hbrlerini vrrsin burdan. Gidecegin gun bellimi

Test sonucum 0.38 negatif ilk aşılamam hüsranla sonuçlandı tekrar yapmayız demişti benim doktorum..Mayısa tüp bebek dusunuyoruz

Kız sonuçları güncelliyom ya ben :) sen orayı görmüyon mu :) aramızda bi pozitif var çok şükür, acaba kaçıncı aşılamasıydı Betusnur' un bize bilgi verse biraz
2.asilamam benim polikistik over hastasiyim bide polip vardi ilk asilama yapildi tutmayinca polipi aldirdik 2. Yapildi busefer tuttu cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…