- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
- Konu Sahibi Benbirdost
-
- #1.001
2. Aşılama mı ne yaşadın ilk gümlerden beriEvetİnşallah nasip olursa şimdi sizler için dua ediyorum. Bizde iki yıl bekledik. Uğraştık. Allah duydu yüreğimdeki sesi. Çok şükür. Binlerce şükür olsun. Lütfen kızlar sizde dua etmekten bir an olsun vazgeçmeyin.
İnşallah vardır canım sagolasinGölge var gbi canım hafif iki gün aonra tekrarla bence
Benim de öyle şişmeler ve batmalar var sorunun neydi bugün de az az beyaz akıntı geliyorEvet sevdicek ikinci aşılamaydı. İlk iki gün sadece dinlendim. Tv bile izlemedim. Kafamın tamamen rahat olması istedim. Çünkü ilk aşılamada çok stres yapmıştım.Tabii sizin yazdıklarınızı en başından beri okuyorum. :) hiç belirti yaşamadım. Sadece ilk günden itibaren karnım çok şişti ve batmalar yaşıyordum. Hala da öyle
Pko ve çok uzun süredir.Benim de öyle şişmeler ve batmalar var sorunun neydi bugün de az az beyaz akıntı geliyor
ANladım canım hayırlı olsun allah ol deyince hiç bi şey önüne geçemiyorPko ve çok uzun süredir.
Gittikçe beliriyor tatlım hamilesin büyük ihtimalleKizlar günaydın Üstteki test dünkü gölge gördüğümüz alttakini az önce yaptım iğnenin13.gunu asilamamin 12.gunu
Kizlar günaydın Üstteki test dünkü gölge gördüğümüz alttakini az önce yaptım iğnenin13.gunu asilamamin 12.gunu
Gittikçe beliriyor tatlım hamilesin büyük ihtimalle
Dün akşam kan verdim 10.47 çıktı ama iğne etkisi mi bilmiyorum kiAcaba kan testi mi yaptırsan?
Gaza getirmiyim ama bence etkisi geçmiştir iğnenin. Bugün 12. günün olmalı sanırım senin de.. İnşallah tutunmuştur bebeğinDün akşam kan verdim 10.47 çıktı ama iğne etkisi mi bilmiyorum ki
Canım ben daha önceki ignemde 11.gun yaptirmistim 11 kusur çıkmıştı 12.gun yaptirmistim 7 ye düştü o yüzden tam emin olamıyorum yarın testi tekrarlicam artık boşuna sevinmek de istemiyorumGaza getirmiyim ama bence etkisi geçmiştir iğnenin. Bugün 12. günün olmalı sanırım senin de.. İnşallah tutunmuştur bebeğin
Canım testinde koyulasma var sanki biseyler var gibi icime dogdu yarin tekrarla kan testini insallah katbekat artar degerinDün akşam kan verdim 10.47 çıktı ama iğne etkisi mi bilmiyorum ki
Ayy canım ya ne güzel dua ettin Allah bekleyen herkese kopkoyu çift çizgiler görmeyi nasip etsin inşallah son bı testim kaldı onu da yarın sabah yapicam inşallah koyulaşırCanım testinde koyulasma var sanki biseyler var gibi icime dogdu yarin tekrarla kan testini insallah katbekat artar degerin
Amiiiinnn canım insallah hepimiz en yakin zamanda hamileyimm yazariz sevincimizi paylasiriz belli mi olur :) insallah canim benim sabirsizlikla bekliyorum insallah koyulasir allahim insallahhAyy canım ya ne güzel dua ettin Allah bekleyen herkese kopkoyu çift çizgiler görmeyi nasip etsin inşallah son bı testim kaldı onu da yarın sabah yapicam inşallah koyulaşır
YaaaaaKızlar ben regl oldum asilamamin 12.gununde
Sabah silik çizgi cikiyo birkaç saat sonra regl oluyorum nasıl iş anlamadım ya yarına randevu aldım doçent dra gidicem bu kezYaaaaa
Bugün benimde 12. Günüm ve sabah 9.30 da hafif kanamam oldu... Fakat devamı gelmedi ... ben de yarın gideceğim doktoruma...üzme kendini belki regl kanaması değildir devamı olmaz ...Kızlar ben regl oldum asilamamin 12.gununde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?