Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2. Aşılama mı ne yaşadın ilk gümlerden beri

Evet sevdicek ikinci aşılamaydı. İlk iki gün sadece dinlendim. Tv bile izlemedim. Kafamın tamamen rahat olması istedim. Çünkü ilk aşılamada çok stres yapmıştım. Tabii sizin yazdıklarınızı en başından beri okuyorum. :) hiç belirti yaşamadım. Sadece ilk günden itibaren karnım çok şişti ve batmalar yaşıyordum. Hala da öyle

Benim de öyle şişmeler ve batmalar var sorunun neydi bugün de az az beyaz akıntı geliyor

Kizlar günaydın Üstteki test dünkü gölge gördüğümüz alttakini az önce yaptım iğnenin13.gunu asilamamin 12.gunu

Eklentiler

• _20180130_075211.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 69
Gaza getirmiyim ama bence etkisi geçmiştir iğnenin. Bugün 12. günün olmalı sanırım senin de.. İnşallah tutunmuştur bebeğin
Canım ben daha önceki ignemde 11.gun yaptirmistim 11 kusur çıkmıştı 12.gun yaptirmistim 7 ye düştü o yüzden tam emin olamıyorum yarın testi tekrarlicam artık boşuna sevinmek de istemiyorum

Canım testinde koyulasma var sanki biseyler var gibi icime dogdu yarin tekrarla kan testini insallah katbekat artar degerin
Ayy canım ya ne güzel dua ettin Allah bekleyen herkese kopkoyu çift çizgiler görmeyi nasip etsin inşallah son bı testim kaldı onu da yarın sabah yapicam inşallah koyulaşır

Ayy canım ya ne güzel dua ettin Allah bekleyen herkese kopkoyu çift çizgiler görmeyi nasip etsin inşallah son bı testim kaldı onu da yarın sabah yapicam inşallah koyulaşır
Amiiiinnn canım insallah hepimiz en yakin zamanda hamileyimm yazariz sevincimizi paylasiriz belli mi olur :) insallah canim benim sabirsizlikla bekliyorum insallah koyulasir allahim insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…