Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün benimde 12. Günüm ve sabah 9.30 da hafif kanamam oldu... Fakat devamı gelmedi ... ben de yarın gideceğim doktoruma...üzme kendini belki regl kanaması değildir devamı olmaz ...
Sanmıyorum canım pek hafif değil benimki regl oldum ama anlamadığım sabah nasıl silik çizgi çıktı valla kafayı yicem ya

S

Seninki inşallah yerlesme kanamasidir canım haberdar et
Ben küçük bir ilçede yaşıyorum. ... Şehir merkezi 80 km ve yolumuz eski virajlı .bu sebepten doktorumu aradım yerleşme olabilir gelme sakın uzun yola çıkma yat dinlen dedi... adet gününü bekleyelim olmazsa yavaş yavaş gelirsin bakarız dedi...
İdrar testi yapsam dedim Aşılamadan 14 gün sonra anca kanda belli olur idrar testlerine itibar etme dedi...
Yani bir 5 gün daha en az beklemedeyim. ..

tulinkrc nasıl gidiyor canim var mı bi gelisme? Benim dün akşam pembe lekelenmem oldu.kesildi..inşallah yerleşme kanamasıdir..
Aaaa yaa inşallahhhh yerleşme kanamasıdırrr çok heyecanlı yaa :)) benimde 2 3 gündür göğüs uçlarım acımaya başladı canım birde afedersin çok gazım oluyor sanırım iğneden kaynaklı bi kaç yerde okudum çatlatma iğnesi gaz yapıyomuş diye.. Bakalım hayırlısı çok sabırsızlanıyorum bir an önce test günümüz gelsiiiinnnn :)

18.01 de aşılama yaptırdım. Predictor early alsam çıkar mı ki acaba?

Son düzenleme:
Aynı belirtiler bende vardı canım. Hala da var kasiklarimda ağrılar. Bir önce gelsin artık test günümüz...kendimi kasmaktan bi hal oldum..doktor sana progestan vermismiydi canım tutunmasi için?

Aynı belirtiler bende vardı canım. Hala da var kasiklarimda ağrılar. Bir önce gelsin artık test günümüz...kendimi kasmaktan bi hal oldum..doktor sana progestan vermismiydi canım tutunmasi için?
Aynen canım bende öyle bide hep bir araştırma içerisindeyim hep yorumları falan okuyorum aşılama olanların.. Crinone jel verdi canim bana tutunması için

Ya bana vermedi hiç bişey gidip istesem verir mi acaba? Yada istemelimiyim sence ?
Bence istemene gerek şu an canım zaten aşılama günü kullanmaya başlıyorsun onu. İçıne dert etme. Tutcağı varsa her türlü tutar zaten. Eğer ki bu aşılaman tutmazsa ki insallah tutar düşünüyorsan eğer bir daha aşılama o zaman istersin

Doğru diyosun canım en iyisi dusunmemek..yarın gidecektim doktora istemeye.:))inşallah vardır da gerek kalmaz 3 ye.

selamkızlar...

bende bugün kontrole gittim sadece solda14 mm ymurtam oluşmuş... başkada yok

sizin durumlar nasıldı ? ben 6 gün iğne vuruldum şimdi 2 daha verdi cuma tekrar kntrolüm var

Doğru diyosun canım en iyisi dusunmemek..yarın gidecektim doktora istemeye.:))inşallah vardır da gerek kalmaz 3 ye.
Aynen canım içini ferah tut sen Allahın izniyle hayırlı sonuçlar alırız inşallah.. Uzaat ayaklarını bak rahatına amaaan 1.5 sene oldu biz deneyeli hic gebelik yasamadim simdiye kadar hep taktim kafama adetime 6 gun varken test yapmaya baslardim bi de evlendikten sonra adetim bi duzensizlesti ki sorma hep stres sıkıntı yaptım kendime.. Şimdi diyorum olacaği varsa olur niye bu kadar stres yapiyorum kendime oldu mu olmadi mi diye veren de Allah alanda Allah.. Elimden geleni yapiyorum tabi ama artik eskisi kadar takmıyorum takmamaya calisiyorum.. Allah bizede nasip edecek birgün biliyorum..

Aynen canım ne güzel anlatmissin durumu. 2 bucuk yıl oldu bizimde.düşün düşün yipratiyoruz kendimizi..son 2 3 aydır benim de adetim duzensizlesmeye başladı belkide stresten dediğin gibi..bakalım bekleyelim de görelim..Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…