- 11 Temmuz 2017
- 61
- 31
- 18
- 39
- Konu Sahibi Benbirdost
-
- #1.041
Amin insallah rabbim herkeze nasip etsin insallahGözün aydın :) Sağlıklıa al bebişini kucağına inşallah
Uyusana bu saate tobe tobeSlmm kızlar bende bugün oldum ilk aşılamamı çok fazla agrım varrr ne zaman geçicek bu agrılar miniklerin haberlerini alanlarıda tebrik ederim rabbim en kısa zamanda bizede tattırsın o duyguyu inşallah
Gelde sen uyu canımUyusana bu saate tobe tobesende bnm gbi konulara bakion dimi ayy okuduklarimi görünce heyecan basio olcem burda
Igneden dolayi onun yan etkileri canim. Bn asilamami bu ay yapicam. Hnz başlamadık. Okuduklarimla prfsr oldum burda.uyku tutmuyor asilamaya karar aldigimz gunden beri ayyy cok heyecanliGelde sen uyu canımagrılar berbat ilk gün ondanmı bilmiyorum inş yazıları okudum bayaga ümitlendimde bakalım artık rabbim hayırlısını verdin inşallah sen ne zamn oldun aşılamanı
İncir ye keçiboynu pekmezi eşinle kendine için bol bol faydası var inan çokta arastırıp kafanı bulandırma streste etki ediyooo sana diyom kendim yapmıyom:)))Igneden dolayi onun yan etkileri canim. Bn asilamami bu ay yapicam. Hnz başlamadık. Okuduklarimla prfsr oldum burda.uyku tutmuyor asilamaya karar aldigimz gunden beri ayyy cok heyecanli
Aynen vna diyene bak sabahın dordu olmus hala burda. kiz bnm ypmadigim koca kari ilaclari kalmafi esimde kndine iyi bakar. Icmedigim ilacta kalmadi. Bu ay asilamayi yapicam iki kere oldu oldu olmadi direk tup bebek. Artik bklemk insani cok yipratiyor. 4 yil oldu birsey yok esime cok üzülüyorum kndimi biraktim. Onun icin hersey. Inss rabbim bu sene kucsgimizi doldurcak seyleri nasip eder. Daha zamani da varsa sabir diliyorum rabbimden zorr bisi cunku canim bu arada ESIM VARIKOSEL BNDE DE PKO VAR. YASIMIZ HENUZ KUCUK AMS YINEDE YUMURTALAR YAŞLANMADAN BI AN ONCE ASI SART OLDU BIZEİncir ye keçiboynu pekmezi eşinle kendine için bol bol faydası var inan çokta arastırıp kafanı bulandırma streste etki ediyooo sana diyom kendim yapmıyom:)))
Aaa yaa insallah yerlesiyodur bebişin lekelenmenin devami gelmediyse buna işarett.. Ayy inşallaaahhh.. Benimde sadece gogus uclarim aciyor baska ne bi agrim var ne bisey hayirlisi Allahtan bekliyoruz bakalim..İyi diyelim iyi olsun canım. Dün akşam gene lekelenmem oldu adet sancisi da başlamıştı. Dedim kesin oluyorum.moralimde bozuldu tabi.sonra gelmedi bişey sabah ta gelmedi.ağrım falan da yok.ne düşüncemi şaşırdım. Pazartesi yi dört gözle bekliyoruz tabi gelmesse ozamana...sende durum nasıl? Varmı belirtitulinkrc
İnşallah öyledir canım insan sevinemiyorAaa yaa insallah yerlesiyodur bebişin lekelenmenin devami gelmediyse buna işarett.. Ayy inşallaaahhh.. Benimde sadece gogus uclarim aciyor baska ne bi agrim var ne bisey hayirlisi Allahtan bekliyoruz bakalim..
Anladım canım inş bi an önce alırız kucagımıza yavrularımızıAynen vna diyene bak sabahın dordu olmus hala burda. kiz bnm ypmadigim koca kari ilaclari kalmafi esimde kndine iyi bakar. Icmedigim ilacta kalmadi. Bu ay asilamayi yapicam iki kere oldu oldu olmadi direk tup bebek. Artik bklemk insani cok yipratiyor. 4 yil oldu birsey yok esime cok üzülüyorum kndimi biraktim. Onun icin hersey. Inss rabbim bu sene kucsgimizi doldurcak seyleri nasip eder. Daha zamani da varsa sabir diliyorum rabbimden zorr bisi cunku canim bu arada ESIM VARIKOSEL BNDE DE PKO VAR. YASIMIZ HENUZ KUCUK AMS YINEDE YUMURTALAR YAŞLANMADAN BI AN ONCE ASI SART OLDU BIZE
korkma hiç canımKizlaaar yarin asılama yaptiriyorum ama korkuyorum ya
Inşallah canim insallahAnladım canım inş bi an önce alırız kucagımıza yavrularımızı
korkma hiç canım
Acı hissetmiyorsun oku üfke yat masayakorkma hiç canım
Ben dayanamadım dün akşam test yaptım ama tek çizgi maalesef sanırım benimki tutmadıİnşallah öyledir canım insan sevinemiyor
Uzulmekten korkuyor...Pazartesi büyük gün güzel haber aliriz inşallah..sen ne zaman test yapacaksın
Canim idrarda çıkmaz daha üzülme boş yere.adet olmadığın sürece umut var.bence yarın kan testi verelimBen dayanamadım dün akşam test yaptım ama tek çizgi maalesef sanırım benimki tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?