Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim idrarda çıkmaz daha üzülme boş yere.adet olmadığın sürece umut var.bence yarın kan testi verelim
Benim normalde 7 si adet günüm canım 7 sine kadar beklemek istiyorum hatta belki adetim gecerse yaparim bir daha test.. Dün akşam ki testim negatif cıkinca ümidim kırildi en iyisi beklemek.. Sen geçen sefer kacinci günde adet oldun canım ? Insallah senin bu ay tutmustur guzel haberlerini bekliyorum yarin :)

Herkese merhaba yeni üyeyim ben de 24 OCAK tarihinde aşılama oldum bugün 12.günüm aşılama olduğum günden bu yana gaz sancısı ve çok gazım var kabızlık aynı zamanda Çarşamba test yaptırmayı düşünüyorum bakalım ne olacak

Ben adet oldum canım malesef hersey boş. Tüm belirtileri de yasamistim Oysaki. Demekki ona bakmıyor. İnşallah senin olur.

Ben adet oldum canım malesef hersey boş. Tüm belirtileri de yasamistim Oysaki. Demekki ona bakmıyor. İnşallah senin olur.
Sakın kendini üzme canım tamam mı vakti zamanı değilmiş demek ki.. Her nasip vaktine esirmiş daha var demek ki vaktine bizim bebisler bizi bekletiyor ama biliyorum bir anda bize surpriz yapacaklar inaniyorum :) valla bak gor bende adet olcam 13.gun test yaptim olsa cikardi diye dusunuyorum canim ben adetimi bekleyecegim artik..

İnşallah vardır canım bebisin.vardır da seviniriz.çok üzüldüm ama yapcak bişey yok herseyin hayirlisi

İnşallah vardır canım bebisin.vardır da seviniriz.çok üzüldüm ama yapcak bişey yok herseyin hayirlisi
Üzülme canım lütfen bu sefer olmadiysa diğer sefer olur Allahin izniyle sen Allahtan ümidini kesme.. Benimde hic umudum yok bu ay hic sanmiyorum

Ben bu ay tekrar aşılama yaptıracağım. Acaba incir kürünü de denesem bu süreçte zararı olur mu ki?

Bayanlar bende bugün aşılama yaptırdım Dr pek umut verici konuşmadı çünkü bugünkü spermiyogram öncekilere göre köyü çıkmış sizin aşılamada değerleriniz nasıldı yardımcı olabilirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…