- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi Benbirdost
-
- #1.061
Kaçıncı gündüDün doktora gittik kan sonucuna göre bizim de tutmamış bu ay
Benim normalde 7 si adet günüm canım 7 sine kadar beklemek istiyorum hatta belki adetim gecerse yaparim bir daha test.. Dün akşam ki testim negatif cıkinca ümidim kırildi en iyisi beklemek.. Sen geçen sefer kacinci günde adet oldun canım ? Insallah senin bu ay tutmustur guzel haberlerini bekliyorum yarin :)Canim idrarda çıkmaz daha üzülme boş yere.adet olmadığın sürece umut var.bence yarın kan testi verelim
Ben adet oldum canım malesef hersey boş. Tüm belirtileri de yasamistim Oysaki. Demekki ona bakmıyor. İnşallah senin olur.Benim normalde 7 si adet günüm canım 7 sine kadar beklemek istiyorum hatta belki adetim gecerse yaparim bir daha test.. Dün akşam ki testim negatif cıkinca ümidim kırildi en iyisi beklemek.. Sen geçen sefer kacinci günde adet oldun canım ? Insallah senin bu ay tutmustur guzel haberlerini bekliyorum yarin :)
Ben adet oldum canım malesef hersey boş. Tüm belirtileri de yasamistim Oysaki. Demekki ona bakmıyor. İnşallah senin olur.[/QUOTE aşılamanız hangi tarihte yapılmıştı ?
Kaçıncı gün test yapmıştınız22 ocakta
Sakın kendini üzme canım tamam mı vakti zamanı değilmiş demek ki.. Her nasip vaktine esirmiş daha var demek ki vaktine bizim bebisler bizi bekletiyor ama biliyorum bir anda bize surpriz yapacaklar inaniyorum :) valla bak gor bende adet olcam 13.gun test yaptim olsa cikardi diye dusunuyorum canim ben adetimi bekleyecegim artik..Ben adet oldum canım malesef hersey boş. Tüm belirtileri de yasamistim Oysaki. Demekki ona bakmıyor. İnşallah senin olur.
İnşallah vardır canım bebisin.vardır da seviniriz.çok üzüldüm ama yapcak bişey yok herseyin hayirlisiSakın kendini üzme canım tamam mı vakti zamanı değilmiş demek ki.. Her nasip vaktine esirmiş daha var demek ki vaktine bizim bebisler bizi bekletiyor ama biliyorum bir anda bize surpriz yapacaklar inaniyorum :) valla bak gor bende adet olcam 13.gun test yaptim olsa cikardi diye dusunuyorum canim ben adetimi bekleyecegim artik..
Aşılamanın 17. GünüydüKaçıncı gündü
Kaç çıktı ki sonuç belli geç döllenmedir çünkü baya geçmişAşılamanın 17. Günüydü
Üzülme canım lütfen bu sefer olmadiysa diğer sefer olur Allahin izniyle sen Allahtan ümidini kesme.. Benimde hic umudum yok bu ay hic sanmiyorumİnşallah vardır canım bebisin.vardır da seviniriz.çok üzüldüm ama yapcak bişey yok herseyin hayirlisi
Canim verdin mi kanÜzülme canım lütfen bu sefer olmadiysa diğer sefer olur Allahin izniyle sen Allahtan ümidini kesme.. Benimde hic umudum yok bu ay hic sanmiyorum
Hayır vermedim canım 7 si adet günüm olmazsam o zamana kadar eğer o gün idrar testi yapicamSen naptin
Canim verdin mi kan
Hayırlısı olsun canım napalım bu sefer kismetimizde yokmuş bebislerimiz..inşallah Bidaha ki sefere.doktorum 3 aşılamayı yapabiliriz dedi.bu ay ara verdik dedi.ama ben kararszim. Senin kaçıncı aşılamayı?Canım günaydın.. Bu sabah itibari ile adet oldum..aysefeytum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?