- 26 Ekim 2016
- 472
- 367
- 33
- Konu Sahibi Benbirdost
-
- #1.121
Cok sukur canım tabi ki... Vakti zamanı gelince bizimde bebişlerimiz gelecek inşallah inanıyorum.. Evet o otu duymuştum ama pek arastırmadim açikcası bu ay bu 3 otu deneyim olmadı bir daha ki ay meryem ana otunu bulursam ona başlarım Allahin izniyle .. Sen bulursan bu ay iç istersen aktarlara sormak lazımOlabilir canım neyin vesile olacağı hiç belli olmaz.aslinda meryem ana otu varmış. .bilmiyorum onu duydun mu onunda çok faydası varmış. .bulup icsek ne güzel olur..benim adetlerim de düzenli. Bir ara eşimin değerlerine de dusuk demişlerdi ama keçiboynuzu ve Mesir macunuyla toparladı düzenli kullanmadı gi halde..çok şükür önemli sorunlarimiz yok en azından ama kısmet iste
Sormam lazım aktarlara ama bulabilecegimi hiç sanmıyorum. Hacdan gelen bir bitki diye biliyorum.inşallah vesile olurlarCok sukur canım tabi ki... Vakti zamanı gelince bizimde bebişlerimiz gelecek inşallah inanıyorum.. Evet o otu duymuştum ama pek arastırmadim açikcası bu ay bu 3 otu deneyim olmadı bir daha ki ay meryem ana otunu bulursam ona başlarım Allahin izniyle .. Sen bulursan bu ay iç istersen aktarlara sormak lazım
Geçen ay umredeysim ben aldım meryem ana otunu canım genelde suyunu falan iciyolar yalnışım yoksa hamile kalıpta doğum vakti yaklaştığında o bitkiyi suya atiyosun açılmaya başlıyo ve suyundan bi kaşık iciyosun. Youtubeden kanal 7 de çıkan cevat akşit hocanın sohbetini dinledim ben hamile kalmak isteyen kişi o otu üzerinde taşıyacak sadece banyo dışında cikarticaksin üzerinden ilişkide dahi olucak üzerinde ve hamile olduğunu öğrendiği an cıkartıcak çünkü hamile olup ta üzerinde taşıdım mı düşüğe sebeb olurmuş bu seferde. Şifa Allahtan uzerimde taşıyorum bir aydır hayırlısı olur inşallahSormam lazım aktarlara ama bulabilecegimi hiç sanmıyorum. Hacdan gelen bir bitki diye biliyorum.inşallah vesile olurlar
aynen tatlım bendede öyle.... benimde 2. günüm çarş oldumbendeAsilama olan arkadaşlar sizinde karın kasık ağrınız oluyomu.bugün 3.günüm eğer ayağa pek kalmazsam iyiyim ama hafif is yapıp ayakta durunca alt karin ağrısı oluyo.sizdede de varmi
canım o çtlatma iğnesinin etkisiyle gelişmeye devam eden yumurtalar ağrı yapıyor o yüzden aşılaman sonra ilişkiye devam edin diyorayaAmeliyat deil önemli bi işlem deil ama nedense benim asilamadan sonra 3, 5 gün agrım oluyo.asilama neden ağrı yapar anlayamadım. Sadece bendemi oluyoki
Cnm bende çarşamba oldum sabah 10 bucuktaaynen tatlım bendede öyle.... benimde 2. günüm çarş oldumbende
Anladım cnm benim bu asilama biraz tuhaf oldu Dr ümitlenme çok dedi.16 mm lik yumurta kontrole gittim de yoktu Dr onu catlamis kabul edip aşılama yapti.çatlama iğnesi olmadım ben.canım o çtlatma iğnesinin etkisiyle gelişmeye devam eden yumurtalar ağrı yapıyor o yüzden aşılaman sonra ilişkiye devam edin diyoraya
Cnm bende çarşamba oldum sabah 10 bucukta
ben saat 15.20 de oldumAnladım cnm benim bu asilama biraz tuhaf oldu Dr ümitlenme çok dedi.16 mm lik yumurta kontrole gittim de yoktu Dr onu catlamis kabul edip aşılama yapti.çatlama iğnesi olmadım ben.
16 küçük tabi oyüzden çok ümitlenme dedi ama yumurta kendiliginden catlamis.75 mm iğne kullanıyordum 150 ye çıkınca bi anda 18 oldu ve catladi diye düşünüyorum. Diğer iki asilamamda zaten 18 mm de yapildiben saat 15.20 de oldum
çok garip 16 çokküçük değil mi..?? benim 20 mm di çatatma iğnesi verdi ama çatlamışmı diye bakmadı
16 küçük tabi oyüzden çok ümitlenme dedi ama yumurta kendiliginden catlamis.75 mm iğne kullanıyordum 150 ye çıkınca bi anda 18 oldu ve catladi diye düşünüyorum. Diğer iki asilamamda zaten 18 mm de yapildi
anladım canım... bizde bu aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçiş yapacaz ama bana ofis vs bir şey denmedi nasıl bir şey neden çekiliyorki o ??Eğitim araştırmaya gidiyorum orda yumurtayı 20 ve üstü bekletmeden 18 olunca yapiyolar
Cnm ofis hsg gibi biseymis.kamera ile rahmin içi inceleniyormus.bende tam bilmiyorumanladım canım... bizde bu aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçiş yapacaz ama bana ofis vs bir şey denmedi nasıl bir şey neden çekiliyorki o ??
bende 5 lik kullanıyorum 5 gün kullandım bir şey olmadı 3 gün daha kullandımve bi and 15 mm yumurtam oldu sonra iğneyi bırakıp kendi kendine 20 mm olmasını bekledik
Sormakta fayda var canım belki vardır insallah vardir da bize vesile olurSormam lazım aktarlara ama bulabilecegimi hiç sanmıyorum. Hacdan gelen bir bitki diye biliyorum.inşallah vesile olurlar
Bizim öncesi ve yıkama sonrası olarak raporumuz verildi...bir nüsha da dosyamıza kondu...Kızlar aşılama da sperm yıkandıktan sonra öncesi ve sonrası diye sperm değerleriniz söylendi mı sizlere
Işte bize söylenmedi canım genelde bildirilmiş aşılama yaptiranlaraBizim öncesi ve yıkama sonrası olarak raporumuz verildi...bir nüsha da dosyamıza kondu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?