am teşekürler arkadaşlar zaten yine bi umutla gitmiştim hastaneye ve hüsrana ugradım benimde derdim varken bi an cocugu görüp unuttum masum bi yüz cünkü gülümsedim bu kadar hassasken bana öyle yapması sanki anlımda yazıyo cocugm olmaması ondan böyle davranıyo demekki belli oluyo bi yerden diye düşündüm neden insanlar bu kadar kırıcı
ama abla insan kendi çocuğunada nazar edebilir..
Nazar tabii ki var ama dediğin gibi okursun bir falk nas yeterli olur..
zaten kadında bana karsılık vermiş olsaydı maşallah cok tatlı derdim neden nazar edeyimki allah olmayan herkese versinben de saklamışımdır bebeğimin yüzünü zamanında.
nazardan korkup.
ama hiç bir zaman biri gördü diye de gözünün içine baka baka kapatmadım.
yahut gülümsemesine karşılık vermemezlik yapmadım.
okursun bir felak nas olur biter.
Allah'a emanet bütün melekler :)
Cahilll insan boşver....arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi
canım kimileri böyleteşekürler arkadaşlar zaten yine bi umutla gitmiştim hastaneye ve hüsrana ugradım benimde derdim varken bi an cocugu görüp unuttum masum bi yüz cünkü gülümsedim bu kadar hassasken bana öyle yapması sanki anlımda yazıyo cocugm olmaması ondan böyle davranıyo demekki belli oluyo bi yerden diye düşündüm neden insanlar bu kadar kırıcı
terbiyesiz ne olacAKarkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi
nazarcı ve kıskanc bakışlar bellidir içten bi gülümsemeden bişey olmaz korkmayınnazar değer diye yapmıştır benımde yegenım bir haftalık insan korkuyor
Buldumcuk yapiyor guya sizinki kem goz de nazar degdirecek tobe estafurullah ya.
arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi
Rabbim tez zamanda sizede tattırsınama gercekten kadının tavrı cok farklıydı bebege gülümsememi bırakın kadınla gözgeze geldimiz için onada gülümsedim insan karsılık vermezmi benim bildigim bi insana tebbessüm etmek sadaka sevabıdır insanlar ne ara bukadar itici olmuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?