- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
yeminle kafamda canlandırdım son cümleyii ister istemez okurkenbizim millet gülümsemez arkadaşım, ilk önce böyle bozulursun sonra alışırsın.. kesin bebeğe nazarın değer diye düşünmüştür.. makine gibi olacaksın; bakma, konuşma, gülümseme, akşam da kendini şarja tak..
ve ben tanımadıgım insanarın bebeklerine asla dokunmam sadece uzaktan bi tebessüm yani. kuzenlerimin felan bebeklerini severdim ederdim içimden gelirdi ama öpmazdim bebekleriki mikrop kapar cildi incinirdaha bebek diye öyle düşüncesizde değilim
Belki bir sıkıntısı vardır.Doktordan moralini bozacak birşey duymuştur.O an kimseyi görecek hali yoktur.Yani...... sebebper bitmez.Kafaya takmaya değmez.ama gercekten kadının tavrı cok farklıydı bebege gülümsememi bırakın kadınla gözgeze geldimiz için onada gülümsedim insan karsılık vermezmi benim bildigim bi insana tebbessüm etmek sadaka sevabıdır insanlar ne ara bukadar itici olmuslar
ve ben tanımadıgım insanarın bebeklerine asla dokunmam sadece uzaktan bi tebessüm yani. kuzenlerimin felan bebeklerini severdim ederdim içimden gelirdi ama öpmazdim bebekleriki mikrop kapar cildi incinirdaha bebek diye öyle düşüncesizde değilim
arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi
böyle saçma bir şeyden başlık mı açılır? aylardır okuyucu olarak takip ediyorum bu siteyi ve bu şekilde açılmış çok başlık var, sonra da sağda solda insanlar sizinle dalga geçince küsüyorsunuz. ben de birazdan şöyle bir başlık açacağım: "eşim evde kalan son ekmek dilimini yedi, kesin bende bir sorun var, ne olur ilgi gösterin bana."
yeni doğum yapmış kadınların psikolojisi bozuk oluyor bazen,,,arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi
böyle saçma bir şeyden başlık mı açılır? aylardır okuyucu olarak takip ediyorum bu siteyi ve bu şekilde açılmış çok başlık var, sonra da sağda solda insanlar sizinle dalga geçince küsüyorsunuz. ben de birazdan şöyle bir başlık açacağım: "eşim evde kalan son ekmek dilimini yedi, kesin bende bir sorun var, ne olur ilgi gösterin bana."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?