• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öcümüyüm sanki

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi

arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi
Kendini bilmez biri işte sinirlenmeye bile degmez

Çok istekli baktıysanız ister istemez nazar değdireceğinizden korkmuştur.
Alınganlık yapmayın.
Allah size de nasip etsin hayırlı bir evlat..

bizim millet gülümsemez arkadaşım, ilk önce böyle bozulursun sonra alışırsın.. kesin bebeğe nazarın değer diye düşünmüştür.. makine gibi olacaksın; bakma, konuşma, gülümseme, akşam da kendini şarja tak..

Doktordan çıkmış, belki onunda bir sıkıntısı, derdi var; belki de çocuk üşümesin diye yaptı...Takılmayın böyle şeylere, kasıtlı yapsa bile n'olur ki? Hayatınızda muhatap olmak zorunda kalacağınız bir kadın değil sonuçta.
Rabbim tez zamanda size de bir evlat nasip eder inşallah.

Bu sizin değil o kadının öcülüğü. Bunu mu kafanıza takıyorsunuz? Bazılarının aklı sadece fesatlığa, kıskançlığa çalışınca, etrafındaki herkesi de kendileri gibi sanıyorlar. Boş verin.

aman var öyle suratsız tipler , boş ver senle ne alakası var.
senin yerine başka kadın baksaydı ona da kapatacaktı bebeğini.
nazardan korkuyordur.

sevimsiz insanları sevmiyorum :KK48:

Çok abes değil canım sen kendine çekme. Genelde Türk insanı nazardan korkar.

Kendince çocuğa nazarınızın değeceğini düşünmüş, takmayın kafanıza inşallah tez zamanda kendi bebeğinizi kucağınıza alırsınız ve doya doya seversiniz.

O zaman herkes fesat. Herkes yeni doğan çocuğunun yüzünü gizliyor ülkede.Hiç açık yüz görmedim. Hep düşünürüm bu bebelerin yüzlerini ne zaman açacak şu kadınlar diye.

ben de saklamışımdır bebeğimin yüzünü zamanında.
nazardan korkup.
ama hiç bir zaman biri gördü diye de gözünün içine baka baka kapatmadım.
yahut gülümsemesine karşılık vermemezlik yapmadım.
okursun bir felak nas olur biter.
Allah'a emanet bütün melekler :)

Doktordan çıkmış, belki onunda bir sıkıntısı, derdi var; belki de çocuk üşümesin diye yaptı...Takılmayın böyle şeylere, kasıtlı yapsa bile n'olur ki? Hayatınızda muhatap olmak zorunda kalacağınız bir kadın değil sonuçta.
Rabbim tez zamanda size de bir evlat nasip eder inşallah.
teşekürler arkadaşlar zaten yine bi umutla gitmiştim hastaneye ve hüsrana ugradım benimde derdim varken bi an cocugu görüp unuttum masum bi yüz cünkü gülümsedim bu kadar hassasken bana öyle yapması sanki anlımda yazıyo cocugm olmaması ondan böyle davranıyo demekki belli oluyo bi yerden diye düşündüm neden insanlar bu kadar kırıcı

O zaman herkes fesat. Herkes yeni doğan çocuğunun yüzünü gizliyor ülkede.Hiç açık yüz görmedim. Hep düşünürüm bu bebelerin yüzlerini ne zaman açacak şu kadınlar diye.
AÇAMAZLAR
dünyadaki tek bebek onların ki çünkü..
ne zaman yeneceğiz şu egomuzu ya..

ben de saklamışımdır bebeğimin yüzünü zamanında.
nazardan korkup.
ama hiç bir zaman biri gördü diye de gözünün içine baka baka kapatmadım.
yahut gülümsemesine karşılık vermemezlik yapmadım.
okursun bir felak nas olur biter.
Allah'a emanet bütün melekler :)
ama abla insan kendi çocuğunada nazar edebilir..
Nazar tabii ki var ama dediğin gibi okursun bir falk nas yeterli olur..

Back
X